ورود

View Full Version : جاوا کافیه یا باید c++ هم یاد گیرفت؟

[younes]
یک شنبه 05 بهمن 1393, 02:25 صبح
استفاده جاوا در برنامه های دسکتاپ
به نظر من سرعت اجرای برنامه هایی که با جاوای خالص نوشته میشن اصلا رضایت بخش نیست.

۱- کلا به زبان c++ و فریمورک qt سویچ کنم وبیخیال جاوا و همه مزیت هاش بشم؟
۲- ترکیبی از c++ و جاوا استفاده کنم و جایی که به سرعت بیشتر نیاز بود با سی + + بنویسم؟
۳- برنامه نویسی من ضعیف هست و میشه بهینه ترشون کرد و کندی سرعت به خاطر ماهر نبودنمه؟
۴-شما چطور با جاوا کار میکنید اگه از فریمورک ها هم استفاده کنم که طبیعتا منابع بیشتری درگیر میشه؟

dasssnj
یک شنبه 05 بهمن 1393, 05:24 صبح
سلام .

( سرعت جاوا اونقدر ها هم که شما میگید پایین نیست . وگرنه خودم زود تر از هر کسی سوییچ می کردم)
به نظر من خوبه که سی ++ بلد باشی اما کار کردن با سی ++ اصلا حسی که جاوا داره نمیده ، تا حدودی سخته و یاد گرفتن ارور هایی که کامپایلر های این زبان میدن هم برای من یه دردسر بوده :لبخند:(ضمنا گوگناگون بودن کامپایلر ها هم به نظرم خودش یه دردسره برای انتخاب) .

تمیزی و انسجام کد هایی که جاوا داره اصلا توی سی ++ دیده نمیشه . سورس هایی که میبینم خیلی شلوغ هستن حتی ساده ها و این اصلا برای یه مبتدی یا حتی حرفه ای هم خوب نیست (بعضی وقتا توی کد هایی که خودم با سی ++ نوشتم هم گم میشم)

سی ++ برای اندروید و وب مناسب نیست اما اگه شما زبان جاوا را بلد باشید با یک تیر چند نشان را زدید .

اما نمی گم سی ++ بده . یادگیریش خیلی هم خوبه اما به نظر من سوییچ کردن برای کسی که جاوا کار می کنه زیاد کار خوبی نیست . شما اگه دلت می خواد هر دو را یاد بگیر و با علاقه ی خودت یکی را انتخاب کن .
اما اگه فقط دلیلت سرعته به نظرم کار اشتباهی می کنی چون این دلیل زیاد برای سوییچ کردن کفایت نمی کنه .

(ضمنا ممکنه خیلی ها با نظرم مخالف باشند چون هر کس سلیقه و شرایط خودشو برای انتخاب زبان ها داره .)

abdoullah.aberi
یک شنبه 05 بهمن 1393, 15:41 عصر
سلام دوست عزیز
من تا حدودی نظر شما رو قبول دارم ولی نه هر برنامه ی دستکاپی که با جاوا نوشته شده ... درسته سرعت اجرای کد های سی ++ بیشترن اونم چون با واسطه اجرا نمیشن ولی این دلیل نمیشه بگی جاوا سرعتش بده یا اینکه کنده حتی من دیدم برنامه هایی بزرگی رو با جاوا نوشتن سی پلاس پلاس بعد از سی زبان مادر بسیاری از زبانهاست پس یادگیریش برای شما خوبه من خودم سی پلاس پلاس میخوندم اومدم سراغ جاوا و الان سه الی چهار ساله دارم با جاوا کد میزنم مشکلی ندارم ولی اینو به عینه دیدم یه شرکت که حالا اسمش جایز نیست برده بشه برنامه ایی رو با جاوا نوشته بود توی گزارش گیری اونم با دیتابیس کند تر از برنامه نوشته شده با سی پلاس پلاس بود حالا نمیدونم چرا شاید بئ نوشته بودن برنامه رو شیدم سی پلاس پلاس تو این زمینه قوی تره (برنامه هایی که دستابیس پشتشونه ) :لبخندساده:

محمد فدوی
دوشنبه 06 بهمن 1393, 02:36 صبح
توضیحات دوستان کافی بود فقط من یه چیزایی رو اضافه میکنم.
اولا قیاس بین دو زبان برنامه نویسی الزاما کار درستی نیست. هدف از تشکیل جاوا با ++C کاملا متفاوت بوده و به همین دلیل هرکدوم به سمت جداگونه ای رفتن. ++C جایگزین جاوا نیست و بالعکس. شما با توجه به زمینه‌ی کاریت باید یکی (یا ترکیبشون) رو به‌کار بگیری.
ثانیا سرعت جاوا توی بسیاری از زمینه‌ها خیلی خیلی قابل قبوله (هرچند توی زمینه‌ی رابط کاربری خودم زیاد قبولش ندارم) و با این وصف و باتوجه به اینکه کتابخونه‌های آماده‌ی جاوا حاصل تلاش چندین ساله‌ی یه عده متخصصه و بهترین بهینه‌سازی‌ها رو داره این درحالیه که خیلی وقتا باید معادل همین کتابخونه‌ها رو توی ++C خودت بنویسی که بدون شک بی‌عیب نیست... این یعنی بعضی اوقات جاوا حتی سریع‌تر هم اجرا میشه!
ثالثا اگرم قراره فریمورکی رو جایگزین جاوا کنی که بنچ‌مارک بهتری از جاوا داشته باشه اون بدون شک Qt یا Wx و امثالهم نیست! چون اینا هم جوری طراحی شدن که بصورت مستقل از سکو قابل «کامپایل» باشن... این یعنی احتمالا کمی بهتر از جاوا هستن ولی خیلی خیلی کم! بهتره اگه اینقدر حداکثر کارایی رو نیاز داری جاوا رو با فریمورک‌های Native و وابسته به سکویی مثل MFC و Win32 جایگزین کنی.

موفق باشی.

abdoullah.aberi
دوشنبه 06 بهمن 1393, 02:48 صبح
ممنون محمد جان مثل همیشه توضیحات مفید و مختصر بود