ورود

View Full Version : برنامه نویسه اندروید (مشکل )

orache
پنج شنبه 02 بهمن 1393, 17:14 عصر
سلام من برای بازیسازی باید برنامه نویسی اندروید هم بلد باشم خواستم تابستون شروع کنم امروز یه کتاب خریدم برای تابستون ولی باز کردم کمی خوندم واقعا اشغال بود میخام ببینم کسب این کتابو خونده ؟ مال ناقوس هست. ترجمه ی begenin اندروید 4 هست جلدش مشکیه نویسندشم الان یادم نیست چیچیه اعظمی هست
.
از همون اول برنامه نویسی کرده یهو از 10 تا کد استفاده کرد هیچ کدوم هم نگفت چی هستن فقط گفت پروژه ی فلان داخل سی دیو باز کنین کد های زیر رو اضافه کنین والا ما دایرکت ایکس انگلیسیو خوندیم حالیمون شد ولی اینو نفهمیدیم
چیکار کنم به نظر شما ؟ کتابون نخونم ؟ جور دیگه ای شروع کنم ؟

peymanf11
پنج شنبه 02 بهمن 1393, 20:04 عصر
فک کنم شما هم مثل من این کتاب رو خریدین : "مرجع کامل برنامه نویسی Android" ترجمه : "حسین خوش رفتار و اعظم میرزائی"

حالا دستشون درد نکنه یه کتاب ترجمه کردن برای خودشون قصد من تخریب و ... نیس ، خودم 3 ماه پیش خریدمش ، پر از مثال هس ، مثال هاشم متاسفانه اکثرا کاربردی نیستن خیلی بهترش رو میوتنی از نت پیدا کنی

مثلا توی فصل 10 : شبکه خواسته کار با وب سرویس و استفاده از Json و ارتباط با هاست رو توضیح بده بقدری کم و بد گفته که اصلا آدم رو بیشتر سردر گم میکنه ، من ولش کردم رفتم یه کتاب دیگه خریدم بنام "برنامه نویسی اندروید For DUMMIES" نوشته "مایک برتون ، دان فلکر" ترجمه "زهرا جاوید" دست ایشونم درد نکنه باز یکم بهتر از کتاب اولی هس اما خب بازم زیاد بدرد بخور نیس.

بنطر بنده شما یا کلاس برو یا چند تا از این آموزش های تصویری تهیه کن.

اگه کتاب خوبی هم پیدا کردین همین جا بفرمائین تا ما هم سریع بگیریمش.

orache
پنج شنبه 02 بهمن 1393, 21:30 عصر
چیش ایکاش زود تر میگفتم 30 تومن بیزبونو ریختم دور :)
اموزش های سایت سکانو دیدم یه نفر نوشته بدک نیست با اون میخام شروع کنم 4 ماه دیگه بعد که راه افتادم دیگه فرقی نمیکنه از کجا ادامه بدم قلقش باید دستم بیاد

gjmkdyttyhujk
پنج شنبه 02 بهمن 1393, 22:33 عصر
دوست عزیز به نظر من شما یدونه کتاب انگلیسی اندروید تهیه کن از اینترنت. بعد بشین بخونش. مثلا android for beginners یه همچین کتاب هایی تو اینترنت پر هست. بعد مثل یه سرباز باش که حرفای فرمانده اش رو گوش میکنه. هر چی میگه(یعنی نوشته) رو سعی کن اجرا کنی و مهم تر از هرچیز درک کنی. وقتی درک کردی تموم شد. پرونده اش بسته میشه. دیگه تو تو اون مورد استاد میشی. سعی کن با طرز فکر طرف آشنا بشی. بعد از اینکه کتاب رو خوندی و کامل متوجه اش شدی مثال حل کن. تجربه ات رو توش بیشتر کن. سعی کن تجربه کنی. شکست هم بخوری عیبی اصلا نداره. فقط سعی کن یاد بگیری.

gilas1368
پنج شنبه 02 بهمن 1393, 23:51 عصر
همش ب خودت بستگي داره
من 8 ساله برنامه نويسى ميکنم
دو سالم هست ک اندرويد کد ميزنم
زمانى هم ک شروع کردم ب يادگيرى اندرويد
از همين کتاب استفاده کردم
يادمه اون زمان 24 تومن خريدمش
نميخام بگم کتاب خوبيا بديه
هدف من اينه ک همه چيز ب خودت و تلاشت بستگى داره
يادمه کل اين کتابو سر ى هفته خوندم
بعدشم ى کار گرفتم واسه شرکت برق