View Full Version : سوال: یه وب سایت چه موقع می تونه شکایت کنه که قالبش دزدیده شده
i-php-i
یک شنبه 05 بهمن 1393, 15:24 عصر
یه سفارش داشتم که مشتری می خواست یه سایت شبیه یکی از وب سایتهای معروف ایران طراحی کنه و من هم انجام دادم
اما الان می بینم قالب سایت دقیقا شبیه سایت اصلی شده فقط رنگ بعضی از آیکنها تفاوت داره
ایا این سایت که قالب شبیه به اون طراحی شده می تونه شکایت کنه که قالب من رو کپی برداری کردن؟
قالب رو دادم طراحی کنن ولی فکر نمی کردم انقدر شبیه در بیاد!
ABZiko
یک شنبه 05 بهمن 1393, 16:21 عصر
نه بابا، ایران اصلا قانون کپی رایت رو امضا نکرده، تازه بعدش هم مردم ایران این قدر سرشون شلوغه که بیکار نیستن بخوان دنبال شکایت بازی و... باشن، تازه بعدش هم الان خیلی از سایت ها، قالب شبیه و حتی کپی سایت های معروف دارن، ولی اتفاقی نیافتاده. راحت باش:چشمک:
i-php-i
یک شنبه 05 بهمن 1393, 17:11 عصر
سایتی که دارم روش کار می کنم سایت دیجی کالا هست، فکر کنم اینا وقت داشته باشن که دنبال شکایت و شکایت بازی برن!
اگر شکایت کنن از طراح شکایت می کنن یا از مدیر سایت؟
ABZiko
یک شنبه 05 بهمن 1393, 17:28 عصر
نه من کاری به شرکتش ندارم، من می گم شما اگر بری قالب Microsoft رو هم کپی بزنی چیزی نمی تونن بهت بگن چون ایران توی جرایم رایانه ای همچین قانونی نداره، اون هایی هم که می نویسن (تمامی حقوق ...) برای پر کردن فوتر خودشون هست. توی این موارد از طراح شکایت می کنن، چون مدیر سایت مثلا به شما گفته یک قالب بساز ، شما بودی که اومدی قالب زدی نه مدیر.
اینو هم بخون :
http://rasekhoon.net/article/show/161041/%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86%20%DA%A9%D9%BE%DB%8 C%20%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%AA%20%28%20Copy%20right% 20%29/
سعید کشاورز
یک شنبه 05 بهمن 1393, 17:34 عصر
سایتی که دارم روش کار می کنم سایت دیجی کالا هست، فکر کنم اینا وقت داشته باشن که دنبال شکایت و شکایت بازی برن!
اگر شکایت کنن از طراح شکایت می کنن یا از مدیر سایت؟
چند سال پیش یادمه این اتفاق واسه سایت xxxx افتاد.. اونا به اشتباه یه قالب رو گذاشتن روی هاست..و سریع متوجه شدن و اون رو از روی سرور برداشتن اما توی همون زمان کم یه نفر قالب رو دانلود کرد و روی اینترنت پخش کرد..قالب واسه سایت xxxx طراحی شده بود..
مدیر xxxx هم مثه اینکه از مدیر اون سایت شکایت میکنه و دادگاه به مدیر سایت احضاریه مفرسته وقتی طرفین میرن دادگاه به غلط کردن میوفته... مدیر سایت xxxx هم میبینه طرف کم سن و ساله می بخشه..
الان دیگه مثه قدیم نیست که اینترنت آزاد باشه..خیلی راحت میتونن پیگیری کنن..
اون xxxx هم اسم سایته که سانسور کردم :لبخند:
پیام حیاتی
یک شنبه 05 بهمن 1393, 21:03 عصر
سلام
با pro_man موافقم،از قدیم گفتن سری رو که درد نمیکنه دستمال نمی بندن.
بیتا حکمت
یک شنبه 05 بهمن 1393, 21:30 عصر
استاد پیام من میخوام قالب سایت شما رو بدزدم ، همینی که تو امضا هست ، واقعا" می رین شکایت می کنین ؟:لبخند:
hsdnhd
یک شنبه 05 بهمن 1393, 22:18 عصر
باسلام
درصورتی که قالبی که شما ریپ زده اید یا به قول خودتون شبیهش قالب زدید در ستاد سازماندهی یا همچین چیزی که مسئول جرایم اینترنتی هست ثبت شده باشه صاحب سایت نه چون کسانی که اینقدر حرفه ای کار میکنند وهزینه میکنند قالبشون رو ثبت میکنند هیچوقت امتیاز قالب رو به صاحب سایت نمیدن و امتیاز قالب برای خودشون هست یعنی صاحب سایت حق نداره قالب را بفروشه یا به کس دیگری انتقال بده معمولا طراح های حرفه ای اینکار را میکنند وقالب خودشون را ثبت میکنند البته دیجیکالا طراح های خودش را داره و فکرکنم مشکل ساز باشه چون شرکت حقیقی هست و حق امتیاز قالب رو داره بهتره کنسل کنید این طرح رو خلاصه اگر قالب ثبت شده باشه میتونند ازتون شرکت کنند وجریمه سنگینی هم داره تقریبا برای چند تا از عزیزان ریپر گرامی همین اتفاق افتاد کلا سایتشون رو جمع کردند بهتره انجام ندید.
