View Full Version : مبتدی: طراحی سایت
mohammadreza65
شنبه 04 بهمن 1393, 20:18 عصر
من html و css و java script رو مسلطم قسمتهای مهم JQuery رو بلدم. تو پایگاه داده SQL server کار کردم
بعد از اینها چه چیزی رو یاد بگیرم برای بازار کار بهتره ؟ وردپرس و جوملا به چی میگن ؟ مدیریت محتوا یعنی چی ؟ با php نوشته میشن یا asp.net
mostafae
شنبه 04 بهمن 1393, 21:39 عصر
سلام. به نظر من تمرکزت رو بذار یا رو طراحی یا رو برنامه نویسی. اگه به طراحی علاقه داری بچسب به طراحی و همچنین طراحی قالب یکی از سیستم های مدیریت محتوای مطرح
(پیشنهاد من وردپرس) رو باد بگیر. اگر هم که برنامه نویسی علاقه داری، php/mysql یا asp.net/sql server که پیشنهاد من asp هست. asp رو پیشنهاد دادم چونکه کم و بیش،
هم php و هم asp رو کار کردم و با asp خیلی بهتر ارتباط برقرار کردم اما ادامه ندادم و تمرکزم رو روی طراحی گذاشتم.
سیستم مدیریت محتوا یعنی نرم افزاری که روی هاستت نصب میکنی و سایتت رو باهاش مدیریت میکنی. جوملا و وردپرس با php هستن اما دات نت نیوک با asp
mohammadreza65
یک شنبه 05 بهمن 1393, 06:49 صبح
سی شارپ و asp.net کمی کار کرده بودم ولی مبحثشون خیلی وسیعه زیاد طول میکشه تا یاد بگیرم php رو میگفتن به asp نمیرسه ولی همه جا حرف از جوملا و وردپرس و قالب هاشون هست
به نطرتون اکثر سایت ها با php هستند یا asp ؟ آینده ی کدومش بهتره ؟
یه سوال دیگه : برای قالب بندی سایت هنوز از فتوشاپ استفاده میشه و برش داده میشه ؟
چطور میشه قالب رو طراحی کرد طوری که تو تبلت یا موبایل ریختش به هم نخوره
mostafae
یک شنبه 05 بهمن 1393, 08:04 صبح
هم asp و هم php رو اگه بخوای حرفه ای دنبال کنی مبحثشون وسیع هست. تفاوتی هم بین این دو زبان نیست و هر کدوم مزایا و معایب خودش رو داره. هیچ کاری نیست که با asp بشه انجام داد و با php نشه و بالعکس. جوملا و وردپرس هم دوسیستم مدیریت محتوای قدرتمند با زبان php هستند که سایتهای زیادی باهاشون راه اندازی شده.
تو دنیا php به خاطر رایگان بودن بیشتر طرفدار داره اما تو ایران فکر کنم asp بیشتر مورد استقبال قرار گرفته. شما هر کدوم رو که حرفه ای بشی آینده داره.
سوال دوم: بله اکثرا قبل از کدنویسی، قالب توی فتوشاپ پیاده سازی میشه و بعد به کد تبدیل میشه ولی خیلی ها هم طراحی قالب رو از اول با کدنویسی شروع میکنن.
قالبی که شما طراحی میکنی معمولا تو سایز های مختلف به هم نمیریزه بلکه همون شکلی که تو مانیتور کامپیوتر نشون داده میشه تو موبایل هم نشون میده که کاربرهای موبایل ممکنه اذیت بشن و برای این مشکل از طراحی بصورت ریسپانسیو استفاده میشه.
mohammadreza65
یک شنبه 05 بهمن 1393, 14:17 عصر
راهنماییتون واقعا کمکم میکنه . خیلی خیلی ممنون
ریسپانسیو همون کاریه که bootstrap انجام میده ؟ بوت استرپ با php هست یا asp ؟
آموزشی سراغ دارید که طراحی سایت رو بصورت ریسپانسیو و پروژه محور نمایش بده ؟
mostafae
یک شنبه 05 بهمن 1393, 14:43 عصر
بوت استرپ یه فریم ورک طراحی هست که با html، css و جاوا اسکریپت هست و یکی از کاربردهاش توی طراحی ریسپانسیو هست.
تو سایت آپارات جستجو کنید آموزش های خوبی هست (البته با بوت استرپ).
masoomenoroozi
چهارشنبه 15 بهمن 1393, 11:25 صبح
با سلام خدمت دوستان
در سایت http://validator.w3.org قالب سایتم رو بررسی کردم خطاهایی پیدا کرد که اکثرشون این متنو دارند . میشه بگین مشکل کجاس؟
Line 1205, Column 71: document type does not allow element "div" here; missing one of "object", "applet", "map", "iframe", "button", "ins", "del" start-tag
<div align="right" class="norouz_left">
The mentioned element is not allowed to appear in the context in which you've placed it; the other mentioned elements are the only ones that are both allowed there and can contain the element mentioned. This might mean that you need a containing element, or possibly that you've forgotten to close a previous element.
One possible cause for this message is that you have attempted to put a block-level element (such as "<p>" or "<table>") inside an inline element (such as "<a>", "<span>", or "<font>").
با تشکر ...با تخفیف در رزرو هتل های ایران (http://www.118mosafer.ir) از شما دوستان تشکر میکنم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.