ورود

View Full Version : نحوه گزارشگیری با شیوه خاص

akbarg64
یک شنبه 21 دی 1393, 13:37 عصر
سلام.نمیدونستم عنوانش رو چی بزنم.ممنون میشم در خصوص این نوع گزارشگیری کمکم کنید.قبلا برای هر محصول یه فیلد خاص داشتم.اما الان میخوام همه محصولات توی یه فیلد باشه.اما نمیدونم چطور باید این نوع گزارش رو بگیرم.ممنون

akbarg64
دوشنبه 22 دی 1393, 17:42 عصر
31 بازدید.اما بدون یک جواب

vbhamed
سه شنبه 23 دی 1393, 13:32 عصر
سلام
خب شما ساختارتون رو درست توضیح ندادین، چیزی که برداشت میشه اینه که باید هر محصول یک فیلد داشته باشه و کل اونها هم یک رکورد
ولی در مورد برنامتون بیشتر توضیح بدین

akbarg64
سه شنبه 23 دی 1393, 16:03 عصر
سلام.ممنون.قبلا هر محصول یک فیلد داشت و توی یک رکورد ذخیره میشد.اما الان قصد دارم خود طرف هر محصولی که بخواد اضافه کنه توی یه رکورد جداگانه یعنی برای گندم یه رکورد جدا بزنه و برای مثلا انار هم یه رکورد جدا بقیه هم همینطور.به نظرتون اینجوری بهتره یا اینکه هر محصولی یه فیلد داشته باشه؟.اما موقع گزارش شبیه اون حالتی که عکسش رو گذاشتم باشه.ممنون میشم راهنمایی کنید.خیلی هم اضطراریه.آیا شدنیه یا نه

m.4.r.m
سه شنبه 23 دی 1393, 22:07 عصر
مهم نیست شما چه جوری گزارش بگیری مهم اینه با بهترین حالت به بهترین نتیجه برسی بعضی وقت ها لازم هست شما تعداد فیلد ها رو زیاد بگیری تا راحت به جواب برسی خب، بعضی مواقع باید تعداد رکرود هارو کم بگیری و بهینه کنی این بستگی به سلیقه برنامه نویس داره البته شما باید بهترین حالت رو در نظر بگیری تا بهینه عمل کنه و از ارتباط بین جداول استفاده کنی.

vbhamed
چهارشنبه 24 دی 1393, 08:33 صبح
سلام.ممنون.قبلا هر محصول یک فیلد داشت و توی یک رکورد ذخیره میشد.اما الان قصد دارم خود طرف هر محصولی که بخواد اضافه کنه توی یه رکورد جداگانه یعنی برای گندم یه رکورد جدا بزنه و برای مثلا انار هم یه رکورد جدا بقیه هم همینطور.به نظرتون اینجوری بهتره یا اینکه هر محصولی یه فیلد داشته باشه؟.اما موقع گزارش شبیه اون حالتی که عکسش رو گذاشتم باشه.ممنون میشم راهنمایی کنید.خیلی هم اضطراریه.آیا شدنیه یا نه

سلام
بستگی به برنامه شما داره و اینکه آیا بعدا قراره محصولات و تعدادشون تغییر کنه و پارامترهایی به یک محصول اضافه یا از اون کم بشه یا نه
ولی در کل در نظر گرفتن یک رکورد برای هر محصول مناسبتر به نظر میرسه

در مورد گزارش هم می‌تونید گزارش چند ستونه تهیه کنید تا رکوردها رو به شکل مورد نظر چاپ کنید

akbarg64
چهارشنبه 24 دی 1393, 10:34 صبح
ممنون.مثالی در مورد گزارش ندارین؟؟؟ ممنون میشم

vbhamed
چهارشنبه 24 دی 1393, 12:29 عصر
سلام
چه مثالی ؟ قراره یک گزارش چند ستونه بسازید همین، البته اگر گزارشگرتون از گزارش چند ستونه پشتیبانی کنه
اگر هم پشتیبانی نکرد می‌تونید یک جدول دیگه بسازید و هر کدوم از رکوردهای مختلف رو در یک فیلد از اون جدول یادداشت کنید ولی راه اول بهتر و کم دردسر تره

akbarg64
چهارشنبه 24 دی 1393, 15:22 عصر
من با اکتیو ریپورت کار می کنم.تاحالا گزارش چندستونی نگرفتم.ممنون میشم راهنمایی کنید

vbhamed
پنج شنبه 25 دی 1393, 09:44 صبح
سلام
در طراح گزارش روی کلمه Details که کلیک کنید خاصیتی به نام ColumnCount داره و همچنین ColumnDirection