ورود

View Full Version : ASP و checkbox

odiseh
یک شنبه 21 خرداد 1385, 07:51 صبح
با سلام به همه دوستان
من یه سوال در مورد ASP و checkbox دارم. سوال این است::
1- من یه فرم دارم که ابتدا کاربر درآن فرم شماره سفارش رو وارد می کنه و دکمه "نمایش اطلاعات" رو می زنه تا اطلاعاتی مثل تاریخ سفارش و اقلام خرید رو ببینه. تمامی اقلام خرید اون سفارش به صورت عمودی در حالیکه کنار هریک یه checkbox قرار گرفته به کاربر نشون داده می شن.
2- بعدش کاربر بایدهر کدوم از اون کالاها رو که می خواد وارد سبد خریدش بشه انتخاب کنه و بعد دکمه نمایش اطلاعات رو دوباره بزنه.
3- بعدش سیستم در این مرحله باید با توجه به قیمت هر یک از کالاهای انتخابی و نیز موجودی حساب کاربر بررسی کند که آیا این کاربر می تواند این اقلام را وارد سبد خریدش بکند یا نه.
4- اگر امکان داشت در این مرحله به کاربر امکان ادامه کار داده می شود و کاربر باید دکمه "وارد سبد خرید بشوند" را کلیک کنه.
مشکل من این است که در این مرحله که کاربر می خواهد این اقلام انتخاب را وارد سبد خریدش کنه تمامی checkbox ها بدون تیک شده اند و کاربر مجبور است دوباره آنها را انتخاب نماید که به نظر اصولی نمی آید. حالا به نظر شما راه حل چیست؟ با تشکر فراوان

3nitro
یک شنبه 21 خرداد 1385, 11:29 صبح
بی دردسرترین راهش اگه نمی خواین زیاد تغییرات به وجود بیارید اینه که نهایتا متغیرها رو از اون صفحه منتقل کنید به مرحله 4 .

ولی اگه من میخواستم این مشکل رو درست کنم مرحله 2و3 رو یکی می کردم و به جای اینکه کل محتویات فرم صفحه رو منتقل کنم با یک دکمه که یک صفحه جدید (ولی کوچکتر) رو باز می کنه موجودی رو با مجموع قیمت های کل کالاها بررسی می کردم . مثالی که خودتون هم شاید دیده باشید مثلا تو سایت یاهو موقع درست کردن آی دی جدید همون جا یک دکمه داره برای check available بودن آی دی که با زدن اون دکمه بدون اینکه به صفحه اصلی دست بزنه یک پنجره دیگه باز میشه و مثلا پیغام میده که آی دی قبلا گرفته شده یا نه . یا سایت شرکت های ثبت دومین خیلی ها موقع تکمیل فرم این کار رو برای در دسترس بودن دومین انجام میدن . حالا شما هم میتونید از همین روش استفاده کنید و پایین فرم با یک دکمه امکان خرید رو بررسی کنید .

odiseh
یک شنبه 21 خرداد 1385, 12:29 عصر
بی دردسرترین راهش اگه نمی خواین زیاد تغییرات به وجود بیارید اینه که نهایتا متغیرها رو از اون صفحه منتقل کنید به مرحله 4 .

ولی اگه من میخواستم این مشکل رو درست کنم مرحله 2و3 رو یکی می کردم و به جای اینکه کل محتویات فرم صفحه رو منتقل کنم با یک دکمه که یک صفحه جدید (ولی کوچکتر) رو باز می کنه موجودی رو با مجموع قیمت های کل کالاها بررسی می کردم . مثالی که خودتون هم شاید دیده باشید مثلا تو سایت یاهو موقع درست کردن آی دی جدید همون جا یک دکمه داره برای check available بودن آی دی که با زدن اون دکمه بدون اینکه به صفحه اصلی دست بزنه یک پنجره دیگه باز میشه و مثلا پیغام میده که آی دی قبلا گرفته شده یا نه . یا سایت شرکت های ثبت دومین خیلی ها موقع تکمیل فرم این کار رو برای در دسترس بودن دومین انجام میدن . حالا شما هم میتونید از همین روش استفاده کنید و پایین فرم با یک دکمه امکان خرید رو بررسی کنید .

با تشکر از شما دوست عزیز