View Full Version : آزاد ساری یک ویجت در حالت RelativeLayout
Americanboy
دوشنبه 22 دی 1393, 15:35 عصر
سلام به دوستان عزیز
سوال من این هست که چطوری میتونم به عنوان مثال یک ویجت نمایش عکس رو در صفحه هرجاکه بخوام قرارش بدم؟؟
مشکل من این هست که ویجت رو مجبورم وابسته به ویجت های اطرافش بچینم و این خیلی برای من مشکل ساز شده،یعنی وقتی میخوام یه کلید وارد صفحه کنم،تمام چیدمانم به هم میریزه و تمام ویجت های دیگه مکان قرار گیریشون نسبت به ویجت جدید تغییر میدن،میخواستم ببینم راهی نیست که چیدمان ویجت آزاد بشه و دست خودم باشه و وابسته به دیگر ویجت ها نباشه.؟؟؟
ممنونم از همه دوستانی که توجه میکنند...موفق وشاد باشید عزیزان.
Americanboy
سه شنبه 23 دی 1393, 17:07 عصر
دوستان عزیز 43 بازدید بدون پاسخ...
لطفا اگر امکان داره راهنمایی کنید ممنون میشم عزیزان....
shahin bahari
چهارشنبه 24 دی 1393, 00:24 صبح
از اسمش که Relative layout باشه معلومه که همه عنصر هاش باهم رابطه دارن. وقتی یه ویجت رو میگید زیر یه ویجت دیگه بزاره و یکی دیگه رو سمت راستش ، بدیهی هست که اگر ویجت اول رو حذف کنید اون 2 تای دوم هم جاشون بهم میریزه.
میتونید به هر ویجت جدا جدا مارجین بدید و اون ها رو توی صفحه بچینید البته اینجوری دیگه Responsive نیست و کلا چرا از Relative layout استفاده کنیم؟ یه FrameLayout هم کارمون رو راه میندازه.
Americanboy
چهارشنبه 24 دی 1393, 13:24 عصر
از اسمش که Relative layout باشه معلومه که همه عنصر هاش باهم رابطه دارن. وقتی یه ویجت رو میگید زیر یه ویجت دیگه بزاره و یکی دیگه رو سمت راستش ، بدیهی هست که اگر ویجت اول رو حذف کنید اون 2 تای دوم هم جاشون بهم میریزه.
میتونید به هر ویجت جدا جدا مارجین بدید و اون ها رو توی صفحه بچینید البته اینجوری دیگه Responsive نیست و کلا چرا از Relative layout استفاده کنیم؟ یه FrameLayout هم کارمون رو راه میندازه.
یک دنیا ممنونم دوست عزیز
من فکر میکردم فقط حالت Relative از همه حالت ها آزاد تر هست،پس میرم برای برنامم از همون frame استفاده می کنم ممنونم دوست گلم،راستی شما تاپیکی نمیدونید که در مورد فایل AndroidManifest.xml کامل آموزش داده باشه؟:تشویق:
shahin bahari
چهارشنبه 24 دی 1393, 19:08 عصر
خواهش می کنم. این که کدوم آزاد تر هست مهم نیست. باید از هرکدوم به جاش استفاده کنید. اگر یکیشون از بقیه کامل تر بود که 5-6 تا layout مختلف ساخته نمیشد! شاید لازم باشه برای طراحی یه صفحه از چند نوع مختلف layout داخل هم استفاده کنید.
برای manifest هم تاپیک خاصی ندیدم. هر آموزشی اگر نیاز داشته باشه که چیزی به manifest اضافه بشه تو همون آموزش میاد معمولا...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.