PDA

View Full Version : سوال: بالا نیامدن صفحات JSF در هاست

azimi.moja
سه شنبه 23 دی 1393, 18:40 عصر
سلام دوستان.یک هاست از شرکت مشهد هاست خریداری کردم که از صفحات Jsp هم پشتیبانی می کند. مشخصات سرور هاست هم به صورت زیر می باشد :

Tomcat Version : Apache Tomcat/7.0.42
Servlet Specification Version : 3.0
JSP version : 2.2
ولی نمی توانم صفحات JSF را به صورت کامپایل شده مشاهده نمایم. یعنی هاست صفحات Jsp را کاملا درست نمایش می دهد ولی صفحات JSF را نمی تواند. حتی ساده ترین صفحات رو هم تست کردم با یکی دوتا پروژه ساده ی آماده ولی نمی فهمم مشکل کجاست. دوستان با تجربه لطفا کمکم کنید.
با تشکر.

persianshadow
یک شنبه 28 دی 1393, 14:16 عصر
خب tomcat به صورت پیش فرض امکان نمایش JSF رو نداره ! شما باید implementation مربوط به JSF رو نیز به عنوان یک lib در tomcat خودتون آپلود کنید.

azimi.moja
دوشنبه 29 دی 1393, 17:16 عصر
مرسی دوست عزیز که وقت گذاشتی ولی این کار را مشخصا باید انجام داد. مشکل این هست که در این حالت اجرا نمی کنه.
این هاست هستش و به خود تامکت دسترسی ندارم و jsf-imp تو پوشه lib درون پوشه WEB-INF قرار داره.

persianshadow
دوشنبه 29 دی 1393, 18:29 عصر
خب پسوند فایل های تون .xhtml هست ؟ ببینید احتمال زیاد tomcat متوجه نیست که باید JSF ها رو رندر کنه برای همین توی فایل web.xml خودتون کانفیگ زیر رو بزارید و مجدد چک کنید :).

<context-param>
<param-name>javax.faces.DEFAULT_SUFFIX</param-name>
<param-value>.xhtml</param-value>
</context-param>

azimi.moja
سه شنبه 30 دی 1393, 17:54 عصر
سلام. این کاز هم جوای نداد دوست عزیز. این هاست با cpanel دسترسی دارم. تجربه این کار رو ندارم. مشکل deploy می خوره گویا. چون دستی که تو سرور دیگر تست می کنم درست هست و کار می کنه.

persianshadow
چهارشنبه 01 بهمن 1393, 08:46 صبح
اگه میتونید لاگ تامکت رو ببینید و اینجا بزارید. شاید اینطوری بشه کمکی کرد.