ورود

View Full Version : مشکل could not get wglGetExtensionsStringARB

اندرویدی
دوشنبه 06 بهمن 1393, 20:17 عصر
سلام. من نمی توانم برنامه رو تو avd به درستی اجرا کنم. وقتی استارت رو میزنم نوار سبز تا اون وسط ها پر میشه و بعد لیستی به صورت تکراری از عبارت could not get wglGetExtensionsStringARB میاد. ایراد کار از کجاست. ایا به این ربط داره که باید کارت گرافیک رو ارتقا بدم؟ هم توی اندروید استودیو و هم توی ایکلیپس این مشکل برام پیش میاد. از دوستان باید صد در صد اشخاصی باشند که این مشکل رو تجربه کرده باشند و راهکاری داشته باشند ممنون.

rubiks.kde
دوشنبه 06 بهمن 1393, 20:52 عصر
موقع ساخت شبیه ساز یه گزینه هست به اسم Check Use Host GPU که چک باکسه.ببینید با فعال و یا غیرفعال کردنش مشکلتون حل میشه.

اندرویدی
دوشنبه 06 بهمن 1393, 21:02 عصر
هم به صورت فعال و هم به صورت غیرفعال امتحان کردم. اما همان ارور رو میده. اصلا موندم چرا اینجوری میشه. نمیدونم ایا چیزی از sdk نصب نیست و یا موضوع دیگری است؟؟؟ تو قسمت cpu/abi فیلد arm وجود داره و گزینه دیگه ای نداره.

اندرویدی
دوشنبه 06 بهمن 1393, 21:05 عصر
به صورت شکل زیر هست:
127937

rubiks.kde
دوشنبه 06 بهمن 1393, 21:11 عصر
نه مشکل مربوط به درایور کارت گرافیک شما است.ربطی به sdk نداره.خیلی ها توی اینترنت این مسئله رو مطرح کردن و نهایتن با نصب کارت گرافیک و یا حذف آن درست شده.

اندرویدی
سه شنبه 07 بهمن 1393, 00:06 صبح
اداپتر گرافیک من به صورت انبورد
intel g33/g31 express chipset family هست و من از طریق دیوایس منیجر خواستم اپدیت کنم که گویا اپدیتی براش وجود نداشت و به من پیغام داد که درایور شما اپدیت شده است!!!
چند سوال داشتم:
1-نرم افزار جنی موشن چیست؟
2-ارزان ترین کارت گرافیک که من بتونم باهاش با AVD اندروید استودیو و ایکیلیپس کار کنم چیه؟( دیگه از این ارورها نده و لااقل دارای اپدیت باشه.البته نه مثل اینتل!!!)
3- که خیلی مهم هست اینکه حالا نمیشه از avd استفاده نکنیم اما بتونیم کامپایل کنیم و فایل apk رو هم دربیاریم ؟ یعنی دیگه خروجی رو دیگه نخواهیم از avd ببینیم ولی بتونیم کامپایل کنیم و اون فایل اصلی apk رو دربیاریم؟چون اون طور که من متوجه شدم avd بیشتر برای تست برنامه و راحتی کار است و بدون اون هم میشه خروجی apk رو تولید کرد. البته شما بهتر می توانید من رو راهنمایی کنید.
ممنون.

اندرویدی
سه شنبه 07 بهمن 1393, 13:36 عصر
اهان الان اجرا کرد. اما بگیر نگیر داره. ولی در حال حاضر الان می تونم نتیجه برنامه رو در avd ببینم. باز جای شکرش باقی بود که اپدیت سال 2009 چیپست اینتل تونست avd رو اجرا کنه. :قهقهه::قهقهه: مشخص میشه که بی دلیل بهش نمیگن اینتل.