emad4000
چهارشنبه 24 دی 1393, 13:40 عصر
سلام
من برنامه ای نوشتم که برای ورود بهش اعتبارسنجی دولایه ای صورت می گیره
یعنی اول نام کاربری و رمز عبور رو می پرسه. اگه کاربر درست وارد کرد، یک کد فعال سازی برای تلفن همراهش ارسال میشه که اگه اونم وارد کنه، بعد وارد نرم افزار میشه
تا اینجای کار همه چیز درست کار می کنه
حالا من میخوام یک چک.باکس کنارش بزارم با متن «دیگر روی این کامپیوتر از من نپرس»
یعنی اگر کاربر این تیک رو زد، دفعات بعد دیگه کد فعال سازی ازش نپرسه
حالا مشکل اینه که چه جوری دفعات بعد بفهمم که کاربر دفعه پیش از همین کامپیوتر وارد شده؟
راه حلی که خودم به ذهنم رسید ذخیره کردن IP یا MAC Address کاربر بود. ولی فهمیدم که مک.آدرس رو نمیشه با قطعیت از کلاینت گرفت و IP هم که هر ازگاهی عوض میشه
تنها راه باقی مونده استفاده از کوکی هست. اونم عیبش اینه که اگه کاربر از یه محل دیگه وارد بشه، بعد برگرده دوباره به محل فعلی، باز بدون کد فعال سازی وارد میشه
شما نمی دونین راه حل استاندارد برای این کار چیه؟
من برنامه ای نوشتم که برای ورود بهش اعتبارسنجی دولایه ای صورت می گیره
یعنی اول نام کاربری و رمز عبور رو می پرسه. اگه کاربر درست وارد کرد، یک کد فعال سازی برای تلفن همراهش ارسال میشه که اگه اونم وارد کنه، بعد وارد نرم افزار میشه
تا اینجای کار همه چیز درست کار می کنه
حالا من میخوام یک چک.باکس کنارش بزارم با متن «دیگر روی این کامپیوتر از من نپرس»
یعنی اگر کاربر این تیک رو زد، دفعات بعد دیگه کد فعال سازی ازش نپرسه
حالا مشکل اینه که چه جوری دفعات بعد بفهمم که کاربر دفعه پیش از همین کامپیوتر وارد شده؟
راه حلی که خودم به ذهنم رسید ذخیره کردن IP یا MAC Address کاربر بود. ولی فهمیدم که مک.آدرس رو نمیشه با قطعیت از کلاینت گرفت و IP هم که هر ازگاهی عوض میشه
تنها راه باقی مونده استفاده از کوکی هست. اونم عیبش اینه که اگه کاربر از یه محل دیگه وارد بشه، بعد برگرده دوباره به محل فعلی، باز بدون کد فعال سازی وارد میشه
شما نمی دونین راه حل استاندارد برای این کار چیه؟