View Full Version : برنامه نویسی mvc
setareh2013
چهارشنبه 08 بهمن 1393, 11:29 صبح
سلام
من asp.net رو به طور حرفه ای کار کرده ام . به نظر شما لزومی داره که mvc رو هم یاد بگیرم ؟ کدهای mvc تفاوت زیادی با asp .net داره ؟ میشه یه نمونه ساده از یک سایت mvc بهم بدید ؟
با تشکر
sunn789
چهارشنبه 08 بهمن 1393, 14:46 عصر
دوست عزیز، روش کد نویسی در MVC و asp form متفاوته ، من با Asp قبلا کار کردم از نظر من متفاوته ، اینجا کنترلها رو به اون سبک ندارید ، اینکه کار با اکشن ها و کنترلها و پارشیال ویوو هاست ، اینجا مدیریت نقش کاملاً متفاوته ، البته توی ویژال 2015 یک یکپارچگی بین asp و MVC قراره به وجود بیاد ، من هنوز باهاش کار نکردم اما اینچنین میخوندم. پس اگر میخواهید حرفه ای تر شوید وقت بگذارید
ameir93
چهارشنبه 08 بهمن 1393, 16:42 عصر
سلام
من asp.net رو به طور حرفه ای کار کرده ام . به نظر شما لزومی داره که mvc رو هم یاد بگیرم ؟ کدهای mvc تفاوت زیادی با asp .net داره ؟ میشه یه نمونه ساده از یک سایت mvc بهم بدید ؟
با تشکر
منم تازه mvc رو شروع کردم.اره باید یاد بگیری چون asp کلاسیک عملا کنار میره. و خیلیم لذت بخشه کدنویسی باهاش. کمکی خواستین بگو
d_derakhshani
چهارشنبه 08 بهمن 1393, 21:30 عصر
بهتره asp.net کلاسیک رو برای همیشه بزاری کنار و mvc استفاده کنی. وقتی خوب یاد گرفتی و بهش مسلط شدی(و عمق بهتر بودن کد و عملکرد و حس کردی) دیگه به کلاسیک دست نخواهی زد
RIG000
چهارشنبه 08 بهمن 1393, 21:32 عصر
mvc عملا" سرعت کار رو بالا میبره. 3 لایه سازی شده. وقتی باهاش دیتابیس فرست کار میکنی از خشحالی گریت میگیره.
setareh2013
پنج شنبه 09 بهمن 1393, 12:20 عصر
ممنون از همتون
میشه یه نمونه سایت خیلی ساده دو سه صفحه ای از asp mvc بگذارید که بتونم شروع کنم ؟
sunn789
پنج شنبه 09 بهمن 1393, 13:40 عصر
بهترین کار استفاده از تمپلت خود mvc است برای اینکه یک چیز هایی رو دستتون بیاد ، اما برای یادگیری ان بهترین و ساده ترین که من شروع کردم کتاب asp.net بود البته من 4 رو خوندم اما مثل اینکه 5 هم توی بازار هست . ویک پروژه که مجبورتون کنه یک هفته ای تحویلش بدین خیلی راهتون میندازه
RIG000
پنج شنبه 09 بهمن 1393, 20:34 عصر
همین که شما یه پروژه رو از نوع mvc میگیری برات صفحه مثلا home یا about رو می سازه .
ببین شما وقتی صفحه رو لود میکنی حتما یا action فراخونی شده . اکشن مورد نظر تو کنترلر شما هست. مثلا کنترلر اسمش home توش اکشن index هست . شما یه صفحه هم داری که بهش میگن ویو شما که تو پوشه home ویو index هست . حالا این public action index که تو کنترلر home هست همین ویوی index از پوشه home رولود میکنه براتون.
از بریک پوینت ها تو کنترلر استفاده کنی متوجه میشی که چه اتفاقی داره می افته. و اینا تو همون پروژه خام همین mvc که میسازی هست
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.