ورود

View Full Version : حرفه ای: نحوه اتصال به Oracle Maestro و Pl/Sql Decveloper

arshad89
یک شنبه 28 دی 1393, 11:38 صبح
سلام
میشه اساتید توضیح بدند برای اجرای اوراکل در برنامه هایی مثل oracle maestrio و pl/sql developer چه تنظیماتی لازمه؟ چون در حالت عادی این پیغام خطا رو میده.
127685
در regedit رفتم homedir , homekey مقدار دارند. حتی توی plsql develpoper در منوی tools- preference هم اومدم و این دو مقدار رو بهش دادم ولی اجرا نمیشه.
در maestro هم این پیغام خطا رو میده حالا لطفا به من بگید مشکل از کجاست و برای کانکت شدن به دیتابیس باید چه تنظیماتی انجام بدم.

arshad89
یک شنبه 28 دی 1393, 20:31 عصر
سلام
میشه اساتید توضیح بدند برای اجرای اوراکل در برنامه هایی مثل oracle maestrio و pl/sql developer چه تنظیماتی لازمه؟ چون در حالت عادی این پیغام خطا رو میده.
127685
در regedit رفتم homedir , homekey مقدار دارند. حتی توی plsql develpoper در منوی tools- preference هم اومدم و این دو مقدار رو بهش دادم ولی اجرا نمیشه.
در maestro هم این پیغام خطا رو میده حالا لطفا به من بگید مشکل از کجاست و برای کانکت شدن به دیتابیس باید چه تنظیماتی انجام بدم.

دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟؟؟!!!!

ghasemi414
دوشنبه 29 دی 1393, 18:14 عصر
یک راه ساده :
oracle client 32bit نصب کنید!

arshad89
سه شنبه 30 دی 1393, 01:23 صبح
یک راه ساده :
oracle client 32bit نصب کنید!

نصب کردم. مشکل اتصال به دیتابیس با استفاده از pl/sql developer حل شد. البته من تازه شروع به کار با اوراکل کردم و اطلاعاتم زیاد نیست. یه دیتابیس پیش فرض که موقع نصب تعریف کردم و با یوزر SYS میتونم وارد بشم. اگه همین کفایت میکنه، مشکلش حل شده. توی اوراکل نمیشه مثل sql server هر چند تا دیتابیس خواستیم روی سیستم ایجاد کنیم؟؟
ولی درباره maestro هنوز هم این پیغام خطا رو میده.:افسرده:

مهدی نان شکری
چهارشنبه 01 بهمن 1393, 13:07 عصر
با سلام

در اوراکل هر دیتابیس سرویس خاص خودش رو داره.
بر خلاف MS SQL که در آن یک سرویس خواهیم داشت که پایگاه های داده متعدد را مدیریت می نماید.
برای ایجاد، حذف و تغییرات پیگربندی پایگاه داده از دستور dbca استفاده می کنیم.
مشکل بعدی هم همان طور که دوست عزیزمون آقای قاسمی مطرح کردن با نصب Oracle Client 32 بیتی بر طرف می شود به شرطی که در منوی Tool زیر منوی Preferences آدرس Client رو به PlSQL معرفی نمایید.

با تشکر