ورود

View Full Version : پرسش در مورد سیستم انتخاب واحد دانشگاه

night-wolf
جمعه 10 بهمن 1393, 23:04 عصر
با سلام

دوستان سیستم انتخاب واحد دانشگاه رو در نظر بگیرید.... من بخوام واسه هر دانشجو یه انتخاب واحد ایجاد کنم باید واسه هر انتخاب واحد یه جدول بسازم؟؟؟

در کل سوالم اینه واسه هر انتخاب واحدی که دانشجوها انجام میدن یه جدول ایجاد میشه؟؟؟؟؟؟

اگه نه خب چطوره ؟؟ اگه بله که اونوقت حجم دیتا خیلی بالا میره.....

ممنون میشم راهنمایی کنید ...

zahra1372
شنبه 11 بهمن 1393, 14:04 عصر
نه ، شما باید موجودیت های سیستم رو شناسایی کنید و ارتباط بین اون هارو برقرار کنین، اصلا اینطوری نیست که برای هر انتخاب واحد یه جدول درست کنید، اشتباه فکر میکنید.
جدول های مختلفی لازم هست مثلا جدول اطلاعات رشته های تحصیلی، اطلاعات مربوط به نوع درس، دانشجویان، دروس، جدولی که مشخص میکنه هر درس مربوط به کدام رشته یا رشته های تحصیلی هست، اساتید، نمرات، پیش نیاز های هر درس، جدولی برای اینکه مشخص بشه هر استاد در هر نیمسال چه دروسی رو تدریس کرده، جدولی برای مشخص کردن شهریه ی ثابت بر اساس سال ورود و رشته ی تحصیلی
من اینا رو از روی کتاب پایگاهی که دارم گفتم

night-wolf
یک شنبه 12 بهمن 1393, 23:08 عصر
نه ، شما باید موجودیت های سیستم رو شناسایی کنید و ارتباط بین اون هارو برقرار کنین، اصلا اینطوری نیست که برای هر انتخاب واحد یه جدول درست کنید، اشتباه فکر میکنید.
جدول های مختلفی لازم هست مثلا جدول اطلاعات رشته های تحصیلی، اطلاعات مربوط به نوع درس، دانشجویان، دروس، جدولی که مشخص میکنه هر درس مربوط به کدام رشته یا رشته های تحصیلی هست، اساتید، نمرات، پیش نیاز های هر درس، جدولی برای اینکه مشخص بشه هر استاد در هر نیمسال چه دروسی رو تدریس کرده، جدولی برای مشخص کردن شهریه ی ثابت بر اساس سال ورود و رشته ی تحصیلی
من اینا رو از روی کتاب پایگاهی که دارم گفتم

ممنون از پاسختون خب من نیازمندی ها رو دراوردم اما میخوام بدونم به چه نحوی واسه هر نفر انتخاب واحد صورت میگیره که جدولی ایجاد نمیشه ؟؟ پس این اطلاعات کجا ذخیره میشن؟ تو ویوو؟؟؟

چطور؟؟؟:لبخندساده:

sajadsobh
یک شنبه 12 بهمن 1393, 23:32 عصر
همونطور که zahra1372 (http://barnamenevis.org/member.php?285604-zahra1372) گفتند نیاز به ساخت جدول نیست. شما گروه ها، درس ها و ... چیزهای دیگه نیازه رو توی جدول های مخصوص به خودشون ذخیره میکنی و بعد موقع انتخاب فقط آیدی هاست که در جداول قرار میگیره.

zahra1372
دوشنبه 13 بهمن 1393, 21:49 عصر
128139
به این عکس توجه کنید
متوجه میشید که چرا برای هر انتخاب واحد نیاز به ایجاد جدول جدا نیست
ارتباط بین این دو جدول از طریق کلید خارجی که فیلد# هست برقرار شده
شما باید این مهارتو یاد بگیرین که موجودیت ها رو شناسایی کنید و ارتباط بین اون هارو برقرار کنید و جدول ها رو نرمال سازی کنید. موفق باشید