View Full Version : سوال: ایجاد جدول برای محصولات مختلف
mahsa_rezai
چهارشنبه 08 بهمن 1393, 17:40 عصر
ببخشید دوستان میدونم اینجا جای این سوال نیست ولی از مدیر محترم خواهش میکنم که حذف نکنن.
سلام دوستان آقای sadegh.te برای نمایش ویژگی محصولات مختلف مثل موبایل و لپ تاپ و تبلت و لوازم خانگی و... روش زیر را معرفی کرده خواستم بدونم که بنظرتون بهتر نیست که جدول آخر را به تعداد گروه ها ایجاد کنیم؟ مثلا برای موبایل جدول ویژگی موبایل یا برای لوازم خانگی جدول ویژه ی خودش و...
به این دلیل میگم جدول جدا که برای جستجو سریع تر باشه.
کالا ( شماره کالا ، نام نوع )
مشخصات ( شماره مشخصه ، ...)
ویژگی ها ( شماره کالا ، شماره مشخصه، مقدار )
مثال :
کالا( 1001، موبایل )
( 1002،ماشین لباس شویی)
..........
مشخصات ( 11001، رنگ )
( 11002، صفحه نمایش )
..........
ویژگی ها ( 1001، 11001، سبز)
( 1001، 11002، 5 اینچ )
d_derakhshani
چهارشنبه 08 بهمن 1393, 21:22 عصر
نه بهتر نیست. فقط یک جدول نوع ویژگی هم میزارید(که جدول ویژگی بهش کلید خارجی می خوره) مشکل حله. اون وقت میشه برای موبایل ویژگی های متفاوت و برای لوازم خانگی هم ویژگی ها متفاوت خودش رو ثبت کرد
RIG000
چهارشنبه 08 بهمن 1393, 21:22 عصر
سلام .
شما اگه برای هر کالا یه جدول ویژگی داشته باشی به تعداد 100 کالا 100 تا جدول وِیژگی نیاز داری .
شما وقتی تو برنامه خودت یه کالا اضافه میکنی باید یه جدول براش حتما بسازی ....
فکر نمی کنم این کار درستی باشه. بسته به نیاز کوچک برنامه همین جدوال خوبه.
اما اگه فکر میکن که چندین نوع موبایل داری و چندین نوع مونیور چندین نوع ماشین لباس شویی
من فکر میکنم یه جدول کالا داشته باش نام کالاو یکسری مشخصات ثابت که مثلا برای چه برندیه و ...
یه جدولویژگی هم بذار که غیر ثابت ها توش باشن و هر کدوم که نیاز هست رو پرکنی
mahsa_rezai
چهارشنبه 08 بهمن 1393, 22:40 عصر
سلام .
شما اگه برای هر کالا یه جدول ویژگی داشته باشی به تعداد 100 کالا 100 تا جدول وِیژگی نیاز داری .
شما وقتی تو برنامه خودت یه کالا اضافه میکنی باید یه جدول براش حتما بسازی ....
فکر نمی کنم این کار درستی باشه. بسته به نیاز کوچک برنامه همین جدوال خوبه.
اما اگه فکر میکن که چندین نوع موبایل داری و چندین نوع مونیور چندین نوع ماشین لباس شویی
من فکر میکنم یه جدول کالا داشته باش نام کالاو یکسری مشخصات ثابت که مثلا برای چه برندیه و ...
یه جدولویژگی هم بذار که غیر ثابت ها توش باشن و هر کدوم که نیاز هست رو پرکنی
ممنون از پاسختون ولی میشه که مسئله رو یکم باز تر کنید ؟ که فهمش راحتر باشه. بازم تشکر
d_derakhshani
پنج شنبه 09 بهمن 1393, 00:13 صبح
سلام .شما اگه برای هر کالا یه جدول ویژگی داشته باشی به تعداد 100 کالا 100 تا جدول وِیژگی نیاز داری . شما وقتی تو برنامه خودت یه کالا اضافه میکنی باید یه جدول براش حتما بسازی .... فکر نمی کنم این کار درستی باشه. بسته به نیاز کوچک برنامه همین جدوال خوبه. اما اگه فکر میکن که چندین نوع موبایل داری و چندین نوع مونیور چندین نوع ماشین لباس شویی من فکر میکنم یه جدول کالا داشته باش نام کالاو یکسری مشخصات ثابت که مثلا برای چه برندیه و ...یه جدولویژگی هم بذار که غیر ثابت ها توش باشن و هر کدوم که نیاز هست رو پرکنیاین روش، روش درستی نیست(چراشم واضحه)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.