ورود

View Full Version : گفتگو: سناریو خرید نالاین

sunn789
چهارشنبه 08 بهمن 1393, 14:12 عصر
سلام دوستان ،
میشه کمک برمایید سناریو و یا سناروی های خرید رو از زمانی که کاربر ر. کالا کلیک میکه تا خرید رو به اتمامم میر سونه بفرمایید، مثلاً یک کتاب و یا یک کالایی که باید با پست به منزل شخص ارسال بشه ،
برای کتاب اینکه اکشن فیلتر ها رو چه توری تنظیم میکنید ، دسترسی به چه نوع کاربری باد داده بشه و اون کاربر چه و چه و چه ...
ممنون

RIG000
چهارشنبه 08 بهمن 1393, 21:28 عصر
سناریو که نمیشه گفت اما اگه قرار شما چیزی رو پست کنی باید حتما لاگین کنه طرف تا ادرسش رو ثبت داشته باشه . اگه یوزر نیست و لاگین نکرده باشه بایدوقتی رو دکمه خرید نهایی کلیک کرد تشخیص داده بشه که ایا یوزر هست یا نه. اگه هست که ادرسشو داری ... اگه نه که رجیستر بیاد و طرف رجیستر کنه و ادامه کار

sunn789
پنج شنبه 09 بهمن 1393, 10:42 صبح
اول که متشکر اما دنبال این میگردم ، ایا فقط کاربری که ثبت نام کرده باشه کافیه ؟
چه ج.ری سبد رو خالی میکنید و چه جوری سبد رو تا خرید انجام نداده پر نگه میدارید، اگر سیستم خاموش شه ، یعنیبرق بره چی پیش میاد ، از بانک بهتره استفاده کنم یا از کوکی، مثلاً کتاب رو بهتره برای همیشه برای این شخص باز نگه داشت یا فقط به زمان محدود، سابقه خرید رو که باید توی جدول نگه دارم، اما هر جزئیات بیشتری میدونید که میتونه کمک کنه ممنون میشم .

IR-Developer
پنج شنبه 09 بهمن 1393, 10:48 صبح
اول که متشکر اما دنبال این میگردم ، ایا فقط کاربری که ثبت نام کرده باشه کافیه ؟
چه ج.ری سبد رو خالی میکنید و چه جوری سبد رو تا خرید انجام نداده پر نگه میدارید، اگر سیستم خاموش شه ، یعنیبرق بره چی پیش میاد ، از بانک بهتره استفاده کنم یا از کوکی، مثلاً کتاب رو بهتره برای همیشه برای این شخص باز نگه داشت یا فقط به زمان محدود، سابقه خرید رو که باید توی جدول نگه دارم، اما هر جزئیات بیشتری میدونید که میتونه کمک کنه ممنون میشم .

من که از کوکی استفاده میکنم و هر زبان چک هم میکنم اگر کالا قیمتش تغییر کرد یا حذف شد از کوکی هم حذف بشه ولی بعضی سایتها مثل دیجی کالا از دیتابیس استفاده میکنن . کوکی فکر کنم بهتره و دسترسی به دیتابیس کمتر میشه .

خالی کردن سبد هم که کاری نداره . آی دی کالا توی کوکی ذخیره میشه و اون را پاک میکنی .

sunn789
پنج شنبه 09 بهمن 1393, 11:10 صبح
به نظرتون nopCommerce چه میکنه؟ یا ای بی یا امازون ؟این خالی کردن سبد رو هم یه کم بیشتر بگبن ممنون میشم

IR-Developer
پنج شنبه 09 بهمن 1393, 15:02 عصر
به نظرتون nopCommerce چه میکنه؟ یا ای بی یا امازون ؟این خالی کردن سبد رو هم یه کم بیشتر بگبن ممنون میشم

خوب خودتون برید توی اون سایتها کالا به سبد خرید اضافه کنید بعد برید کوکی ها را پاک کنید . اگر سبد خرید هم پاک شد پس از کوکی استفاده میکنن . کار با کوکی خیلی ساده و راحت هست .

وقتی کالا به سبد خرید اضافه میشه یک کوکی با ID کالا بسازید و مقدارش هم تعداد کالا را قرار بدید . وقتی خواستید خالی کنید سرچ کنید توی کوکی ها و کوکی با نام ID کالای مورد نظر را پیدا و کوکی را حذف کنید .

RIG000
پنج شنبه 09 بهمن 1393, 20:24 عصر
از session هم میشه استفاده کرد و کمی درد سر داره نوشتنش . به هرحال با خود دیتابیس هم میشه.
سبد کالای شما یه احتمالی که هست باید بعد اینکه کسی به سبدش چیزی اضافه کرد (یعنی اگه الان سشن استفاده کرده باشی از یه حافظه موقت استفاده کردی که که مثلا بعد 20 دقیقه اگه تکمیل خرید نهایی زده نشه خودکار سبد خرید خالی شه. اگه دیتابیس باشه که دیگه اطلاعات تو یه جدول برات میشینه که اون وقت باید خودت یه تاریخی در نظر بگیری که مثلا بعد دو روز طرف نیومد و تکمیل خریدش رو انجام نداد باید اتوماتیک سبد خرید رو که تکمیل نهایی نشده رو حذفش کنی. در ضمن برای کاربر هم باید حذف کالا از سبد خرید هم بذاری )

aminsoro
شنبه 18 بهمن 1393, 15:29 عصر
دوستان من سیستم دیجی کالا رو با asp.net آماده کردم . زبان برنامه نویسی سی شارپ هستش و بانک اطلاعاتی sql 2014 . تمامی مواردی که در دیجی کالا هست اعم از جستجو سئو و سبد خرید و ... رعایت شده و دقیقا مثل خود سایت هست . هر کس بخواد میتونه پیام خصوصی بزاره تا براش یه فیلم دمو تهیه کنم .قالب هم همون قالب خود سایت هستش . خودتون میدونید که همچین سیستمی چقدر زمان میبره . پس لطفا از پیامهای بیهوده خودداری کنید .

sunn789
شنبه 18 بهمن 1393, 18:37 عصر
خوب دنبال سناریو ها و یا UML آن میگردم ، اگر بتونیم کمک کنیم یک سناریو کامل چه با نمودار و یا با گراف و یا هر چیزی که به من و دوستان کمک کنه بسیار ممنون میشم