View Full Version : گفتگو: به عنوان یک طراح وب مبتدی به چه آموزش هایی بیشتر نیاز دارید؟
سعید کشاورز
جمعه 26 دی 1393, 21:08 عصر
سلام دوستان..
این سوال رو باید طراحان وبی جواب بدن که تازه شروع به کار کردن.
می خواستم بدونم به نظرنون چه آموزش هایی کمبودش احساس میشه توی وب که به زبان فارسی باشه ؟
یا بهتر بگم دوست دارین چه آموزش هایی به صورت ویدئویی داده بشه؟
.........................................
قصد دارم یک سری ویدئو آموزشی ضبط کنم می خواستم نظر شمارو بدونم که بیشتر دوست دارین در چه زمینه ای این فیلم های ضبط بشه؟
ABZiko
جمعه 26 دی 1393, 23:00 عصر
به نظرم یک سری آموزش هایی در رابطه با ASP.net یا node.js و یا فریمورک های JS و فریمورک های PHP ! (خوده PHP هم به نظرم در زبان فارسی تعداد آموزش براش خیلی کمه، اون هایی هم که هست پولی هستن)
پیام حیاتی
شنبه 27 دی 1393, 06:20 صبح
سلام
قبل از شروع به کار دنبال شرکت یا فروشگاه نرم افزاری بزرگی باش که محصولت رو برای انتشار و فروش قبول کنه!به تجربه تلخ من دچار نشی!
آموزش های ASP.NET و PHP به زبان فارسی زیاد هست!از جمله شرکت های البرز ، پارسیان و... .مگر اینکه بخواین در قسمت ASP.NET مباحث MVC رو تدریس کنید و همینطور تکنولوژی های جدید در PHP.
آموزش ها رو باید به صورت کاربردی و پروژه محور طراحی کنید وگرنه تعریف ساختار(،خصوصیات ،متغیرها،توابع ، متد و...)فایده نداره.
آموزش های طراحی قالب برای CMS ها خصوصا" وردپرس و جوملا،بوت استراپ،طراحی سایت Parallax و Responsive از مهمترین مباحثی هست در که در حال حاضر میشه گفت آموزش فارسی کاملی براشون وجود نداره.
سعید کشاورز
شنبه 27 دی 1393, 11:50 صبح
قبل از شروع به کار دنبال شرکت یا فروشگاه نرم افزاری بزرگی باش که محصولت رو برای انتشار و فروش قبول کنه!به تجربه تلخ من دچار نشی!
یکم بیشتر توضیح میدی؟ چی شده مگه؟تجربه ی تلخت چی بوده؟
دانیال دزفولی
شنبه 27 دی 1393, 12:06 عصر
سلام
ایده دادن و گرافیک !
r4hgozar
شنبه 27 دی 1393, 12:22 عصر
سلام.
آموزش هایی رو که می گم از 0 تا 100 تو اینترنت هستش. بصورت تصویری فارسی و یا مجانی و یا با هزینه جلسه ای 1000 تومن یا 2000 تومن.
asp
php
asp mvc
php mvc
bootstrap
wpf
sigler
nodejs
ریسپانسیو کردن
Photpshop
html5
css3
و...
موفق باشید
2undercover
شنبه 27 دی 1393, 13:43 عصر
الان تنها منابعی در فارسی که برای طراحی وب واقعا کم هستند یا شاید اصلا هم نیستند یکی آموزش اصولی Javascript هست (دقت کنید که آموزش استفاده اصولی از خود Javascript نه استفاده از jQuery) و یکی هم فریم ورک های Javascript مثل AngularJS، BackboneJS و...
بیتا حکمت
شنبه 27 دی 1393, 15:28 عصر
به آموزش آجاکس شدید نیازمندم ، البته من همیشه PDF رو به وئدئو ترجیح می دم
دانیال دزفولی
شنبه 27 دی 1393, 17:18 عصر
کد نویسی اصولی هم خیلی مهمه !
منظورم از اصولی بر اساس استاندارد های w3 و.. نیست
همون اصول پایه ی طراحی وب که خیلی از طراحای تازه کار ایراد دارن
سعید کشاورز
شنبه 27 دی 1393, 21:14 عصر
به آموزش آجاکس شدید نیازمندم ، البته من همیشه PDF رو به وئدئو ترجیح می دم
نوشتن pdf زمانبره...ولی توی فیلم آموزشی خیلی راحت میتونی با کاربر ارتباط بر قرار کنی..واسه همین آموزش ویدئویی رو انتخاب کردم.
[]
کد نویسی اصولی هم خیلی مهمه !
منظورم از اصولی بر اساس استاندارد های w3 و.. نیست
همون اصول پایه ی طراحی وب که خیلی از طراحای تازه کار ایراد دارن
[/]
..خیلی از فیلم های آموزشی اصول رو رعایت نمی کنن و فقط میخوان به نتیجه برسن که کاربر ببینه..اتفاقا به نکته ی خوبی اشاره کردین..ممنون.
البته من این اصول رو که شما گفتین به تکنیک تغییر نام میدم..اینجوری بهتره
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.