View Full Version : گفتگو: نظرتون راجب ظاهر این سایت چیست ؟
CsharpNevisi
سه شنبه 30 دی 1393, 19:44 عصر
با سلام .. !!!
لطفا نظرتونو راجب این سایت بگید و حدود قیمت رو هم اگه بگین ممنون میشم .. !!
فک کنم بار فنی برنامه هم مشخص باشه
http://wenda.ir/test/index.html
ABZiko
سه شنبه 30 دی 1393, 20:00 عصر
یک چیزی بگم ناراحت نمی شین؟ کارتون خیلی شکل قدیمی به خودش گرفته، الان بیشتر سایت ها به سمت Flat و ... طرای ها رفتن، ولی طرح شما انگار یک فردی که برنامه نویسی بلد هست ولی گرافیک بلد نیست طراحی شده . ببخشید اگر نظرم ناراجتتون کرد.:خجالت:
Mori Bone
سه شنبه 30 دی 1393, 20:10 عصر
سلام.
نباید که حتما سایت مدل تخت باشه که. طراحی سایت به شکل سنتی که عیب محسوب نمیشه.
هدر خیلی شلوغه. کاربر وقتی وارد میشه، یهو هزار تا رنگ میاد جلو چشش. تضاد رنگ زیاده
hsgpro
سه شنبه 30 دی 1393, 20:50 عصر
سلام
خوبه اما به نظرم بیشتر به قالب های وبلاگی می خوره.
افکت و انیمیشن های استفاده شده خیلی قشنگن اما اندازه و محل قرار گیری مطالب و به خصوص فونت مطالب خوب نیست.به نظرم یکم روی بخش مطالب هم کار کنید بهتره.
arefd2010
چهارشنبه 01 بهمن 1393, 12:33 عصر
طرح شما انگار یک فردی که برنامه نویسی بلد هست ولی گرافیک بلد نیست طراحی شده .
من هم موافقم ...
کدنویسی اش قوی تر از طراحی گرافیکش به خصوص انتخاب زنگ جالب نیست. می تونید 2 یا 3 نوع رنگ رو انتخاب کنید و روی اون رنگ ها مانور بدید
ABZiko
چهارشنبه 01 بهمن 1393, 15:01 عصر
سلام.
نباید که حتما سایت مدل تخت باشه که. طراحی سایت به شکل سنتی که عیب محسوب نمیشه.
هدر خیلی شلوغه. کاربر وقتی وارد میشه، یهو هزار تا رنگ میاد جلو چشش. تضاد رنگ زیاده
فکر کنم منظورم رو بد گفتم، نه منظورم این نیست که طراحی سنتی عیبی داره و باید سایت ها تخت باشن، منظورم اینه که طراحی Flat الان خیلی بیشتر مد شده، و عالوه بر اینکه سبک تر هست، زیبا تر هم هست و شرکت های بزرگ دینا هم بیشتر از این طراحی استفاده می کنن.
Mori Bone
چهارشنبه 01 بهمن 1393, 21:36 عصر
فکر کنم منظورم رو بد گفتم، نه منظورم این نیست که طراحی سنتی عیبی داره و باید سایت ها تخت باشن، منظورم اینه که طراحی Flat الان خیلی بیشتر مد شده، و عالوه بر اینکه سبک تر هست، زیبا تر هم هست و شرکت های بزرگ دینا هم بیشتر از این طراحی استفاده می کنن.
هر کسی از عهده طراحی تخت برنمیاد. نباس فک کرد که چهار تا رنگ رو از سایت های معرفی رنگ تخت میگیریم و میذاریم رو سایت و از سایه هم استفاده نمیکنیم، بعد سایتمون رو تخت ارائه میدیم. پشت طرح های مدرن( و به اصطلاح تخت) روانشناسی ها عظیم رنگ و دکوراسیون خوابیده(البته تو ایران کم دیدم).
CsharpNevisi
چهارشنبه 01 بهمن 1393, 22:28 عصر
طرح فلت .. ریسپانسیو .. ایکن زنده
http://learn.wenda.ir/
masoud_pnu
چهارشنبه 01 بهمن 1393, 22:48 عصر
باسلام و خسته نباشید.در مورد سایت ابتدای تاپیک،همون طور که دوستان هم گفتن یه مقدار رنگ ها بی ربط شدن نسبت به هم.البته اینم میتونه یه سبک باشه و درجای خود زیبا.ولی اینجا نمیخوره.یه مقدار همونطور که دوستان گفتن ظاهر وبلاگی شده.
.
search box بعد از هاور شدن دیگه به حالت اولیه برنمیگرده.
این منوی آکاردئونی رو خودتون چقدر برای تبلیغات قبول دارید که آگهی دهنده ها قبول داشته باشن؟!ببینید آگهی دهنده میخواد آگهیش به محض ورود تو چشم باشه،نه اینکه بره تو صف تا نوبتش برسه!!این اسلایدرهای آکاردئونی برای مثلا تازه های سایت کاربردی تر هستن تا تبلیغات.البته سلیقه ها باهم متفاوته.این نظر بنده اس که میتونه درست نباشه.
اون قسمت پیشنهاد برای نصب فلش و کروم دیگه خیلی تو چشمه!میتونید بصورت یه پنجره ایجکسی موقع لود صفحه به بیننده متذکر بشید و بعد ببندید.یااینکه با خط ریز اون بالا بنویسیدش.
این موارد به ذهن بنده رسید.در مورد قیمتم دیگه قیمت مشخصه.شرکتی که نیستید،دیگه بالای 700من نمیدم.
Mori Bone
چهارشنبه 01 بهمن 1393, 22:52 عصر
طرح فلت .. ریسپانسیو .. ایکن زنده
http://learn.wenda.ir/
من درباره سایت های مدرن پیشرفته صحبت کردم.:لبخندساده:
ABZiko
پنج شنبه 02 بهمن 1393, 00:00 صبح
یک چیزه دیگر رو هم باید در نظر بگیریم که کسانی که توی شرکت های بزرگ کار می کنند، حتما اون قدر توانایی داشتند که توی همچون شرکت هایی کار می کنند .:کف:
Mori Bone
پنج شنبه 02 بهمن 1393, 00:20 صبح
یک چیزه دیگر رو هم باید در نظر بگیریم که کسانی که توی شرکت های بزرگ کار می کنند، حتما اون قدر توانایی داشتند که توی همچون شرکت هایی کار می کنند .:کف:
مگه کسی قدرت اون ادما رو برد زیر سوال؟:متفکر:
این جواب کدوم پسته آیا؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.