ورود

View Full Version : شماره تماس های اقشار مختلف مردم

olampiad
سه شنبه 30 دی 1393, 22:07 عصر
سلام و خسته نباشید به دوستان عزیز
چند تا سوال داشتم که با سرچ نتونستم جواب های اونارو به دست بیارم.
من چطور میتونم شماره تماس های اقشار مختلف مردم رو ب دست بیارم.
مثلا شماره های پزشکان ایران
مثلا شماره های مهندسین ساختمان ایران
میخوام اس ام اس تبلیغاتی به تمام مهندسین ساختمان و معماران ساختمانی و ... ارسال کنم.
چ طور میتونم شماره تماس های مهندسین ساختمانی رو ب دست بیارم.
ممنون

godofphp
سه شنبه 30 دی 1393, 22:23 عصر
کاری نداره که میتونی توی وب بگردی میتونی به نیازمندی ها مراجعه کنی یه قلم و کاغذ برداری بیوفتی توی خیابونا شماره ها رو از روی تبلیغات ها برداری اینطوری میتونی بدستشون بیار
در ضمن چرا این سوال رو توی انجمن برنامه نویسان اونم توی تاپیک php درست کردی ؟
آخه اینم سواله خدایی :عصبانی:

nsco_nsco
سه شنبه 30 دی 1393, 22:42 عصر
سلام بهترین راه خرید بسته های اماده ای هست که شرکتی یا شخصی می فروشه این طور راحت تری دوست من

olampiad
چهارشنبه 01 بهمن 1393, 00:21 صبح
این بسته هارو از کجا میتونم بگیرم.
مرسی ممنون

[younes]
چهارشنبه 01 بهمن 1393, 01:10 صبح
معلوم نیست این اطلاعات چه طور به دست آوردن ولی به هر حال این طور تبلیغ , کار درستی نیست .

olampiad
چهارشنبه 01 بهمن 1393, 01:18 صبح
من میخوام مثلا تمام شماره موبایل های افرادی که در تهران زندگی می کنند رو به دست بیارم؟
آیا این کار ممکنه؟
چ جوری میتونم شماره موبایل های ی شهر رو ب دست بیارم؟
آیا مخابرات این شماره هارو میده؟
مرسی ممنون

بیتا حکمت
چهارشنبه 01 بهمن 1393, 01:39 صبح
;2163701']معلوم نیست این اطلاعات چه طور به دست آوردن ولی به هر حال این طور تبلیغ , کار درستی نیست .

سلام ، زیاد هم گنگ نیست این موضوع . بخشی از این اطلاعات توسط خود اپراتورها فروخته میشه ( یادمه چند سال پیش 20:30 هم یه گزارش کوتاهی در این مورد داشت )
بعضی از سایت ها و فروم ها هم اطلاعات کاربری ، یوزرهای خودشونو می فروشن که من بیشتر ایمیل دیدم تا شماره !
همچنین افرادی هستند که می تونند اطلاعات دیتابیس بعضی از سایت ها رو استخراج کنند ، نمی دونم چه جوری اما تا حدودی شدنیه !

mohsenshayan
چهارشنبه 01 بهمن 1393, 02:18 صبح
سلام
اگه خواستيد من دارم.
ياحق

thacker
چهارشنبه 01 بهمن 1393, 12:36 عصر
شما میتونید یک پنل ارسال پیامک خریداری کنید ...
خودش تمام اقشار رو آماده داره ... سن و جنسیت ، استان ها و شهرها ، مناطق ، شغل و ...
میتونید وقتی به یکی از این ها پیامک ارسال کردید ، خروجی شماره ها رو دانلود کنید.

us1234
چهارشنبه 01 بهمن 1393, 13:34 عصر
شما میتونید یک پنل ارسال پیامک خریداری کنید ...
خودش تمام اقشار رو آماده داره ... سن و جنسیت ، استان ها و شهرها ، مناطق ، شغل و ...
میتونید وقتی به یکی از این ها پیامک ارسال کردید ، خروجی شماره ها رو دانلود کنید.

کل شماره ها به صورت وب سرویس مستقیم از مخابرات گرفته میشود و حتی شرکت های گیت وی مثل مگفا هم دسترسی مستقیم به شماره ها ندارد .
بعد از ارسال هم قابل نمایش و خروجی نیست .

به صورت بازار سیاه در نت این پکیج ها خرید و فروش میشه ولی معتبر و دقیق نیست .

thacker
چهارشنبه 01 بهمن 1393, 13:42 عصر
چرا ، قابل نمایش هست ...
وقتی گزارش ارسال رو دانلود میکنم لیست تمام شماره ها رو توی فایل اکسل نمایش میده ...

MMSHFE
پنج شنبه 02 بهمن 1393, 13:35 عصر
انتقال از بخش PHP