ورود

View Full Version : کنترل پورت کامپیوترها در شبکه

mostafavi
یک شنبه 21 خرداد 1385, 13:35 عصر
با سلام
آیا نرم افزاری وجود دارد که از طریق چک کردن IP های موجود در شبکه بتوان گزارش گرفت که مثلا در حال حاضر کدامیک از کلاینت‌ها از پورت USB یا ... استفاده می‌کند.
(البته با داشتن پسورد ادمین کلاینت‌ها)
با تشکر

mhjb
یک شنبه 21 خرداد 1385, 14:54 عصر
با نرم افزارهای Port SCAN می‌توانی بفهمی که کدوم پورت‌های TCP/IP باز یا بسته هستند ولی USB رو نه.
برای این کار فکر کنم باید از نرم افزارهای مدیرت شبکه مثل Ideal ، DameWare، radmin یا .... استفاده کنی.

mostafavi
دوشنبه 22 خرداد 1385, 07:17 صبح
با نرم افزارهای Port SCAN می‌توانی بفهمی که کدوم پورت‌های TCP/IP باز یا بسته هستند ولی USB رو نه.
با سلام
اگر کلاینت ها تحت دومین باشند چطور؟ از داخل دومین سرور نمی‌شود؟
درثانی نرم افزار پورت اسکن یک بار این اسکن می کند و نتایج به روز نیست؟ آیا نرم افزاری وجود دارد که به صورت Online در شبکه گزارش بدهد؟ یعنی به محض استفاده از پورت خاصی از کلاینت‌ها آلارم بدهد؟

Identifier
دوشنبه 22 خرداد 1385, 07:37 صبح
با سلام
اگر کلاینت ها تحت دومین باشند چطور؟ از داخل دومین سرور نمی‌شود؟
درثانی نرم افزار پورت اسکن یک بار این اسکن می کند و نتایج به روز نیست؟ آیا نرم افزاری وجود دارد که به صورت Online در شبکه گزارش بدهد؟ یعنی به محض استفاده از پورت خاصی از کلاینت‌ها آلارم بدهد؟
Ethereal و Snort

MM_Mofidi
چهارشنبه 24 خرداد 1385, 02:39 صبح
در مورد پورت های غیر از tcp/udp این روشها جواب نمیدهدمیتوانی از تحلیل پروسسهای درحال اجرا یا کلیدهای مشخص رجیستری بهره گیری کنی.
یا با فراخوانی توابع خواص api روی کلاینت

reza1357
چهارشنبه 24 خرداد 1385, 04:59 صبح
با سلام
آیا نرم افزاری وجود دارد که از طریق چک کردن IP های موجود در شبکه بتوان گزارش گرفت که مثلا در حال حاضر کدامیک از کلاینت‌ها از پورت USB یا ... استفاده می‌کند.
(البته با داشتن پسورد ادمین کلاینت‌ها)
با تشکر
با MACMask میتوانی استفاد کنی

mostafavi
چهارشنبه 24 خرداد 1385, 06:47 صبح
با MACMask میتوانی استفاد کنی
با سلام
من ورژن 1.4 را دانلود و نصب کردم. البته کرکش را پیدا نکردم. لطفا اگر سراغ داری آدرسش را بفرست.
درضمن دقیقا متوجه نشدم این برنامه چه کاری انجام می دهد البته بجر اسکن شبکه برای پیدا کردن کلاینت‌های دیگر. لطفا کمی توضیح دهید.
با تشکر