View Full Version : حرفه ای: پک آزمایشی آیکون های Flat UI
ABZiko
سه شنبه 30 دی 1393, 19:01 عصر
سلام، یک سری Icon به صورت و با طراحی Flat UI طراحی کردم برای طراحی وبم، گفتم بزارم بقیه دوستان هم ازش استفاده کن، البته این ها یک سری از پک کامل هستند، فقط لطفا نظراتتون رو هم دربارشون بگید !
دانلود (http://upload7.ir/preview.php?user=&file=06c4660f90e26393659bb5fc26d2afd24d154546)
سعید کشاورز
سه شنبه 30 دی 1393, 19:36 عصر
سلام.. کارتون خوبه..تمیز کار کردین..
اما با وجود سایتی مثل iconfinder.com دیگه نیازی به طراحی آیکن نیست
ABZiko
سه شنبه 30 دی 1393, 19:58 عصر
ممنونم از نظرتون، بالاخره IconFinder هم آیکون ها رو از طراح ها می گیره و توی سایتش می زاره، درسته؟:چشمک:
سعید کشاورز
سه شنبه 30 دی 1393, 21:41 عصر
ممنونم از نظرتون، بالاخره IconFinder هم آیکون ها رو از طراح ها می گیره و توی سایتش می زاره، درسته؟:چشمک:
آره خوب...البته بستگی به داره هدف از طراحی آیکن چی باشه؟ اگه واسه این باشه بخواین همینجوری یه ست آیکن طراحی کنید و به اشتراک بذارید خوبه مشکل نداره تازه ثواب هم داره
اما اگه بخواین واسه یه پروژه آیکن طراحی کنید به نظرم این کار اشتباهه(البته در بعضی مواقع که نیاز به آیکن های خاصی دارین)
چون زمانی رو که میخوای بذاری واسه طراحی آیکن میتونی توی جاهای دیگه استفاده کنید..
ABZiko
چهارشنبه 01 بهمن 1393, 14:58 عصر
بله، درسته حق با شماست، من این پک رو برای بالا بردن خلاقیت خودم ساختم، گفتم بزارم هم دوستان نظرشون رو بهم بگن، هم اینکه ازش استفاده کنن، اتفاقا همین رو توی سایتش گذاشتم برای فروش.:لبخند:
masoud_pnu
چهارشنبه 01 بهمن 1393, 22:55 عصر
دست شما دردنکنه.بسیار از سخاوت شما ممنونم.قطعا یه جایی به کار بنده میان این آیکن ها.ممنون که انقد با سخاوت کار کردید.:قلب:
mmdsharifi
پنج شنبه 02 بهمن 1393, 22:07 عصر
اول از هر چی دستتون درد نکنه مرسی برای اشتراک گذاریشون.
الان تو طراحی وب برای ایکون دیگه از فونت استفاده می کنن و نه عکس، نکته ای که به نظرم رسید بهتون بگم استفاده از چنین ایکن هایی اصلا برای وب بهینه نیس چون سایز اصلی آنها 512*512 است که کلی باعث هدر رفت منابع(پهنا باند) سرور میشه و از طرفی زمان لود صفحه زیاد میشه.در حالی که اگر سایزشون کوچک بشه برای هر کار به نصبت اون کار اندازه تغییر کنه و همه ایکن ها هم بشن یک عکس یک پارچه که خیلی بهتر میشه
موفق باشید
ABZiko
پنج شنبه 02 بهمن 1393, 22:56 عصر
خواهش می کنم، بله درسته ، حق با شماست، من باید برای سایز های دیگه هم قرار می دادم و هم فایل PSD تماما آیکون ها را هم درست کنم، انشاالله دفعات بعد .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.