View Full Version : سوال: تغییر سایز اشیا در گزارش با تغییر سایز صفحه(تنظیم اندازه صفحه دست کاربر باشه)
farzadkamali
سه شنبه 23 دی 1393, 11:40 صبح
با سلام.
من از fast report 4 استفاده می کنم. هنگام نمایش گزارش در قسمت بالایی صفحه یه سری ابزار هست که یکیش page setting هست و اونجا کاربر می تونه سایز صفحه گزارش رو تغییر بده. حالا مشکل اینجاست که با تغییر سایز ، اشیاء داخل گزارش تغییر سایز پیدا نمی کنن. آیا راهی برای این مشکل هست؟
در کل من می خوام کاربر بتونه خودش سایز صفحه گزارش رو تغییر بده. یا a4 یا a5 یا فیش یا.... نمی خوام سایز ثابت باشه.
hadisalahi2
سه شنبه 23 دی 1393, 15:51 عصر
حالا مشکل اینجاست که با تغییر سایز ، اشیاء داخل گزارش تغییر سایز پیدا نمی کنن. آیا راهی برای این مشکل هست؟
بله راهش اینه که همه کنترلها رو خودت با کد نویسی تغییر موقیت بدی.
در کل من می خوام کاربر بتونه خودش سایز صفحه گزارش رو تغییر بده. یا a4 یا a5 یا فیش یا.... نمی خوام سایز ثابت باشه.
خوب اینکار راحته ، به شرطی که کاربر خودش طراحی رو بر عهده بگیره
برای این کار هم میتونی از FrxDesigner استفاده کنی
اما روش دوم ، اینه که خودت چند تا نمونه فیش طراحی کنی با سایزهای مختلف ، بعد به کاربر اجازه بدی تا موقعیت اونا رو خودش بچینه
البته چیدمان اولیش رو خودت باید انجام داده باشی
و کاربر تغییرات جزئی رو انجام بده
در غیر این صورت ، فکر نکنم دیگه هیچ برنامه ای این همه سفارشی سازی لازم داشته باشه
یا حق
farzadkamali
سه شنبه 23 دی 1393, 21:58 عصر
بله راهش اینه که همه کنترلها رو خودت با کد نویسی تغییر موقیت بدی.
خب این کد نویسی رو کجا باید بنویسیم؟ کجای صفحه گزارش؟
خوب اینکار راحته ، به شرطی که کاربر خودش طراحی رو بر عهده بگیره
نه دیگه. من نمی خوام کاربر کار خاصی مجبور بشه انجام بده. می خواستم به جای اینکه دو سه تا گزارش در سایز های a4,a5 و فیش طراحی کنم، و از داخل فرم یکی یکی بهشون لینک بدم، بیام و یه گزارش بسازم و همه رو به همین یه گزارش لینک بدم ، چون فقط سایز ها تغییر میکنه و گزارش ها یکیه. و کاربر در صفحه گزارش بتونه سایز رو تغییر بده (چون دیدم کاربر از طریق گزینه page setting اگه فعالش کنیم. قادر به تغییر سایز صفحه هست .). در واقع یه گزارش پویا بسازم.
hadisalahi2
چهارشنبه 24 دی 1393, 09:49 صبح
خب این کد نویسی رو کجا باید بنویسیم؟ کجای صفحه گزارش؟
هم میتونی با FastScript این کار رو انجام بدی و هم از داخل دلفی
اما کار وقت گیریه و باید کد نویسیت دقیق باشه ، مخصوصا اگه از داخل دلفی بوای کنترلها رو مدیریت کنی
نه دیگه. من نمی خوام کاربر کار خاصی مجبور بشه انجام بده. می خواستم به جای اینکه دو سه تا گزارش در سایز های a4,a5 و فیش طراحی کنم، و از داخل فرم یکی یکی بهشون لینک بدم، بیام و یه گزارش بسازم و همه رو به همین یه گزارش لینک بدم ، چون فقط سایز ها تغییر میکنه و گزارش ها یکیه. و کاربر در صفحه گزارش بتونه سایز رو تغییر بده (چون دیدم کاربر از طریق گزینه page setting اگه فعالش کنیم. قادر به تغییر سایز صفحه هست .). در واقع یه گزارش پویا بسازم.
راهی که بهت پیشنهاد دادم بهتره
اینکه کاربر بخواد هر نوع اندازه ای رو در گزارش داشته باشه ، اصولا کار منطقی نیست و نیازی هم نیست که توی هر سایزی شما بتونید گزارش بدید
همه برنامه ها ، حتی نرم افزارهای بزرگی چون Word خودشون سایزهای آماده دارن
به نظر من ساده تر اینه که از یک گزارش خودتون چند سایز بسازید و کاربر از اونا اندازه رو انتخاب کنه
اما اگه خیلی اصرار به سفارشی کردن اندازه دارید ، و اینکه کاربر هم کار خاصی انجام نده ، باید کد نویسی کنید
یا حق
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.