View Full Version : قیمت برنامه های آندرویدی
gjmkdyttyhujk
چهارشنبه 08 بهمن 1393, 22:01 عصر
سلام عرض می کنم خدمت دوستان عزیز. من داشتم یه برنامه آندرویدی که یه کارهای مهمولی انجام میده و یه چیزهایی رو در دیتابیس ثبت می کنه و از تقریبا 4 الی 5 اکتیویتی تشکیل شده. یه کارهای گرافیکی ساده هم توش انجام میشه. توی اکتیویتی اول چند تا باتن داره و چند تا دیالوگ رو بعضی از مواقع نشون میده و به این ترتیب. به نظرتون یه قیمت عادلانه برای این پروژه چقدر باشه؟ نه خیلی کم باشه که ما ضرر کنیم و وقتمون هدر بره و نه خیلی زیاد باشه. قیمت عادلانه و عرف بازار. ممنون از همه دوستان گل.
orache
چهارشنبه 08 بهمن 1393, 22:39 عصر
شکل برنامتو توضیح نده بگو چیکار میکنه و هدف برنامه چیه راستش عرف بازار ایران رایگانه و بهتره از پرداخت درون برنامه ای استفاده بشه
lastcoder
چهارشنبه 08 بهمن 1393, 22:44 عصر
شما باید کارایی برنامتون رو ببنید اگر اینی که شما میگید در این حد ساده باشه بهتره رایگاه بذاریدش و توش از تبلیغات استفاده کنید. چونکه برنامه های پولی خیلی سخت فروش میرن در هر صورت می تونید یک سرچی بزنید توی بازار و ببینید که برنامه های دیگه ای که شبیه برنامه شما هستند قیمتشون چقدره
gjmkdyttyhujk
چهارشنبه 08 بهمن 1393, 22:49 عصر
خدمت تو دوست عزیزم باید بگم که کاملا اشتباه گرفتی. اصلا واسه بازار و اینجور مارکت ها نیست. توی اینجور جاها بیشتر از 3-4 هزار تومن برنامه نداریم. این برنامه رو برای یه کسی که سفارش داده می نویسم. در مورد هدف برنامه هم باید بگم که شما فرض کن این برنامه کارش تشخیص بعضی ویژگی های کاربر با انجام چند کار ساده هست. وچند تا گزارش گیری هم داخل اون وجود داره. فکر کنم توضیحات هم کافی هست.
gjmkdyttyhujk
چهارشنبه 08 بهمن 1393, 22:51 عصر
این رو یه نفر بیرون از اینترنت سفارش داده و این برنامه رو می خواد به کاربرای سایتش بده. مثل اینکه دوستان متوجه منظور من نشدند. منظور من از بازار، مارکت بازار نیست. دوستان انقدر تو مارکت بازار فعالیت دارند که هر بازاری رو مارکت بازار متوجه میشنD:. . منظور محیط بیرون هست. منتظر نظر دوستانی که نظر دادند و کسانی که نظری دارند هستیم تا به یه نتیجه ای برسیم. از همتون ممنونم.
Apriliyaa
چهارشنبه 08 بهمن 1393, 23:56 عصر
والا ما یه برنامه نوشتیم البته کتاب اندرویدی که حدود 80 تا ستون داره دیتابیسش که اطلاعات یه جاهای خاصص رو از یه سازمانی معرفی می کرد ....
خودم یه تومن قیمت گذاشتم ولی باید رفت و چونه زد
اینجوری نمیشه
gjmkdyttyhujk
پنج شنبه 09 بهمن 1393, 00:01 صبح
والا ما یه برنامه نوشتیم البته کتاب اندرویدی که حدود 80 تا ستون داره دیتابیسش که اطلاعات یه جاهای خاصص رو از یه سازمانی معرفی می کرد ....
خودم یه تومن قیمت گذاشتم ولی باید رفت و چونه زد
اینجوری نمیشه
درسته. من می خواستم یه قیمت دستم باشه. مثلا کف قیمت چقدر باشه. می دونم یه قانونی تو این زمینه وجود نداره. ولی عموما برای نوشتن یه برنامه ای با ویژگی های برنامه من قیمت تقریبی به نظرتون چقدر باشه خوبه؟ در همین حد می خوام. بازم ممنون که وقت می زارید.
skkhossein
پنج شنبه 09 بهمن 1393, 00:40 صبح
بستگی به زمان تحویل پروژه و پشتیبانی از اون و اینکه خریدار تقاضای (سورس برنامه رو داشته باشه) داره
gjmkdyttyhujk
پنج شنبه 09 بهمن 1393, 00:50 صبح
بستگی به زمان تحویل پروژه و پشتیبانی از اون و اینکه خریدار تقاضای (سورس برنامه رو داشته باشه) داره
متوجه نمیشم چطور به زمان تحویل پروژه ربط داره. یکی هم اینکه به نظر شما سورس رو چقدر بفروشم بهتره؟ اینا برام خیلی روشن نیست.
omid.n1990
پنج شنبه 09 بهمن 1393, 00:56 صبح
اگر فقط کار ثبت یکسری داده رو توی دیتابیس انجام میده و چندتا لایوت بیشتر نیست. پس به نظرم کار یکی دو روز بیشتر نیست. نهایت چهار روز نباید باشه. پس قیمت معقول 200 تا 600 نباید بیشتر باشه!!
