View Full Version : سوال: ثبت شرکت طراحی سایت
سعید کشاورز
شنبه 27 دی 1393, 21:52 عصر
سلام..
از بچه ها کسی اینجا هست که شرکت طراحی وب ثبت کرده باشه؟
البته من فعلا نه جا و مکانی دارم نه هنوز تیمی تشکیل دادم.فعلا واسه خودم دارم کار میکنم.اما چون با سازمان های دولتی کار میکنم یه مشکلی واسم پیش اومده..
مثلا با یه مدرسه کار میکنم مدیر سایتشون بودم..قرار بود مبلغی رو بهم بدن.اما موقع تسویه حساب بهم گفتن فاکتور باید بدم.یا برگه قرار دادی چیزی توی این مایه ها..
حالا من می خوام یه اسم ثبت کنم که توی قرار دادها از اون استفاده کنم.
می خواستم ببینم چجوریه جریانش...
بازم تاکیید میکنم نه دفتر دارم نه تیم..
راستی این قضیه سیلاب چیه؟ چندتا کلمه باید باشه این اسم؟ راستش توی نت یه چیزایی خوندم می خوام بدونم کسی این کار رو انجام داده تا از تجربش استفاده کنم؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کلی درباره ثبت اسم کنید..
پیام حیاتی
شنبه 27 دی 1393, 22:14 عصر
سلام
قوانین که هر روز تغییر رنگ می دهند!
http://sherkat.ssaa.ir/
شما اگر قرارداد تنظیم کرده باشید و امضاء (اثر انگشت) هم خورده باشه نیاز به فاکتور نیست ، یک نسخه از قرارداد رو به مدرسه یا محل موردنظر تحویل می دید.(بدون دفتر بدون تیم:لبخند:)
برای ثبت می تونی شخصا" به اداره ثبت شرکت های شهرتون مراجعه کنید یا بدید شرکت های واسط براتون اینکارو انجام بدن ، در حال حاضر هزینه ثبت به طور کامل توسط این شرکت ها بین 500 تا 600 هزار تومان هست اما اگر خودت بری دنبال کاراش و ...(پوستت کنده بشه) تقریبا" 100 تومن هزینه داره.
اسم شرکت باز در حال حاضر باید از 4 کلمه تشکیل شده باشه که کلمات نباید انگلیسی باشند.
سایر موارد رو هم در لینکی که قرار دادم توضیح داده.
سعید کشاورز
شنبه 27 دی 1393, 22:45 عصر
سلام
قوانین که هر روز تغییر رنگ می دهند!
http://sherkat.ssaa.ir/
شما اگر قرارداد تنظیم کرده باشید و امضاء (اثر انگشت) هم خورده باشه نیاز به فاکتور نیست ، یک نسخه از قرارداد رو به مدرسه یا محل موردنظر تحویل می دید.(بدون دفتر بدون تیم:لبخند:)
برای ثبت می تونی شخصا" به اداره ثبت شرکت های شهرتون مراجعه کنید یا بدید شرکت های واسط براتون اینکارو انجام بدن ، در حال حاضر هزینه ثبت به طور کامل توسط این شرکت ها بین 500 تا 600 هزار تومان هست اما اگر خودت بری دنبال کاراش و ...(پوستت کنده بشه) تقریبا" 100 تومن هزینه داره.
اسم شرکت باز در حال حاضر باید از 4 کلمه تشکیل شده باشه که کلمات نباید انگلیسی باشند.
سایر موارد رو هم در لینکی که قرار دادم توضیح داده.
ممنونم دوست عزیز
حالا یه سوال..اگه من بیام یه مٌهر به اسم خودم درست کنم که نه دیگه سیلابی توش باشه نه چیزی:لبخند: قانونیه این کار؟
پیام حیاتی
شنبه 27 دی 1393, 23:31 عصر
امضاء برای شخص حقیقی حکم مهر رو داره نهایتش بخواین یک اثر انگشت بزارید کنار امضاء.
در خصوص قانونی بودن ساخت مهر به نام خودتون و استفاده در فاکتورها و قراردادها اطلاعاتی ندارم باید بپرسید،بعید میدونم مشکلی نداشته باشه!
saeed410
یک شنبه 28 دی 1393, 00:33 صبح
سلام. ثبت شرکت بدون جاومکان هم میشه. :-). هزینش کلاً 150 تومن میشه. واسه مهر شخصی هم هیچ مشکلی نیست .میتونی به نام خودت یک مهر شخصی داشته بشی.
پیام حیاتی
یک شنبه 28 دی 1393, 08:05 صبح
بدون جا و مکان!؟!:کف:
اجاره نامه یا سندیت خرید ثبت شده برای تکمیل پرونده و قید آدرس رو می خوان ، قبلا" هم که آدرس خونه رو میشد به عنوان محل و آدرس داد باز اینها رو می خواست.!!:متفکر::لبخند:
saeed410
یک شنبه 28 دی 1393, 08:14 صبح
بدون جا و مکان!؟!:کف:
اجاره نامه یا سندیت خرید ثبت شده برای تکمیل پرونده و قید آدرس رو می خوان ، قبلا" هم که آدرس خونه رو میشد به عنوان محل و آدرس داد باز اینها رو می خواست.!!:متفکر::لبخند:
خب آره دیگه. منظور منم همون بود. :-) . ینی کافیه فقط آدرس بدی یا اجاره نامه و سند.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.