البته این رو هم عنوان کنم که بررسی ریپ زده شده یا نشده قالب رو خود سازمان ثبت کننده بررسی میکنه که ادعای صاحب اثر دروغین نباشه وبا کمی شباهت هم پیگیری نمی کنند اما ریپ و کپی قطعا پیگیری میشه چون خودش یجورایی منبع درآمد محسوب میشه برای طراح(:قهقهه:)
موفق باشید
i-php-i
دوشنبه 06 بهمن 1393, 03:16 صبح
الان به گرافیستم گفتم هدر، فوتر و رنگبندی رو تغییر بده که شباهتی به دیجی کالا نداشته باشه. اگر همون قالب رو استفاده می کردم ولی رنگبندیش رو تغییر می دادم باز هم می تونستن شکایت کنن که کار ما کپی شده؟ در کل در چه حالتی می تونن بخاطر قالب از ما شکایت کنن؟
پیام حیاتی
دوشنبه 06 بهمن 1393, 06:02 صبح
الان به گرافیستم گفتم هدر، فوتر و رنگبندی رو تغییر بده که شباهتی به دیجی کالا نداشته باشه. اگر همون قالب رو استفاده می کردم ولی رنگبندیش رو تغییر می دادم باز هم می تونستن شکایت کنن که کار ما کپی شده؟ در کل در چه حالتی می تونن بخاطر قالب از ما شکایت کنن؟
پیشنهاد می کنم کلیه سوالاتتون رو آماده کنید ، تماس بگیرید با سازمان مربوطه و کسب اطلاعات کنید.
پیام حیاتی
دوشنبه 06 بهمن 1393, 06:06 صبح
استاد پیام من میخوام قالب سایت شما رو بدزدم ، همینی که تو امضا هست ، واقعا" می رین شکایت می کنین ؟:لبخند:
حوصله این چیزها رو ندارم، ببرید! اون دنیا خودشون حساب کتاب می کنن :لبخند::چشمک:
r4hgozar
دوشنبه 06 بهمن 1393, 08:35 صبح
سلام.
اقای abziko کی گفته کپی برداری جرم نیست؟
ازدوستان خواهش می کنم مطالب پلیش فتا رو حتما بخونن.
http://news.itpro.ir/114/%D8%B7%D8%A8%D9%82-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D9%87-12-%D9%81%D8%B5%D9%84-%D8%B3%D9%88%D9%85-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B1%D8%A7%D8%A6%D9%85-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86%D9%87-%D9%87%D8%B1%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%DA%A9%D9%BE%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%85%D9%85%D9%86%D9%88%D8%B9-%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%87-%D9%88-%D9%BE%DB%8C%DA%AF%D8%B1%D8%AF-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF
فقط کپی برداری از سایت های خارجی جرم نیست چون ما قانون حق نشر رو در دنیا امضا نکردیم.که کلی از شرکت ها هم به همین خاطر مارو تحریم کردن.
در غیر اینصورت هرگونه کپی برداری از مطالب و یا محتوا و قالب و... جرم محصوب میشه و پیگرد قانونی، جریمه و زندان و .. داره.
دوستان من تجربه چند ساله خودم رو بهتون میگم. چون می دونم خیلی هاتون سنتون کمتره و تجربه کمی دارین. حتما برای کار قرار داد سفت و محکمی با مشتری ببندید که فردا که سایت رو تحویل دادین نگه من این رو نمی خواستم.
همیشه با مشتری اتمام حجت کنین و تمام چیزهایی رو که تایید کرده ازش امضا بگیرین.
موفق باشید
ABZiko
دوشنبه 06 بهمن 1393, 15:56 عصر
ماده (12) هرکس به طور غیرمجاز داده ای متعلق به دیگری را برباید، چنانچه عین داده ها در اختیار صاحب آن باشد، به جزای نقدی از یک تا بیست میلیون ریال و در غیر این صورت به حبس از نود و یک روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج تا بیست میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.
خوبه نوشته عین داده ها!!
