ورود

View Full Version : مبتدی: طریقه ی استفاده از windowsbuilder در اکلیپس (برنامه نویسی ویژوال) !؟؟!!؟

hadimtn
سه شنبه 23 دی 1393, 02:42 صبح
سلام... تو بخش های دیگه هم پرسیدم ولی کسی جواب نداد...
من تازه کار با جاوا رو شروع کردم و میخوام از همین ابتدا ویژوال کار کنم...
محیط ویژوال استودیو خیلی جالبه و راحت میشه اول فرم رو طراحی کردم و بعد برنامه نویسی رو شروع کردم...
تو اکلیپس افزونه ی مربوطه رو نصب کردم ولی انگار نکات خاصی داره واسه طراحی اینترفیس...
میشه خیلی کلی بگید چه جوری باید یک فرم اضافه کنم بعد منو و کلیدهای مربوطه... ؟!
اگه مرجعی هم برای آموزش هست معرفی کنید. چاپی، پی.دی.اف، فیلم ...

dasssnj
سه شنبه 23 دی 1393, 04:49 صبح
سلام . شما اول باید هسته ی زبان جاوا را یاد بگیرید . باید با محیط کنسولی آشنا بشید و بعد از ویژوالی استفاده کنید . جاوا اصلا مثل سی شارپ نیست و قطعا محیط ویژوالش مثل اون نیست . پس اگه محیط ویژوال سی شارپ و vs را دوست داشتید اینجا خبری از VS نیست . برای شروع باید همون طور که بقیه شروع کردن (یعنی کتاب و pdf و فیلم آموزشی و ...) شما هم شروع به یادگیری کنید و وقتی قواعد و اصول جاوا را با خوندن و تمرین کردن یاد گرفتید و با محیط کنسولی آشنا شدید در اکلیپس یه پزوژه ی جاوای جدید می سازید (File -> New -> Java Project) و مراحل ساخت پروژه را طی می کنید و بعد یه فرم جدید می سازید ( File -> New -> Other -> Window builder -> Swing designer -> JFrame ) و بعد هم با استفاده از ابزار های اکلیپس و قسمت کد نویسی برنامه تون را می سازید . البته محیط ویژوال جاوا خودش نیاز به یادگیری داره و توصیه می کنم برای آشنایی با اون هم حد اقل یه کتاب بخونید .

(با توجه به اینکه تقریبا بیشتر سوالات مربوط به جاوا قبلا توی سایت های مختلف جواب داده شده بهون توصیه می کنم هر مشکلی که براتون پیش امد را توی گوگل به انگلیسی سرچ کنید چون در سایت stackoverflow احتمالا سوال شما قبلا پرسیده شده و جواب گرفته شده)

hadimtn
سه شنبه 23 دی 1393, 19:50 عصر
ممنون که جواب دادین...
با محیط کنسولی جاوا در حد برنامه های کوچیک (مثل: جدول ضرب، فیبوناچی، اعداد اول، کار با اعداد زوج و فرد، چاپ کاراکترها با فرمت های خاص و ... ) آشنایی دارم!
و میخواستم برای درس پروژه که ترم بعد دارم (یه ماه دیگه شروع میشه) پروژه م رو با جاوا پیاده سازی کنم ولی با محیط ویژوال جاوا آشنایی ندارم...
میخوام یه سیستم فروش کالا پیاده سازی کنم، احتمالا هم از پسش بربیام... چون چیزه خاصی نداره...
تنها مشکلم فعلا اینه که محیط ویژوال جاوا رو درک نمیکنم...

* یعنی بدون کد نویسی نمیتونیم طراحی کنیم؟! محیط های دیگه ی جاوا هم مثل اکلیپس هستند، مثل نت بینس!

یه کتاب دارم مرجع کامل جاوا (هربرت شیلد، مترجم: فرهاد قلی زاده نوری) که تو اون هم از ویژوال چیز خاصی عایدم نشد.
در واقع میخوام طی یک عملیات انتحاری :گیج: کلا طراحی رابط کاربری رو یاد بگیرم... تقریبا روزی 6 الی 10 ساعت هم وقت دارم!

dasssnj
چهارشنبه 24 دی 1393, 05:30 صبح
شما وقتی یه Jframe با اون روشی که گفتم بسازی زمانی که توی ادیتور اکلیپس بازش کنی پایین کد ها یه تب به اسم design داره که وقتی روش کلیک کنی وارد محیط ویژوال میشی (دفعه ی اول یه مقدار طول می کشه تا باز بشه) .

برای یادگیریش هم کافیه منابعی مانند کتاب و فیلم آموزشی و ... را در مورد Swing تهیه کنید . با یه سرچ گوگل پیدا می کنید.