View Full Version : سوال: خطا در ViewPage
hastiam
شنبه 27 دی 1393, 16:48 عصر
سلام دوستان
من یک پروژه ی MVC رو که روی یک سیستم دیگه ای بود روی سیستم خودم اجرا کردم درست اجرا میشه اما زیر یک سری از متدها و یا action ها مثل @Html.ActionLink یا @Url.Action و یا ViewBag در ViewPage خط قرمزی دیده می شود که به معنای error است در حالی که فرم رو به درستی نشون میده و همه چیز درست اجرا میشه نمیدونم دلیل این خط قرمزها چیه؟
وقتی ماوس رو روی خطاها قرار میدم پیغام زیر دیده می شود :
are you missing a using directive or an assembly reference system.web.webpages.html.htmlHelper
در حالی که هر جایی که لازم بود reference ای اضافه بشه شده.
RIG000
شنبه 27 دی 1393, 18:53 عصر
این مرتبط با webconfig شما هست. که وژرن ها متابقت نداره.
این سایت ها رو ببین. باید خودت تنظیمات و web config رو ببینی و تغییر بدی . اینجوری اینجا به جواب نمیرسی .
https://www.google.com/search?q=are+you+missing+a+using+directive+or+an+a ssembly+reference+system.web.webpages.html.htmlHel per&ie=utf-8&oe=utf-8
http://stackoverflow.com/questions/20791890/warnings-html-helpers-not-recognized-after-project-update
hastiam
دوشنبه 29 دی 1393, 16:19 عصر
این مرتبط با webconfig شما هست. که وژرن ها مطابقت نداره.
سلام راستش با توجه به راهنمایی که کردید دو روزه که دارم سعی میکنم مشکل رو حل کنم اما نمی تونم تنظیمات وب کانفیگ رو طبق نمونه سایتهایی که داده بودید و با توجه به reference هام ، تغییر دادم اما فرقی نکرد و همچنان همین خطاها رو نشون میده.:ناراحت::گریه:
RIG000
دوشنبه 29 دی 1393, 18:16 عصر
دقیقا نمیدونم چه چیز هایی رو پاک کردی و ... یا اپدیت کردی. ...
اینا رو باید خودت ببینی. یا باید پروژه رو از اول بگیری ...
چون اون یکی دوتا ارور نیست که بشه جوابش براش پیدا کرد . و ...
itsurge
دوشنبه 29 دی 1393, 22:54 عصر
برای حل این مشکلت شما این خط کد رو در داخل package-manager سیستم خودت اجرا کن حل میشه
update-package
hastiam
سه شنبه 30 دی 1393, 11:18 صبح
برای حل این مشکلت شما این خط کد رو در داخل package-manager سیستم خودت اجرا کن حل میشه
update-package
ممنون از پاسختون، این کار رو هم انجام دادم بعضی موارد Update شد اما چند تا خطا هم داده مثل :
'Ninject.MVC4' was not installed in any project. Update failed.
'Ninject.Web.Common.WebHost' was not installed in any project. Update failed.
اما در هر صورت مشکلم باز هم حل نشده،
اون دوستمون هم که میگه مشکل از ورژن هاست: من تمام referenceها رو با ورژن موجود در وب کانفیگ مقایسه کردم هیچ تفاوتی بینشون ندیدم.
RIG000
سه شنبه 30 دی 1393, 12:21 عصر
شما دوست عزیز با اپدیت حتی entityframework هم تعدادی از این مشکلات رو شاید ببینید. برخی از این ارور ها بخاطر همین اپدیت ها ست.
در ضمن نیاز نبود کلی پیز اپدیت کنه تو برنامش!
در مورد خطا های به وجود امده شما هم الان باید به که اپدیت اخر رو انجام نداده. یعنی این اون خطاقبلیه نیست یه ارور جدیده .
A.Eimani
سه شنبه 30 دی 1393, 23:20 عصر
اصن نیازی به این کارا نیست
شما اگه این پروژه ای که کامپایل نشده رو هنوز دارید
برید از فولدر Refrences روی System.Web.Mvc کلیک راست کرده و Propertis رو بزنید و مقدار Copy Local رو به True تغییر بدید و سپس پروژه رو کامپایل یا Rebuild کنید (اونایی که علامت مثلث زرد داره این کارو بکنید براش)
ctrl+shift+b رو هم میتونید بزنید
RIG000
چهارشنبه 01 بهمن 1393, 00:47 صبح
اصن نیازی به این کارا نیست
شما اگه این پروژه ای که کامپایل نشده رو هنوز دارید
برید از فولدر Refrences روی System.Web.Mvc کلیک راست کرده و Propertis رو بزنید و مقدار Copy Local رو به True تغییر بدید و سپس پروژه رو کامپایل یا Rebuild کنید (اونایی که علامت مثلث زرد داره این کارو بکنید براش)
ctrl+shift+b رو هم میتونید بزنید
خط قرمزی دیده می شود ارور.
A.Eimani
چهارشنبه 01 بهمن 1393, 11:02 صبح
خط قرمزی دیده می شود ارور.
خط قرمز که زیر اجزای domainclass های رفرنس نشده میاد. و روی خود رفرنس اخطار زرد میاد
واسه اینه که موقع کامپایل فایلش رو پیدا نمیکنه با این کاری که گفتم حل میشه
100% راه حل اصلی هست. تست هم کردم جواب داد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.