ورود

View Full Version : بهتر بودن روش های ثبت پرسنل در جداول

حسین.کاظمی
چهارشنبه 24 دی 1393, 10:40 صبح
باسلام به تمامی دوستان و اساتید محترم
یه سوال داشتم ممنونتون میشم از جواب دادنش دریغ نکنید؛
برای ثبت اطلاعات پرسنل یک شرکت بنظرتون یک جدول با ده فیلد داشته باشم و کلیه پرسنل اعم از حاضرین،ترک کار،بازنشستگی در این جدول ثبت کنم و به فرض مثال یک فیلد به نامstatus بزارم و مثلا برای افراد
حاضر شماره 1
ترک کار2
بازنشستگی 3

یا هرکدوم موارد فوق را یک جدول مجزی بسازم؟؟
کدوم روش برای جست و جو، گزارش گیری و... راحتر و مناسب تر است ؟؟

DataMaster
چهارشنبه 24 دی 1393, 11:54 صبح
شما در صورتی که تمام فیلدها بین انواع پرسنل به صورت مشترک است و فقط مقادیر متفاوت دارند یک جدول درست کنید و همونطوری که خودتون گفتین برای هر نوع پرنسل به فیلد در نظر بگیرید که با اون مشخص بشه چه نوع پرسنلی هست

حسین.کاظمی
چهارشنبه 24 دی 1393, 12:10 عصر
شما در صورتی که تمام فیلدها بین انواع پرسنل به صورت مشترک است و فقط مقادیر متفاوت دارند یک جدول درست کنید و همونطوری که خودتون گفتین برای هر نوع پرنسل به فیلد در نظر بگیرید که با اون مشخص بشه چه نوع پرسنلی هست

سلام
پس بنظرتون همین روش مناسبه؟

حسین.کاظمی
دوشنبه 29 دی 1393, 10:33 صبح
بقیه دوستان نظری ندارند؟؟؟؟

sajadsobh
دوشنبه 29 دی 1393, 16:47 عصر
چون تمام اطلاعاتی که میگیرن یکی هستند پس نیازی نیست که به خاطر یه فیلد که توی هر کدوم از جدول ها فرق میکنه بیاین و واسه هر نوع پرسنل یه جدول جدا بسازید. همون روشی که گفتید خوبه. یه فیلد واسه وضعیت کاری هر پرسنل قرار بدید. اگه جدول مجزا بسازید وقتی که کسی بازنشسته میشه یا اخراج یا هر بلای دیگه سرش میاد شما باید کل اطلاعات اون رو از جدول کارکنان حاضر به خدمت حذف کنید و به جدول موردنظر منتقل کنید. که به نظر من اصلاً منطقی نمیاد. ما هم توی پورتال سیلو همچین دیتابیسی داریم. واسه هر سند یه فیلد وضعیت داره که اونو براساس (ثبت موقت، ثبت دائم، اصلاح شده، ابطال شده و ...) دسته بندی میکنه.

حسین.کاظمی
دوشنبه 29 دی 1393, 19:01 عصر
چون تمام اطلاعاتی که میگیرن یکی هستند پس نیازی نیست که به خاطر یه فیلد که توی هر کدوم از جدول ها فرق میکنه بیاین و واسه هر نوع پرسنل یه جدول جدا بسازید. همون روشی که گفتید خوبه. یه فیلد واسه وضعیت کاری هر پرسنل قرار بدید. اگه جدول مجزا بسازید وقتی که کسی بازنشسته میشه یا اخراج یا هر بلای دیگه سرش میاد شما باید کل اطلاعات اون رو از جدول کارکنان حاضر به خدمت حذف کنید و به جدول موردنظر منتقل کنید. که به نظر من اصلاً منطقی نمیاد. ما هم توی پورتال سیلو همچین دیتابیسی داریم. واسه هر سند یه فیلد وضعیت داره که اونو براساس (ثبت موقت، ثبت دائم، اصلاح شده، ابطال شده و ...) دسته بندی میکنه.

سلام
ممنونم از پاسختون
پس روشم درست و صحیح و منطقی است ولی برای چند سال آینده که این جدول با حجم بسیاری از رکوردها پر میشود مشکلی پیش نمی آید؟؟؟

sajadsobh
دوشنبه 29 دی 1393, 19:33 عصر
فکر نکنم. البته من تجربه آنچنانی ندارم. ولی واسه ما که از سال 90 پورتال رو راه انداختند همچنان باهاش کار میکنیم و گزارشگیری هم راحت میکنیم.

Reza_Yarahmadi
دوشنبه 29 دی 1393, 21:02 عصر
(در صورت جدا بودن جداول) مشکل وقتی پیش میاد که فرضا یه کارمند مشغول به کاره ، برای این کارمند توی یک سری جداول دیگه ساعت حضور و غیابش ، حقوق و دستمزدش و ... ر. ذخیره میکنید و بر اساس کلید اصلی جدول کارمند با همدیگه ارتباطش میدید. حالا اگه طرف بازنشسته بشه باید کل اون اطلاعات مرتبطش هم به جدول های نظیرش برای بازنشسته منتقل بشه. که این مشکلات زیادی ممکنه ایجاد کنه.

حسین.کاظمی
سه شنبه 30 دی 1393, 08:33 صبح
(در صورت جدا بودن جداول) مشکل وقتی پیش میاد که فرضا یه کارمند مشغول به کاره ، برای این کارمند توی یک سری جداول دیگه ساعت حضور و غیابش ، حقوق و دستمزدش و ... ر. ذخیره میکنید و بر اساس کلید اصلی جدول کارمند با همدیگه ارتباطش میدید. حالا اگه طرف بازنشسته بشه باید کل اون اطلاعات مرتبطش هم به جدول های نظیرش برای بازنشسته منتقل بشه. که این مشکلات زیادی ممکنه ایجاد کنه.

دوستان اشتباه نگیرید من توی این برنامه فقط فقط واسه داشتن آمار پرسنل فعال غیر فعال بازنشستگی ، حاثه های رخ داده،بیمه تکمیلی و... نوشتم نه واسه تردد و وام و حقوق و دستمزد

جناب آقای یاراحمدی پس شما هم می فرمایید روشی که خودم گفتم درست است؟؟؟؟