ورود

View Full Version : سوال: سوال در مورد deploy برنامه mvc روی وب سرور iis

amirali_asa@yahoo.com
پنج شنبه 25 دی 1393, 22:45 عصر
برنامه mvc من روی iis ویندوز 8 و 7 کار می کند ولی روی iis v7.5 سرور 2008 R2 کار نمی کند و لیستی از فایلها و فولدر ها را در browser نمایش می دهد.
ورژن .net روی Application pool چهار است و defaulapplication روی حالت integrated تنظیم شده.
aspnet_regiis -ir و aspnet_regiis -s w3svc زده شده.
برنامه پابلیش نشده و فولدر آن به عنوان physical path داده شده (کلیک راست روی default website، کلیک روی add application و اضافه کردن آن)
این روش روی IIS ویندوز های مختلف جواب داده ولی روی server 2008 که تنها انتخاب موجود من است لیستی از فایلها و فولدر ها را در browser نمایش می دهد.
روی سرور با استفاده از web platform ورژن نهایی .net framwork، و web deploy 3.5، و asp.net mvc 2 و ... نصب شده است.
هنگام نصب IIS در سرور feature های مختلف و لازم نصب شده است.
لطفا اگر می توانید کمک کنید اعصابم به هم ریخته است.

IR-Developer
جمعه 26 دی 1393, 08:40 صبح
سلام اتفاقا منم مشکل شما را داشتم . دات نت نصب کردم رجیستر کردم mvc نصب کردم و هر کاری میشد کردم ولی توی ‌Browser خطای عدم دسترسی میداد . در آخر مجبور شدم سرور را عوض کردم و 2012 شد تا کار کرد .

ورژن MVC را ارتقا بدید و از رجیستر شدن صحیح دات نت هم مطمئن بشید و در آخر اگر باز نشد مثل من شاید مجبور به ارتقا سرور به 2012 بشید .

amirali_asa@yahoo.com
جمعه 26 دی 1393, 18:23 عصر
به فایل web config واقع در فولدر دوم (نه اولی) خطوط زیر رو اضافه کردم و درست شد:
<system.webServer> <modules>
<remove name="Session" />
<add name="Session" type="System.Web.SessionState.SessionStateModule"/>
<remove name="UrlRoutingModule-4.0" />
<add name="UrlRoutingModule-4.0" type="System.Web.Routing.UrlRoutingModule" preCondition="" />
</modules>
<directoryBrowse enabled="true" />
</system.webServer>