View Full Version : امارگیر
masiha68
چهارشنبه 01 بهمن 1393, 17:21 عصر
سلام
واسه سایتم میخوام یه دونه امارگیر بسازم ولی گفتم شاید قبلا یکی کامپونتش رو ساخته باشه یا اصلا موجود باشه
کسی چیزی در این مورد شنیده یا دیده و یا اگه خودش ساخته ممنون میشم کدش رو بزاره
البته اقای شهرکی قبلا یه کلاس واسه ی امارگیر ساخته بود که توی چندتا پروژه ازش استفاده کردم و بد نبود اگه بشه همونم بصورت کامپونت یی در اورد که دیگه عالی میشه
:)
MMSHFE
پنج شنبه 09 بهمن 1393, 09:56 صبح
برای اینکه بتونین بصورت کامپوننت باهاش کار کنین کار خاصی لازم نیست انجام بدین. کافیه کلاس رو توی فایلی به همون اسم (همنام با کلاس) توی مسیر protected/components ذخیره کنید و توی پروژه به راحتی ازش استفاده کنید. خود Yii وقتی شئ بسازین یا متدهای static رو صدا بزنین، کلاس رو پیدا میکنه.
under22
پنج شنبه 09 بهمن 1393, 10:35 صبح
برای اینکه بتونین بصورت کامپوننت باهاش کار کنین کار خاصی لازم نیست انجام بدین. کافیه کلاس رو توی فایلی به همون اسم (همنام با کلاس) توی مسیر protected/components ذخیره کنید و توی پروژه به راحتی ازش استفاده کنید. خود Yii وقتی شئ بسازین یا متدهای static رو صدا بزنین، کلاس رو پیدا میکنه.
آقای شهرکی اگه ممکنه کلاستونو بزارید ما هم استفاده کنیم و به صورت کامپوننت درش بیاریم
masiha68
پنج شنبه 09 بهمن 1393, 16:26 عصر
اگه یادم مونده باشه اون کلاس رو با sql نوشته بودین و توی یی هم کوئری بیلدیر و هم اکتیو رکورد هست که کارو راحت تر کردن و منظورم این بخش ها بود که کلاس رو بر اساس اونا بنویسید ... فک کنم کامپونت خوب و پر مصرفی باشه
MMSHFE
پنج شنبه 09 بهمن 1393, 17:49 عصر
اوکی اگه فرصت کنم حتماً تغییرش میدم و اینجا میگذارم. فکر میکنم با ساختار ActiveRecord راحتتر و بهینه تر بشه کدش.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.