ورود

View Full Version : سفارش ساخت نرم افزار اندروید

dele_ghamgin_2008
جمعه 03 بهمن 1393, 14:28 عصر
سلام . یه برنامه میخوام برام بسازید که قابلیت ارسال پیام داشته باشه . یعنی هر کسی که این برنامه رو روی گوشی خودش نصب کرد ، من یک پیام ارسال کنم و همه افراد از پیام من مطلع شوند و به آن ها الارم زده بشه که یک پیام جدید از این نرم افزار دارید و بهشون اطلاع بده که مثلا 5 تا پیام جدید دارید و اگر یکی رو خوند ، بهشون بگه که 4 تا پیام خوانده نشده دارید .
کسی میتونه این برنامه رو برای من بسازه یا خیر ؟ هزینه چقدر می شود ؟ لطفاً پیام خصوصی دهید و یا شماره هایتان را برام بفرستید تا با شما تماس بگیرم. با تشکر

saeidd
جمعه 03 بهمن 1393, 14:42 عصر
برای کی میخوای؟ قبل سال جدید میخوای تحویل بگیری یا مشکلی نداره بمونه بهار سال بعد؟

dele_ghamgin_2008
جمعه 03 بهمن 1393, 23:12 عصر
برای کی میخوای؟ قبل سال جدید میخوای تحویل بگیری یا مشکلی نداره بمونه بهار سال بعد؟

سلام. برنامه ای میخواهم برای اینکه اعضای سایتم را از جدیدترین اخبار مطلع سازم . یعنی من توی یک فایل تکس از روی هاست خودم یه خبری رو می نویسم . و یا اینکه شما یه پنل برام بسازید که توش خبر رو بنویسم و پس از زدن دکمه ارسال ، این خبر به همه افرادی که روی گوشیشون این برنامه من را نصب کردند ارسال و به آنها آلارم زده بشه که شما یک پیام جدید دارید . اگر پیام را نخواند و من چندین پیام دیگه هم برایش ارسال کردم ، روی آیکن برنامه که روی گوشی نصب شده است ، تعداد خبرهای نخوانده شده را نمایش دهد . همانند اس ام اس که اگه پیامی رو ما نخونده باشیم روی آیکن مینویسه که مثلا 4 تا پیام جدید دارید که شما هنوز نخوندیدش .

فعلا در همین حد رو میخوام . ولی شاید در آینده فکر های دیگری به ذهنم برسد و بخواهم برنامه را آپدیت کنم با قابلیت های بیشتر . لطفاً قیمت را بدهید و بگویید چند روزه تحویل می دهید ؟

saeidd
شنبه 04 بهمن 1393, 08:43 صبح
تا آخر سال فرصتش رو ندارم. ولی برای اردیبهشت یا خرداد میتونم وقت بذارم

dele_ghamgin_2008
شنبه 04 بهمن 1393, 15:16 عصر
تا آخر سال فرصتش رو ندارم. ولی برای اردیبهشت یا خرداد میتونم وقت بذارم

خیر / یک هفته الی ده روزه میخواهم.

gilas1368
شنبه 04 بهمن 1393, 17:01 عصر
من با 1700000 مينويسم برات

dele_ghamgin_2008
یک شنبه 05 بهمن 1393, 09:18 صبح
من با 1700000 مينويسم برات

دوستان متشکرم . قرارداد با شرکت دیگری بسته شد . از لطف شما کمال تشکر را دارم.