PDA

View Full Version : درخواست راهنمایی در طراحی دیتا بیس

moh899
پنج شنبه 09 بهمن 1393, 20:33 عصر
با سلام
می خواهم دیتابیسی طراحی کنم برای سیستم فروش به نحوی که مشتری کالا رو خرید می کنه و به سه صورت می تونه مبلغ اون رو پرداخت کنه 1-فیش بانکی 2- از طریق کارتخوان 3-چک. برای هریک از صورتهای پرداخت می خوام جزئیاتی ثبت کنم در جداولی جداگانه .
طراحی اولیه رو به صورت عکس ضمیمه کردم .مشکل اینجاست که ارتباط بین نحوه پرداخت توسط مشتری، مبلغ دریافتی از مشتری و جزئیات نحوه پرداخت که به صورت چک،فیش و کارت هست رو نمی دونم چه کار کنم لطفاً راهنمایی کنید.
با تشکر

sajadsobh
پنج شنبه 09 بهمن 1393, 23:03 عصر
من زیاد توی برنامه های حسابداری تجربه ندارم ولی فکر میکنم باید توی جدول پرداخت یه فیلد مشخص کنین که نوع پرداخت رو نشون بده. مثلاً اگه مقدار 0 داشت نقدیه، اگه 1 فیش واریزی، اگه 2 بود چک و و و ...
حالا واسه هر کدوم از نحوه های پرداخت هم یه جدول جدا بسازید و مشخصات پرداخت رو توی اون جداول وارد کنید.

مهدی نان شکری
جمعه 10 بهمن 1393, 13:06 عصر
دوست عزیز
این یک سیستم مالی می باشد و در سیستم مالی برای هر تراکنش مالی یک سند باید تنظیم شود و در آن سند اطلاعات مربوطه نگهداری شود.
به عبارتی ممکن است من قسمتی از فاکتور رو نقدی ، قسمتی از آن را طی چند فقره چک پرداخت نمایم (فروش اقساطی) در این صورت شما می بایست در سیستم خود موجودیت سند را کامل طراحی نمایید و کمی هم پیچیدگی دارد. به عبارتی موجودیت هایی که شناسایی کردید از نظر مدیران مالی و سیستم های مالی اشتباه می باشد.

moh899
جمعه 10 بهمن 1393, 15:27 عصر
با تشکر از همه دوستانی که اظهار نظر کردند.
خوشحال می شوم که بقه دوستان هم نظر بدهند.