View Full Version : استخدام متخصصان امنیت IT با شرایط عالی
aphasec
دوشنبه 22 دی 1393, 10:32 صبح
شرکت امنیتی آفا از متخصصین حوزه امنیت IT در زمینه های زیر دعوت به عمل می آورد:
1. امنیت وب سایت
2. امنیت سرور
3. امنیت شبکه و ابزار های سوییچنگ
4. امنیت فضای مجازی (Virtualization)
پایه حقوق 2000000 تومان به همراه بیمه و سبد های تشویقی(در صورت سابقه کار مناسب و تخصص کافی در حوزه مربوطه، حقوق به صورت توافقی تعیین خواهد شد).
لطفاً اطلاعات دقیق فردی، تحصیلی، مهارت ها و سوابق کاری و ... را به ایمیل زیر ارسال نمایند:
Aphasec[at]gmail[dot]com
aphasec
سه شنبه 23 دی 1393, 10:40 صبح
دوستان نوع همکاری(تمام وقت و پاره وقت) و وضعیت کاری فعلی خودتون رو در رزومه مشخص بفرمایید.
ممنون.
joker
سه شنبه 23 دی 1393, 14:02 عصر
دوست ناشناس عزیز :
""لطفاً اطلاعات دقیق فردی، تحصیلی، مهارت ها و سوابق کاری و ... را به ایمیل زیر ارسال نمایند:
""
روزمه هکرهای تازه کار را میخواین دربیارین به لیستتون اضافه کنید که چی بشه :گیج:
amin1softco
سه شنبه 23 دی 1393, 18:29 عصر
2 تومن که خیلی کمه ما یک دیتابیس سایت را بزنیم کم کمش 7 تومن می گیریم:چشمک:
Nima NT
سه شنبه 23 دی 1393, 19:45 عصر
حاشیه سازی تو خون ما ایرانی هاست !!!!
یه بنده خدایی اومده پست استخدام زده اینجوری باهاش برخورد میشه ؛ اگر کسی بیشتر از 2 میلیون در ماه درآمد داره که مسلما" نیازی به کار کردن برای شرکتهای دیگه نخواهد داشت پس فکر میکنم بحث هایی از این قبیل جز ایجاد حاشیه کمک دیگه ای بکنه و فقط پست های فاقد محتوا هستن !
پیوست : کسی تو این دور و زمونه نیازی به ایجاد دیتابیس رزومه هکرهای نوپا نداره !
amin1softco
سه شنبه 23 دی 1393, 23:22 عصر
بابا این جوکر از قدیم الایام توی کار هکه من یادمه قدیم ندیما هم توی شبگرد فعالیت می کرد فک نکنم اهل حاشیه باشه :چشمک:
در جمله خودم منظور از ما شرکت است نه من چون یک پروژه بود دیتابیس یک سایت چینی را یکی از دوستان زد یک هفته ایی و 7 تومنم گرفت :چشمک:
Native
چهارشنبه 24 دی 1393, 10:04 صبح
شبگرد :افسرده::ناراحت:
joker
چهارشنبه 24 دی 1393, 12:11 عصر
حاشیه سازی تو خون ما ایرانی هاست !!!!
پیوست : کسی تو این دور و زمونه نیازی به ایجاد دیتابیس رزومه هکرهای نوپا نداره !
اسمشو میتونی بزاری حاشیه ، من اسمشو میزارم هشدار به تازه کارها.
در هر حال وقتی بحث امنیت پیش میاد ، اولین مورد گزینه اعتماد هست ، شما چطوری میخوای به یک "ایمیل @Gmail" اعتماد کنی و
اطلاعات دقیق فردی، تحصیلی، مهارت ها و سوابق کاری را در اختیارش بگذاری؟:اشتباه:
من وظیفم بود این پست را جهت اطلاع دوستان تازه کار بگذارم. تصمیم با خودشونه در هر حال ولی تجربه من میگه به این مدل درخواستهای استخدام بی نام و نشان اعتماد نکنید :چشمک:
Nima NT
چهارشنبه 24 دی 1393, 16:06 عصر
در هر حال وقتی بحث امنیت پیش میاد ، اولین مورد گزینه اعتماد هست ، شما چطوری میخوای به یک "ایمیل @Gmail" اعتماد کنی و
اطلاعات دقیق فردی، تحصیلی، مهارت ها و سوابق کاری
را در اختیارش بگذاری؟:اشتباه:
من وظیفم بود این پست را جهت اطلاع دوستان تازه کار بگذارم. تصمیم با خودشونه در هر حال ولی تجربه من میگه به این مدل درخواستهای استخدام بی نام و نشان اعتماد نکنید :چشمک:
همیشه احتیاط حرف اول رو میزنه ولی خب چیزی که مشخصه تو همه درخواست های استخدامی این موارد خواسته میشه ولی خب قبول دارم در مورد ایمیلهای Gmail کمی احتیاط شرط عقل هستش.
به هر حال امیدوارم دوستانی که دنبال استخدام شدن هستن استخدام بشن و دوستانی هم که دنبال نیرو هستن به نیروی کار مدنظرشون برسن.
rezaz2
پنج شنبه 25 دی 1393, 00:20 صبح
پست این بنده خدا رو خراب کردی که چی مثلا؟ خوب سوابق تحسیلی و کاری و تخصص که اطلاعات محرمانه به حساب نمیاد پیس معلومه شما خودتم مبتدی هستید البته ببخشید رک گفتم
اطلاعات دقیق فردی، تحصیلی، مهارت ها و سوابق کاری
را در اختیارش بگذاری؟:اشتباه:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.