ورود

View Full Version : قرار دادن دکمه در gridview

amir_T_2008
دوشنبه 29 دی 1393, 11:50 صبح
سلام دوستان

من برای نمایش محصولات انتخاب شده توسط کاربر از gridview استفاده میکنم و میخوام مثلا کاربر یک موبایل انتخاب کرد و خواست در قسمت سبد خرید تعداد این محصول افزایش بده با دو تا دکمه این کار بکنه حالا من از کد جاوا استفاده میکنم و توسط دو تا دکمه و کار میکنه اما من میخوام محصولی که توسط کاربر انتخاب شده <%# Eval("Quantity") %> با اون دکمه ها کار بکنه و برای فراخوانی هم به runat="server احتیاج داره و وقتی لیبل مربوط براش runat میذارم دیگه کار نمیکنه

<button id="target" runat="server" type="button" >+</button>

<asp:Label ID="output" runat="server" Text='<%# Eval("Quantity") %>'></asp:Label>

<script type="text/javascript">

$('#target').click(function () {
$('#output').html(function (i, val) { return val * 1 + 1 });
});

</script>

ممنون میشم کمک کنید چون بدجور گیر کردم و هر چی هم سرچ میکنم به جواب نمیرسم

amir_T_2008
سه شنبه 30 دی 1393, 11:18 صبح
كسي نمي تونه كمك كنه؟

ahmad156
سه شنبه 30 دی 1393, 11:38 صبح
کنترل های ASP.NET بعد از Render شدن ID متفاوتی میگیرن.مثلاً ID کنترل Label شما توی Source مربوط به صفحه (HTML) نگاه کنین متوجه میشین که ID متفاوت با output داره.شما ویژگی ClientIDMode مربوط به Label رو برابر Static بزارین.اینجا (http://msdn.microsoft.com/en-us/library/system.web.ui.control.clientid%28v=vs.110%29.aspx) رو ببینین

En_MK
سه شنبه 30 دی 1393, 11:47 صبح
سلام
از runat نیازی نیست استفاده کنید اونو حذف کنید و از JS ونوشتن webmethod استفاده کنید اینطوری صفحتون post back هم نمیشه

amir_T_2008
چهارشنبه 01 بهمن 1393, 03:28 صبح
کنترل های ASP.NET بعد از Render شدن ID متفاوتی میگیرن.مثلاً ID کنترل Label شما توی Source مربوط به صفحه (HTML) نگاه کنین متوجه میشین که ID متفاوت با output داره.شما ویژگی ClientIDMode مربوط به Label رو برابر Static بزارین.اینجا (http://msdn.microsoft.com/en-us/library/system.web.ui.control.clientid%28v=vs.110%29.aspx) رو ببینین

خیلی ممنون عالی بود.

فقط یک سوال من میخوام وقتی تو همون کد بالا کلیک میکنم و تعداد بالا میره gridview اطلاعاتش rebind بشه چطوری میتونم کاری کنم با هر کلیک دیتاها rebind بشه ؟؟

ممنون

amir_T_2008
پنج شنبه 02 بهمن 1393, 14:51 عصر
دوستان كسي راه حلي براي سوال دوم نداره؟؟؟؟؟؟

keiv@n
پنج شنبه 02 بهمن 1393, 15:17 عصر
خیلی ممنون عالی بود.

فقط یک سوال من میخوام وقتی تو همون کد بالا کلیک میکنم و تعداد بالا میره gridview اطلاعاتش rebind بشه چطوری میتونم کاری کنم با هر کلیک دیتاها rebind بشه ؟؟

ممنون

DataTable dt = DBhelper.select();
GridView1.DataSource = dt;
GridView1.DataBind();

amir_T_2008
پنج شنبه 02 بهمن 1393, 15:34 عصر
DataTable dt = DBhelper.select();
GridView1.DataSource = dt;
GridView1.DataBind();

دوست عزیز این کد شما رو چطوری میتونم تو کد جاوا قرار بدم ؟؟؟

بعد منظور از dbhelper چیه ؟؟؟