View Full Version : کار طراحی با لپ تاپ بهتره یا pc?
hamid_diablo
چهارشنبه 24 دی 1393, 13:19 عصر
سلام دوستان
برای طراحی و برنامه نویسی وب بهتره از لپتاپ استفاده کنیم یا پی سی؟
با کدوم راحت تره و جشمها کمتر خسته میشه؟
دانیال دزفولی
چهارشنبه 24 دی 1393, 13:27 عصر
به نظرم pc بهتره
بیتا حکمت
چهارشنبه 24 دی 1393, 13:28 عصر
چشم رو نمی دونم . اما یک حسنی که لپ تاب داره اینکه همیشه همراه شماست . مثلا" شما یک نرم افزار نوشتید و میخواید اونو به موسسات پیشنهاد بدین ، قطعا" صاحب اون موسسه یا کارفرما این حوصله رو نداره که شما براش برنامه نصب کنید و نشون بدین و .... به همین خاطر به نظرم لپ تاپ جزء ابزارهای لازم برنامه نویسه : دی
پیام حیاتی
چهارشنبه 24 دی 1393, 13:32 عصر
کمتر خسته شدن چشم ها مربوط به تنظیمات نور و رنگ مانیتور ، کیفیت آن و روشنایی محیطی که در آن کار می کنید داره.
اگر بتونید all in one apple رو که به تازگی اومده و مانیتور 5k هست رو تهیه کنید بهترین انتخاب خواهد بود.
پیشنهاد من استفاده از pc هست شخصا" بر این باور بودم که با لب تاپ های حرفه ای هم میشه راحت کار طراحی رو انجام داد و acer v3--772g با کانفیگ 16 گیگ رم و صفحه نمایش 17" فول اچ دی گرفتم اما زمانی که با سیستم pc و مانیتور "27 برادرم کار می کنم با اینکه کانفیگ سخت افزاریش کمتر از لپ تاب من هست اما دنیای دیگری رو تجربه می کنید.
برای جابه جایی و کار هم یک مینی یا تبلت ویندوزی بگیرید کافیه.
r4hgozar
چهارشنبه 24 دی 1393, 13:37 عصر
سلام
واقعا از این سوال در این تالار به وجود اودم .نمی دونم چی بگم :گریه:
hsgpro
چهارشنبه 24 دی 1393, 13:44 عصر
سلام
سواله می پرسید؟ خب این یه امر کاملاً سلیقه ای است بعد اون وقت لپ تاپ داریم تا لپ تاپ.
لپ تاپ داریم صفحه کلیدش انقدر عجق وجقه بدرد کد نویسی نمی خوره اما لپ تاپ داریم صفحه کلید بزرگ حتی با کلید های ماشین حساب داره.
لپ تاپ داریم 1 کیلو و نیم وزن داره و خیلی قابل حمله لپ تاپ داریم 5 کیلو وزن داره گردنت میشکنه 1 ساعت بیرون ببریش.
لپ تاپ داریم صفحه نمایش 13 اینچ با رزولوشن 1366 در 768 بعد لپ تاپ داریم با صفحه نمایش 19 اینچ با رزولوشن 1920 در 1080.
همینطوری نمیشه گفت لپ تاپ بهتره یا PC هر کدوم مزایا و معایبی دارن.
من خودم خیلی وقته دیگه کار هام رو در لپ تاپ انجام میدم و خیلی هم راضیم به نظرم فرقی نمیکنه تو لپ تاپ باشی یا PC اگه کد نویس باشی تو هر دوش می تونی انجام بدی.فقط پس از تغییر باید یه سری عادت هات هم تغییر بدی همین.
mostafae
چهارشنبه 24 دی 1393, 15:00 عصر
من خودم شخصا با pc راحت ترم
MNDsoft
پنج شنبه 25 دی 1393, 10:16 صبح
سلام دوستان
برای طراحی و برنامه نویسی وب بهتره از لپتاپ استفاده کنیم یا پی سی؟
با کدوم راحت تره و جشمها کمتر خسته میشه؟
تو همونی نیستی که تو پیج طراحی و برنامه نویسی وب هم همین سوال رو پرسیدی!؟ مگه تو فیسبوک جوابت رو نگرفتی! چرا بازم اینجا می پرسی؟!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.