amir_T_2008
دوشنبه 29 دی 1393, 11:50 صبح
سلام دوستان
من برای نمایش محصولات انتخاب شده توسط کاربر از gridview استفاده میکنم و میخوام مثلا کاربر یک موبایل انتخاب کرد و خواست در قسمت سبد خرید تعداد این محصول افزایش بده با دو تا دکمه این کار بکنه حالا من از کد جاوا استفاده میکنم و توسط دو تا دکمه و کار میکنه اما من میخوام محصولی که توسط کاربر انتخاب شده <%# Eval("Quantity") %> با اون دکمه ها کار بکنه و برای فراخوانی هم به runat="server احتیاج داره و وقتی لیبل مربوط براش runat میذارم دیگه کار نمیکنه
<button id="target" runat="server" type="button" >+</button>
<asp:Label ID="output" runat="server" Text='<%# Eval("Quantity") %>'></asp:Label>
<script type="text/javascript">
$('#target').click(function () {
$('#output').html(function (i, val) { return val * 1 + 1 });
});
</script>
ممنون میشم کمک کنید چون بدجور گیر کردم و هر چی هم سرچ میکنم به جواب نمیرسم
من برای نمایش محصولات انتخاب شده توسط کاربر از gridview استفاده میکنم و میخوام مثلا کاربر یک موبایل انتخاب کرد و خواست در قسمت سبد خرید تعداد این محصول افزایش بده با دو تا دکمه این کار بکنه حالا من از کد جاوا استفاده میکنم و توسط دو تا دکمه و کار میکنه اما من میخوام محصولی که توسط کاربر انتخاب شده <%# Eval("Quantity") %> با اون دکمه ها کار بکنه و برای فراخوانی هم به runat="server احتیاج داره و وقتی لیبل مربوط براش runat میذارم دیگه کار نمیکنه
<button id="target" runat="server" type="button" >+</button>
<asp:Label ID="output" runat="server" Text='<%# Eval("Quantity") %>'></asp:Label>
<script type="text/javascript">
$('#target').click(function () {
$('#output').html(function (i, val) { return val * 1 + 1 });
});
</script>
ممنون میشم کمک کنید چون بدجور گیر کردم و هر چی هم سرچ میکنم به جواب نمیرسم