skkhossein
پنج شنبه 09 بهمن 1393, 01:01 صبح
خب مثلا من از شما پروژه رو میگیرم وبه شما میگم شما سال بعد همین موقع بیا برنامه رو بگیر (ربطش به اینجاست که شما یه سال باید منتظر برنامه باشی)
50 تا 80 در صد قیمت کل پروژه مربوط به سورس برنامه است البته نظر شخصی من هست
gjmkdyttyhujk
پنج شنبه 09 بهمن 1393, 01:13 صبح
خب مثلا من از شما پروژه رو میگیرم وبه شما میگم شما سال بعد همین موقع بیا برنامه رو بگیر (ربطش به اینجاست که شما یه سال باید منتظر برنامه باشی)
50 تا 80 در صد قیمت کل پروژه مربوط به سورس برنامه است البته نظر شخصی من هست
حرف شما درسته ولی این حرف برای پروژه های بزرگ بالای 10 میلیون هست. مثلا سایت های بازی، یا بازی های بزرگ. منظور من این هست که فرض کنید یه مشتری از شما یه برنامه با ویزگی های گفته شده می خواد و زمان تحویلشم اصلا بحثی روش نیست و هر دو توافق می کنید که مثلا زیر 20 روز تحویل داده بشه. حالا اگه پارامتر دیگری دخیل نباشه قیمت این برنامه چقدر باشه خوبه؟ یه قیمتی باشه که بتونیم روش مانور بدیم. مثلا اگه مشتری گفت زیاده به فرض دیگه از یه حدی پایین تر نیاییم.
skkhossein
پنج شنبه 09 بهمن 1393, 02:02 صبح
در مورد قیمت من با آقای omid.n1990 (http://barnamenevis.org/member.php?296422-omid-n1990) همنظرم با همه شرایط که گفته شده البته
Apriliyaa
پنج شنبه 09 بهمن 1393, 07:45 صبح
کلا اگه بخوای با جایی کار کنی قیمت توافقیه
فقط قرار داد خیلی مهمه چون اکثرا می زنن زیرش
c0mmander
پنج شنبه 09 بهمن 1393, 07:55 صبح
(البته با توجه به توضیحات خودت به نظر 3-5 روز باید تموم بشه اما به هر حال فکر میکنیم که قرار کلی محاسبات انجام بده و الگوریتم های مختلف رو باید پیاده سازی کنی و همون 20 روز طول بکشه!)
اصلا پروژه ای کارکردن صرفی نداره .. شما اگه برنامه ی خوب و مفید باشه در طول یک مدت زمانی در آمد کافیت رو خواهی داشت(چندین برابر پروژه ای کار کردن) حالا میخوای 20 روز وقتت رو بزاری برای کسی که نهایتش وقتی بهش میگی مثلا 500- 400 تومن تازه بخواد چونه بزنه !! همه این ها در حالیه که طرف از شما سورستون هم میخواد!!
پروژه ای کار کردن یک مشکلی که داره اینکه کارفرما(سفارش دهنده) فکر میکنند باید پروژه رو مثلا با 5 هزار تومن تمومه چون برنامه های مشابه 1000 تومن هم ممکنه پیدا بشن.اما نمیفهمند که به تعداد دانلود هست که پول گیر برنامه نویس میاد نه اینکه طرف 1000 تومن بیشتر گیرش نمیاد من حالا 5 هزارتومن بهش میدم :قهقهه:
بر اساس وقتی که میخوای رو پروژه وقت بزاری و کار کنی + وجود یا عدم وجود سورس + چقدر ارزش کار کردن رو داره!(مثلا یک پروژه به ظاهر ساده ای نباشه که از یک متد پیشرفته که شاید خیلی ها بلد نباشن استفاده کنه و طرف بخواد سورسش رو به مفت از شما بگیره) + مهارت خودت چقدره (مثلا بعضی ها هستن خودتونم میدونید, پروژه رو با 30 تومن یا 50 تومن هم بر میدارن اما فقط یه چیزی مزحکی رو به کارفرما تحویل میدن چون حداقل های علمی رو هم ندارن) قیمتت رو تعیین کن. مثلا برنامه اگه قراره با گرافیک معمولی باشه قیمتش 200-300 اگه با امکانات بیشتر و گرافیک بهتر میخواد 400-500و اگر میخواد از هر نظر عالی باشه 500-1 میلیون قیمت بزار.
داخل کار های دیگه هم همین طور هست مثلا شما یک کتاب ترجمه شده رو نهایتش 30 هزار تومن از کتابفروشی بخری اما وقتی بخوای 10 صفحه رو با ترجمه بسیار ضعیف که پر از عکس جدوله سفارش بدید 60 هزارتومن میگیرن تنها برای 5 روز!!
حالا شما خودت باید مشخص کنی که از هر کدوم از ویژگیها میخوای چقدر بگیری اما یک چیزی رو هیچ وقت فراموش نکن. رایگان کار کردن هیچ اشکالی نداره اما سواد و تلاش و زحمت خودت رو به مفت نفروش.
gjmkdyttyhujk
پنج شنبه 09 بهمن 1393, 09:36 صبح
ممنون از پاسخ های دوستان. راستش توی پارس کدرز من گه گداری بعضی کارها رو قبول می کنم. ولی چون اونجا برنامه نویس زیاده و برای یک کار مثلا 50 تا برنامه نویس هست و هرکی هم دوست داره کار رو برای خودش برداره و این باعث میشه قیمت خیلی بیاد پایین و برای این کارهای مثل این کار من قیمت حدود 20 الی 30 تومن بشه و خیلی به نفع ما نیست.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.