دوستمون هم گفتن خیلی شبیه قالب یک دیجیکالا هست نه این که خود دیجی کالا هست. تازه شما می تونید بگید که مثلا به ذهنم همچین چیزی رسیده که عین قالب شماست، دیگه اینطوری چطوری می خوان اثبات کنن، به نظرم این چیز ها یک قانون خاصی نداره. پلیس فتا هم اگر می تونست تا به حال این همه فروشگاه غیر مجاز ریخته رو جمع می کرد تا نتونن که سر یک افرادی مثل من رو کلاه بزارن.
i-php-i
سه شنبه 07 بهمن 1393, 02:05 صبح
به کدوم سازمان باید تماس گرفت؟
در غیر اینصورت هرگونه کپی برداری از مطالب و یا محتوا و قالب و... جرم محصوب میشه و پیگرد قانونی، جریمه و زندان و .. داره. دوستان من تجربه چند ساله خودم رو بهتون میگم. چون می دونم خیلی هاتون سنتون کمتره و تجربه کمی دارین. حتما برای کار قرار داد سفت و محکمی با مشتری ببندید که فردا که سایت رو تحویل دادین نگه من این رو نمی خواستم. همیشه با مشتری اتمام حجت کنین و تمام چیزهایی رو که تایید کرده ازش امضا بگیرین. می خوام طوری کار کنم که مشتری اومد راهی برای اما و اگر براش نذارم! قرارداد بستن آنلاین به چه صورت هست؟ متن ایمیل های ردوبدل شده می تونه به عنوان سند قرار بگیره؟
hsdnhd
سه شنبه 07 بهمن 1393, 18:51 عصر
ماده (12) هرکس به طور غیرمجاز داده ای متعلق به دیگری را برباید، چنانچه عین داده ها در اختیار صاحب آن باشد، به جزای نقدی از یک تا بیست میلیون ریال و در غیر این صورت به حبس از نود و یک روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج تا بیست میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.
خوبه نوشته عین داده ها!!
دوستمون هم گفتن خیلی شبیه قالب یک دیجیکالا هست نه این که خود دیجی کالا هست. تازه شما می تونید بگید که مثلا به ذهنم همچین چیزی رسیده که عین قالب شماست، دیگه اینطوری چطوری می خوان اثبات کنن، به نظرم این چیز ها یک قانون خاصی نداره. پلیس فتا هم اگر می تونست تا به حال این همه فروشگاه غیر مجاز ریخته رو جمع می کرد تا نتونن که سر یک افرادی مثل من رو کلاه بزارن.
شما نمیتونید بگید چطور،چرا و چگونه است منظورم اینه که دست شما نیست بگید طرحش به ذهنم اومد و طراحی کردم کمیسیون داره اونجا اشخاصی هستند تصمیم می گیرند که شاکی ادعاش درسته یا نه معیارهای مقایسه رو هم نمیدونم متاسفانه شاید از دوستان کسی بدونه.درصورتی که سایتی که داشته باشید که مشکلاتی از نظر اخلاقی فرهنگی داشته باشه همونطور که کمیسیونی داره که تشخیص میده سایت شما با فیلترینگ حل میشه و مشکل جدی نداره و تنبیه های سختتر در نظر نمی گیرند همونطور هم برای کپی رایت کمیسیونی وجود داره.
i-php-i
چهارشنبه 08 بهمن 1393, 02:29 صبح
شما نمیتونید بگید چطور،چرا و چگونه است منظورم اینه که دست شما نیست بگید طرحش به ذهنم اومد و طراحی کردم کمیسیون داره اونجا اشخاصی هستند تصمیم می گیرند که شاکی ادعاش درسته یا نه معیارهای مقایسه رو هم نمیدونم متاسفانه شاید از دوستان کسی بدونه.درصورتی که سایتی که داشته باشید که مشکلاتی از نظر اخلاقی فرهنگی داشته باشه همونطور که کمیسیونی داره که تشخیص میده سایت شما با فیلترینگ حل میشه و مشکل جدی نداره و تنبیه های سختتر در نظر نمی گیرند همونطور هم برای کپی رایت کمیسیونی وجود داره.
نمی دونید از کجا باید اطلاعات کاملی در این زمینه به دست بیاریم؟
hsdnhd
سه شنبه 21 بهمن 1393, 07:57 صبح
نمی دونید از کجا باید اطلاعات کاملی در این زمینه به دست بیاریم؟
پلیس فتا یا طراح های بزرگ که داخل کشورفعالیت دارند ای وحید فکرکنم پاسخگوترینشون باشه.البته پلیس فتا بهتره به نظر من
افرا نیک
چهارشنبه 14 مرداد 1394, 00:28 صبح
تو سایت http://help.ictlaw.ir/ همش اینجور سوالاست، کامل جواب میدن
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.