View Full Version : لینوکس به صورت مجازی ؟!!!
ali reza mansoori 2
دوشنبه 22 دی 1393, 22:36 عصر
سلام دوستان
تصمیم دارم اندروید رو روی لینوکس ادامه بدم
میخوام بدونم اگه لینوکس رو به صورت مجازی روی vmware نصب کنم مشکلی پیش نماید از لحاظ سرعت
یعنی اندروید استدیو روی لینوکس چجوری اجرا، میشه مثل ویندوز 50 گیگ رم رو اشغال میکنه
تا حالا با لینوکس کار نکردم و به ویندوز خیلی وابسطه ام برا همین میخوام مجازی نصبش کنم تا بتونم راحت بین جفتشون سویچ کنم
smemamian
دوشنبه 22 دی 1393, 23:25 عصر
سلام
ابتدا به صورت مجازی بیارید بالا، و اندروید باهاش کار نکنید، بجای آن وقت بذارید با محیطش آشنا بشین.
بعد یه مدت که مطمئن هستید از کار باهاش لذت می برید، کنار سیستم عامل فعلیتون بالا بیارید و سپس
ابزارهای نیاز اندروید رو روش نصب کنید.
حرفه ای شدین، مطمئناً دور ویندوز نمی روید.
موفق و پایدار
abbasalim
سه شنبه 23 دی 1393, 18:48 عصر
سلام دوستان
تصمیم دارم اندروید رو روی لینوکس ادامه بدم
میخوام بدونم اگه لینوکس رو به صورت مجازی روی vmware نصب کنم مشکلی پیش نماید از لحاظ سرعت
یعنی اندروید استدیو روی لینوکس چجوری اجرا، میشه مثل ویندوز 50 گیگ رم رو اشغال میکنه
تا حالا با لینوکس کار نکردم و به ویندوز خیلی وابسطه ام برا همین میخوام مجازی نصبش کنم تا بتونم راحت بین جفتشون سویچ کنم
بدون شک بالا اوردن یه سیستم عامل داخل یه سیستم عامل دیگه سرعت رو به شدت کاهش میده و کارایی لازم رو نداره حالا بخوید داخل شبیه ساز شبیه ساز اجرا کنید که هیچی :اشتباه:
من که مستقیم رفتم سراغ اوبونتو و ماشین مجازی اینا نصب نکردم ولی دفعات اول ممکنه مدام رها کنید برید ویندوز به هرحال به ویندوز عادت کردید و کارکردن باهاش براتون راحته.
مصرفش تقریبا اینجوری
700 800 مگ جاوا
1 گیگ اندروید استودیو
250 مگ اینا هم جنی موشین
در کل من با فایرفاکس باز و اندروید استویدو و جنی موشین و برنامه چت و اینا 2.5 گیگ از رمم استفاده میشه . از اونجا که لینوکس قابلیت ساخت swap نیز داره می تونید تا دو برار مقدار فضای رمتون swap در نظر بگیرید که میاد داخل هاردتون یک رم با اون حجم میسازه . یعنی من رم لپتاپم 6 هست 12 گیگ هم swap می سازم میشه 18 گیگ رم ! که تقریبا پر کردنش غیرممکنه :لبخند:
badname
پنج شنبه 25 دی 1393, 11:04 صبح
بدون شک بالا اوردن یه سیستم عامل داخل یه سیستم عامل دیگه سرعت رو به شدت کاهش میده و کارایی لازم رو نداره حالا بخوید داخل شبیه ساز شبیه ساز اجرا کنید که هیچی :اشتباه:
من که مستقیم رفتم سراغ اوبونتو و ماشین مجازی اینا نصب نکردم ولی دفعات اول ممکنه مدام رها کنید برید ویندوز به هرحال به ویندوز عادت کردید و کارکردن باهاش براتون راحته.
مصرفش تقریبا اینجوری
700 800 مگ جاوا
1 گیگ اندروید استودیو
250 مگ اینا هم جنی موشین
در کل من با فایرفاکس باز و اندروید استویدو و جنی موشین و برنامه چت و اینا 2.5 گیگ از رمم استفاده میشه . از اونجا که لینوکس قابلیت ساخت swap نیز داره می تونید تا دو برار مقدار فضای رمتون swap در نظر بگیرید که میاد داخل هاردتون یک رم با اون حجم میسازه . یعنی من رم لپتاپم 6 هست 12 گیگ هم swap می سازم میشه 18 گیگ رم ! که تقریبا پر کردنش غیرممکنه :لبخند:
اگه اشتباه نکنم ویندوز هم داره قابلیت swap رو :لبخندساده:
dasssnj
پنج شنبه 25 دی 1393, 12:47 عصر
چجوری ؟ هاردو داغون نمی کنه ؟
abbasalim
پنج شنبه 25 دی 1393, 23:31 عصر
ویندوزم میتونه مقداری از فضای هارد رو به رم بده و اینکار رو میکنه ولی swap یه نوع پارتیشین به حساب میاد و ویندوز اون رو نداره
negative60
جمعه 26 دی 1393, 00:44 صبح
ویندوزم میتونه مقداری از فضای هارد رو به رم بده و اینکار رو میکنه ولی swap یه نوع پارتیشین به حساب میاد و ویندوز اون رو نداره
اين امکان بيشتر برای مواقع استراریه, زمانی که از هارد به جای رم استفاده بشه سرعت سيستم عامل و کارايی برنامه ها به شدت پاين مياد حالا فرقی نميکنه ويندوز باشه يا لينوکس.
چجوری ؟ هاردو داغون نمی کنه ؟
هارد رو نميدونم اما کسی که پشت کامپيوتره رو داغون ميکنه
Nevercom
جمعه 26 دی 1393, 03:08 صبح
127591
127590
مصرف حافظه مربوط به لپ تاپ من.
Ubuntu 14.04 64 bit
AS+GenyMotion+Chrome
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.