ورود

View Full Version : انتقاد از تالار اندروید

Sina.iRoid
شنبه 04 بهمن 1393, 11:30 صبح
سلام

من تا حالا دوبار پستی و در تالار اندروید ارسال کردم و هیچ پاسخی دریافت نکردم. از اینکه من پاسخی دریافت نکردم انتقاد نمی کنم. از سطح سوالاتی که پرسیده میشه انتقاد می کنم.
پاسخ خیلی از سوالات و خیلی راحت، و فقط با یه سرچ کردن در گوگل پیدا میشه و اصلا نیازی نیست که اینجا یه پستی و ارسال کنیم. ارسال پست های الکی باعث شلوغ شدن تالار میشه. برای نمونه تالار جاوا خیلی خوبه. درسته که تالار با تالار فرق داره ولی در تالار جاوا سوال الکی پیدا نمیشه و سریع هم به پاسخ میرسیم.
خواهشم اینه که ابتدا در مورد سوالات سرچ کنید اگر به پاسخ نرسیدید بعدا پستی و ایجاد کنید.

ممنون :)

Ebrahimkh
شنبه 04 بهمن 1393, 11:55 صبح
سلام سینا جان
در باب سوالای تکراری

چندین دلیل داره

1- یه عده از دوستان و البته خود بنده زبان انگلیسیم ضعیفه توانایی سرچ تو فروم خارجی رو نداریم.

2- یه عده از دوستان هم زبانشون بیسته تو هر دو فروم خارجی و ایرانی مطرح می کنن مثلا خیلی از دوستان اینجا سوالشون رو تو سایت استک آورفلو مطرح می کنن
بعدش دوباره یه تاپیکم اینجا باز میکنن تا سریع تر به جواب برسند

3- این فروم هم هرچی سوال توش مطرح بشه اونجور که شما تصور می کنید بد نیست آخه سوالات دوستان تو گوگل ایندکس میشه
کسایه دیگه هم وقتی سرچ کنند به همین فروم راهنمایی میشن اینجوریه که انجمن شلوغ میشه آخه شما یه تخصص دارید بنده یه تخصص دارم کسایه دیگه هم یه تخصص دارن
با این وجود همه می تونن به هم کمک کنند پس شلوغی فروم هم لذت خاص خودش رو داره
در کل این کار باعث بالا بردن سایت برنامه نویس تو گوگل هم میشه یه جور سئو سازیه :لبخند:

4- یه بعضیا تو نوشتن عنوان تاپیک دقت نمی کنند منظورشون چیز دیگست ولی شما چیز دیگه ای برداشت می کنی برا همینه که فکر می کنید سوالات تکراریه :چشمک:

در کل این نظر من بود.