ورود

View Full Version : آپدیت لیست ویو سفارشی بدون از بین رفتن موقعیت نمایش آیتم موردنظر

alireza142
شنبه 27 دی 1393, 12:10 عصر
سلام به همه دوستان گرامی

من یه لیست ویو سفارشی دارم که با کلیک روی هر آیتم، یک دیالوگ برای ویرایش اطلاعات اون آیتم باز میشه. وقتی کاربر کلید تایید رو میزنه تا اطلاعات در دیتابیس آپدیت بشه، برای نمایش اطلاعات جدید یک متد رفرش صدا زده میشه و دوباره لیست تهیه و به آداپتر ارسال میشه . اما این کار باعث میشه که لیست به ابتدا بره . یعنی مثلا ما داریم اطلاعات آیتم 23 رو اصلاح میکنیم ، بعد از اصلاح چون لیست رفرش میشه برای رسیدن و مشاهده اون آیتم دوباره کاربر باید لیست رو اسکرول کنه و بره پایین و ادامه ماجرا...

چیکار کنم که بعد از ویرایش یک آیتم از لیست ،علارقم آپدیت دیتابیس و لیست وی، همون موقعیت قبلی لیست ویو هم حفظ بشه ؟؟

ممنون از وقتی که بابت راهنمایی میذارین:لبخندساده:

alireza142
شنبه 27 دی 1393, 19:48 عصر
دوستان لطفا راهنمایی کنید. فقط همین مشکل مونده تا برنامه ام کامل بشه.
خواهشا اگه لینکی ، توضیحی ، ارجاعی چیزی دارید بفرمایید. :ناراحت:

abbasalim
یک شنبه 28 دی 1393, 16:16 عصر
سلام . بعد از بروزرسانی اطلاعات به آداپترتون بگید که دیتا تغییر کرده خودش درست می کنه :
notifyDataSetChanged

alireza142
پنج شنبه 02 بهمن 1393, 08:46 صبح
سلام . بعد از بروزرسانی اطلاعات به آداپترتون بگید که دیتا تغییر کرده خودش درست می کنه :
notifyDataSetChanged

آقا خیلی ممنون .
این کد برای وقتی که عنصری رو ویرایش میکنم جواب میده ، اما زمانی که یک عنصر از لیست رو کامل حذف میکنم، خطا میده. یعنی عنصر از لیست حذف میشه ، اما زمانی که لیست ویو رو به پایین اسکرول میکنم، ییهو خطا میده و کرش میکنه..
برای حذف یک آیتم باید کد دیگه ای بنویسیم؟