ورود

View Full Version : سوال: ایجاد دو فرم خاص و پیشرفته در مرحله SETUP سازی با Visual Studio Installer

php_love
پنج شنبه 02 بهمن 1393, 08:20 صبح
سلام دوستان

درخواست راهنمایی برای ایجاد دو تا فرم در هنگام ساخت SETUP با Visual Studio Installer رو داشتم :

1- می خواستم در ابتدا یه کادری وجود داشته باشه که در مورد نرم افزار توضیحاتی ارائه داده باشم و زیر اون کادر یه CHECK BOX ی وجود داشته باشه که با زدن اون گزینه NEXT فعال بشه و بره مرحله بعدی SETUP

2- بانکی که استفاده کردم Access هستش و می دونید باید Access Database Engine رویه سیستم نصب شده باشه تا بتونید از نرم افزار استفاده کنید , همینطور .Net Framework هم باید تویه سیستم کاربر نصب شده باشه ...
میخواستم تو فرم بعدی یه کادری وجود داشته باشه که اسم این دو تا رو نوشته باشه و روبروش با یه تیک صحیح یا یه ضربدر قرمز مشخص کرده باشه آیا این دو تا تویه سیستم کاربر نصب هستن یا نه , که اگر نصب نبودن کنار ضربدر قرمز رنگ برای هر کدوم یه دکمه ای وجود د اشته باشه به نام Install که با زدن اون دکمه برنامه نصب بشه و بعد از نصب علامت ضربدر قرمز به تیک صحیح تبدیل بشه و دکمه Next فعال بشه (یه چی تو مایه هایه مراحل نصب Sql Server)

اساتید گران اگه زحمتی نیست کامل و با جزئیات توضیح بدید ممنون میشم , اگرم با نرم افزار دیگه ای آشنا هستید که حرفه ای تره و میشه این رو پیاده کرد مشکلی نیست , رویه اون توضیح بدین

hadi vafaii
پنج شنبه 02 بهمن 1393, 09:29 صبح
سلام این مراحل رو پیگیری کن با استفاده از ویژئال استدیو 2010
دانلود (http://uplod.ir/prxo6sipzm8l/ستاپ.rar.html)
دانلود (http://uplod.ir/j9f2holltrhz/Desktop.rar.htm)

php_love
پنج شنبه 02 بهمن 1393, 10:45 صبح
هادی جان دستت درد نکنه زحمت کشیدی , همراه با عکس و توضیح کامل , خیلی ممنون

اما من برای ایجاد یه Setup ساده مشکلی ندارم , اون مراحلی که شما لطف کردی و زحمت کشیدی عکس گرفتی رو من باهاش آشنا هستم اما اون چیزی که قبلا عرض کردم مد نظرم هستش

hadi vafaii
پنج شنبه 02 بهمن 1393, 11:10 صبح
سلام دوستان

درخواست راهنمایی برای ایجاد دو تا فرم در هنگام ساخت SETUP با Visual Studio Installer رو داشتم :

1- می خواستم در ابتدا یه کادری وجود داشته باشه که در مورد نرم افزار توضیحاتی ارائه داده باشم و زیر اون کادر یه CHECK BOX ی وجود داشته باشه که با زدن اون گزینه NEXT فعال بشه و بره مرحله بعدی SETUP

سلام دوست عزیز تا اونجایی که من میدونستم توضیح دادم و تو عکس ها هم گفتم که شرایط استفاده رو که کاربر درصورت موافقت با اون شرایط نرم افزار نصب بشه رو تو قسمت دوم قرار دادم

اما در مورد قسمت اول سوالت

بازم همونجا قسمت اولش گفتم که نرم افزار های لازم رو از کجا کنار پروژه ات قرار بدی تا اگه رو سیستم کاربر نبود برنامه بصورت اتوماتیک نصب کنه