View Full Version : آرگومان دینامیک در اکشن
IR-Developer
چهارشنبه 08 بهمن 1393, 23:18 عصر
سلام من یک فرم دارم که فیلدها دینامیک ساخته میشه و معلوم نیست چیه و میخوام وقتی فرم سابمیت شد اطلاعات فرم به اکشن بره برای انجام عملیات . چون که مقادیر متفاوته آرگومان اکشن هم باید دینامیک باشه تا بتونه فرم را دریافت کنه .
به چه روشی میشه آرگومان دینامیک برای اکشن تعریف کرد ؟من هر روشی سرچ کردم و امتحان کردم جواب نداد !
d_derakhshani
پنج شنبه 09 بهمن 1393, 00:12 صبح
نمیشه، می تونی نوع ورودیت مثلا json باشه اما اینم باز کامل داینامیک نمیشه.اما را اصولیش اینه که چون فرمت داینامیکه پس لیستی از فیلدها داری که اون ها رو رندر می کنی، بعدش پر میشه و با مقدار بر می گردن، نوع ورودیت رو لیستی از فیلدهات قرار بده، و در اکشن ات اون ها رو بخون، به همین داحتی مشکلت حل میشه؛ حالا 100 تا قیلد بزاری یا دو تا فیلد فرقی نداره
IR-Developer
پنج شنبه 09 بهمن 1393, 00:47 صبح
نمیشه، می تونی نوع ورودیت مثلا json باشه اما اینم باز کامل داینامیک نمیشه.اما را اصولیش اینه که چون فرمت داینامیکه پس لیستی از فیلدها داری که اون ها رو رندر می کنی، بعدش پر میشه و با مقدار بر می گردن، نوع ورودیت رو لیستی از فیلدهات قرار بده، و در اکشن ات اون ها رو بخون، به همین داحتی مشکلت حل میشه؛ حالا 100 تا قیلد بزاری یا دو تا فیلد فرقی نداره
این روش را قبلا انجام داده بودم . اومدم یک لیست از فیلدها ساختم و برای آرگومان اکشن گذاشتم ولی جواب نداد.
d_derakhshani
پنج شنبه 09 بهمن 1393, 01:18 صبح
جواب نداد به معنی اینکه نتونستی. راهش همینه. حالا اگه سوالات اینه که چجوری؟ باید کدهات رو بزاری، تا بهت بگم ایراد کارت کجا بوده
IR-Developer
پنج شنبه 09 بهمن 1393, 02:05 صبح
جواب نداد به معنی اینکه نتونستی. راهش همینه. حالا اگه سوالات اینه که چجوری؟ باید کدهات رو بزاری، تا بهت بگم ایراد کارت کجا بوده
شاید من کلا روش را دارم اشتباه میرم . لطفا شما یک نمونه مثال بزنید تا من متوجه بشم و انجام بدم .
IR-Developer
جمعه 10 بهمن 1393, 07:31 صبح
دوستان میشه راهنمایی کنید ؟ من خیلی تلاش کردم به نتیجه ایی نرسیدم .
لطفا یک مثال ساده بزنید تا من متوجه بشم .
Roia_del
شنبه 11 بهمن 1393, 12:14 عصر
آرگومان اکشن رو از نوع FormCollection در نظر بگیر که همون محتویات Request.Form رو بهت میده .
public ActionResult GetForm(FormCollection frm)
{
var name=frm["Name"].ToString(); // که میتونی ابتدا لیست کلید ها رو هم دربیاری بعد مقدارشون رو بگیری
return View();
}
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.