View Full Version : سوال: به روز کردن داده های سرور از روی فایل ارسالی از طریق یک نرم افزار
homa sadeghi
شنبه 20 دی 1393, 11:22 صبح
سلام
من دیتابیسم sql server هست و بصورت لوکال نصب کردم ونرم افزاری Form Application دارم و
روی سرورم هم دیتابیس دارم حالا می خوام تمام کسانی که نرم افزار من دارن با کلیک روی یک button تغییرات خودشون رو روی دیتابیس سرور اعمال کنن
توضیح اینکه من می خوام تغییرات جدید اعمال بشه نه اینکه مثلا جدولی هیچ تغییری نداشته هم تغییر کند
پیشاپیش ممنون از راهنمایی همه دوستان
RIG000
شنبه 20 دی 1393, 14:14 عصر
یعنی شما یه سرور داری و چندین تا کلاینت
رو شبکه.؟
من خودم اینکار رو نکردم. اما از سوال شما فکر میکنم اصلا کاری در موردش انجام ندادید.
یعنی چی با یه دکمه جدول تغییر نکرده اعمال بشه!
شما برای شبکه یه کانکشن استرینگ شبکه ای نیاز داری و کد های مناسب برای crud
homa sadeghi
شنبه 20 دی 1393, 15:52 عصر
فکر می کنم خوب سوالم رو بیان نکردم
فرض کنید که برای جایی می خواهید برنامه بنویسید که بخشی از کارهاشون می خوان که تحت یه نرم افزاری اجرا بشه چه اینترنت داشته باشن چه نداشته باشن
وبخشی از کارها شون رو تحت وب می خوان مثل گزارشات ماهیانه سود وزیان
حالا برای بدست آوردن اطلاعات و گرفتن گزارش به اطلاعاتی که از طریق نرم افزار تو جدول ها ذخیره شده نیاز داری پس باید دیتابیس سرورت رو از طریق دیتابیس ذخیره شده روی سیستم آپدیت کنی حالا کاربر نرم افزار روی دکمه "به روز کردن داده های سرور کلیلک می کنه " (اینجا اینترنت داری)من نمی دونم که از طرف کلاینت(نرم افزار ) باید چی ارسال بشه و چطوری از سمت سرور اجرا بشه
hakim22
شنبه 20 دی 1393, 16:59 عصر
البته معماری چنین سیستمی کمی پیچیده است. ممکن است کاربران در حالت آفلاین اطلاعات رو چند بار تغییر دهند. همچنین اطلاعات قدیمی تر رو (که در سرور اینترنتی ثبت شده) رو تغییر بدن و یا حذف کنن. یک روش اینه که دیتابیس محلی رو به روی دیتابیس آنلاین Mirror کنید. البته باید از متخصصان بانک اطلاعاتی پرس و جو کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.