PDA

View Full Version : پردازش تصویر

parnian~parnian
جمعه 26 دی 1393, 12:13 عصر
سلام دوستای خوبم

من برا پیاده سازی مقاله پایان نامم از مطلب استفاده میکنم خودم خیلی مطلب کار میکنم ولی متاسفانه به یه مشکلی برخوردم که نمیتونم حلش کنم

من روی یه الگوریتم قطعه بندی 3 بعدی کار میکنم مشکلی که داره اینه که یه تصویر خاصی رو (فکر کنم تصویری با اطلاعات عمق) رو میگیره در واقع خود دیتا بیس اصلی توش لایه های تصاویر قبلا جدا شدند و ورودی این الگوریتم orginal depth image هستش کسی میدونه من چطوری میتونم یه همچین تصویری درست کنم؟ آیا باید لایه های عمق یه تصویر 3 بعدی رو جدا کنم ؟

rahnema1
جمعه 26 دی 1393, 14:40 عصر
سلام
اگه منظورتون تصویر سه بعدی باشه به این معنیه که به جای تصویر معمولی که ما آرایه دو بعدی ( مربع) استفاده می کنیم در اینجا از آرایه سه بعدی استفاده می کنید در واقع تصویر یک شکل مکعب داره
برای درست کردنش هم کافیه یک آرایه سه بعدی ایجاد کنید و لایه ها را روی هم بچینید
مثلا فرض کنید هفت تا لایه داشته باشیم
هر لایه هم تصاویری به ابعاد 5 در 4 تشکیل بده یک آرایه 5 در 4 در 7 تشکیل میدیم
img3D = zeros( 5 , 4 , 7)
مثلا یک تصویر رندوم مثل این داریم
I = rand(5 , 4)
حالا می خواهیم لایه سوم از تصویر سه بعدی مساوی این تصویر بشه
img3D(:,:,3) = I;

parnian~parnian
چهارشنبه 01 بهمن 1393, 00:05 صبح
ممنون از پاسختون اون وقت برای ورودی من باید چی کار کنم؟

نرم افزار خاصی لایه هارو جدا میکنه؟ یا کد مطلب ؟ یا کار دیگه ای انجام میشه؟ منظورم استفاده از تصویر عمق هستش به عنوان ورودی
ممنون میشم اگه جواب بدین

rahnema1
چهارشنبه 01 بهمن 1393, 07:42 صبح
ممنون از پاسختون اون وقت برای ورودی من باید چی کار کنم؟

نرم افزار خاصی لایه هارو جدا میکنه؟ یا کد مطلب ؟ یا کار دیگه ای انجام میشه؟ منظورم استفاده از تصویر عمق هستش به عنوان ورودی
ممنون میشم اگه جواب بدین

ظاهرا شما خودتون هم اطلاعات دقیقی در این زمینه ندارید. الا به طور واضح نمی گید چیکار می خواهید بکنید

nimahamidi11
یک شنبه 12 بهمن 1393, 09:55 صبح
سلام دوستان من 18 ام ارائه دارم مشکل هم در مقایسه کلید ها و الگوریتم ها هس.لطفا کمکم کنید دانلود (http://uplod.ir/bl43shk2owaw/watermarking(project)(1).rar.htm)

parnian~parnian
سه شنبه 21 بهمن 1393, 22:06 عصر
واااااااا مگه می شه ندونم؟ من 2 ساله دارم روی ویدئو و تصویر کار میکنم مشکلی که من دارم اینه که میخوام بدونم چطوری میشه لایه های عمق یه تصویر رو جدا کرد ؟ و اینکه ایا حتما باید تصویر 3 بعدی باشه؟

sim-power
سه شنبه 27 مرداد 1394, 22:36 عصر
آموزش پردازش تصویر (http://sim-power.ir/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B2%D8%B4-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1-1/)همه با Matlab آشنا هستيم و حداقل مي‌دانيم که چيز بدردخوري است. پس از صحبت دربارة اين مي‌گذريم. اما Image Processing Toolbox از امکانات جنبي اين برنامه است. براي اينکه مطمئن شويد که اين Toolbox روي Matlab شما نصب شده است؛ دستور ver را اجرا کنيد. اين دستور ليست هرچه که از Matlab روي رايانه شما نصب شده است را ارائه مي‌دهد. بين Matlab 5.x و Matlab 6 براي کار پردازش تصوير تفاوت چنداني وجود ندارد اما مثل هميشه نسخة جديدتر امکانات بيشتري دارد که البته فعلا با آنها کاري نداريم.
دستور‌هاي معرفي شده : ver
چگونه يک فايل تصوير را در Matlab باز کنيم
Matlab می‌تواند فايل‌هاي گرافيکي با فرمت‌هاي JPEG, TIFF, GIF, BMP, PNG, HDF, PCX, XWD, ICO, CUR را به عنوان فايل گرافيکي بخواند. مثلاً براي وارد کردن تصويري به نام cameraman.tif به فضاي Matlab کافي است از دستور imread استفاده کنيم:
MyImage=imread('cameraman.tif','tif');

توجه داشته باشيد که فايلي که دستور خواندنش را مي‌دهيد بايد براي برنامه قابل دسترس باشد. يعني يا بايد در مسير (Path) Matlab‌ باشد يا اينکه در پرونده‌اي (folder) قرار داشته باشد که در حال حاضر برنامه به آن دسترسي دارد. براي اينکه بدانيد که Matlab براي پيدا کردن فايلي که دستورش را داديد کجا را خواهد گشت اينکارها را بکنيد: از دستور path براي اينکه بدانيد کدام پرونده‌ها جزء مسير پيش‌فرض Matlab است و از دستور dir براي اينکه بدانيد که Current Directory چيست؛ استفاده کنيد.