PDA

View Full Version : حرفه ای: مباحث تخصصی php

n0o0b_sina
شنبه 11 بهمن 1393, 11:55 صبح
سلام دوستان
من طی مدتی که php رو شروع کردم تقریبا میتونم یه فریمورک MVC در حده codeigniter بنویسم (بهتر هم شاید بتونم ولی دست تنها نمیشه :دی) و یا cms با امکانات مشابه وردپرس، یا هر فریمورک که نیازم باشه میتونم کار کنم و خیلی راحت یادش بگیرم، حالا سواله من از شما دوستان اینه:
الان که من سطح مبتدی رو رد کردم، چه مباحثی میتونه برام مفید باشه و منو از کدنویس به برنامه نویس تبدیل کنه :) یعنی هر چی گشتم تو سایتای خارجی، کتابها، فیلمها و همه چی، چیزی پیدا نکردم شاید جدید بوده باشن برام، ولی اگه بهشون نیاز پیدا میکردم بدون آموزش هم میتونستم انجامشون بدم!
مخصوصا توی مبحث MVC یا شی گرایی معرفی کنید خیلی عالی میشه. یا اگه اطلاعاتی در مورد کتابخونه curl (البته در حده ارسال get و post به آدرس رو بلدم ولی به نظر خیلی کتابخونه گسترده تری میاد) و websockest (نه کلاس های مرتبط، خوده توابع) توی php دارید به منم یاد بدید :)
و چند تا سوال:
فرق <> با !=
کاربرد =&
ممنون :)

freeman99
شنبه 11 بهمن 1393, 12:21 عصر
تقریبا میتونم یه فریمورک MVC در حده codeigniter بنویسم (بهتر هم شاید بتونم ولی دست تنها نمیشه :دی) و یا cms با امکانات مشابه وردپرس

شما اصلا میدونی امکانات وردپرس دقیقا چیه که میگی میتونی مشابهش رو بنویسی؟!
وردپرس خیلی امکانات داره خیلی دقیق و مفصل و عالیه برای وبلاگ. به ظاهر بنظر شما شاید ساده بنظر بیاد، اما من فکر نمیکنم بتونی یه چیزی بنویسی که حتی یک دهم وردپرس پیشرفته باشه! اینکه این ادعا رو میکنی خودش نشون میده که هنوز نفهمیدی این برنامه های معروف و با سابقه چقدر گسترده و دقیق و حرفه ای هستن. جزییات بسیار زیادی در اینها وجود داره. اینکه شما یک کدی برنامه ای مینویسی که ظاهرا یک کار مشابه یک قسمتی از اونا رو انجام میده دلیل نمیشه که فکر کنی یکسان هستن! ظاهر و قضاوت سطحی و عجولانه یه چیزه و جزییات و باطن چیز دیگر.
ضمنا اولش codeigniter رو گذاشتی و اینکه دست تنها نمیشه و بعد دربارهء وردپرس صحبت کردی گفتی مشابهش رو میتونی بنویسی. بنظرم codeigniter از نظر کار برنامه نویسی حتی یک سوم وردپرس هم نیست! codeigniter یک فریمورک ساده و مختصری هست تاجاییکه من دیدم. کار زیادی هم نمیکنه خب! ولی کار وردپرس خیلی پیچیده تر و گسترده تره.

Veteran
شنبه 11 بهمن 1393, 12:57 عصر
جناب freeman چرا اینقدر وردپرس رو بزرگ میکنید ؟ وردپرس تنها یک سیستم ماژولار هست که قابلیت گسترش داره! و اون پلاگین های اماده که توسط کاربران در سطح دنیا پیاده شده به این سیستم قدرت میده! هیچ پیچیدگی و گسترده هم نیست.

MMSHFE
شنبه 11 بهمن 1393, 13:02 عصر
بنظر من یه CMS درسته که ممکنه بزرگ باشه ولی کارکردن روی یه فریمورک سختتره چون CMS رنج خاصی از نیازها رو پوشش میده درحالی که فریمورک باید برای همه مدل سایت بدرد بخوره. بنابراین امکانات بیشتری میخواد و توی نوشتن کدهاش باید بهینه سازیهای بیشتری رو درنظر گرفت. شما یه نگاه به فهرست امکانات CodeIgniter که عملاً یه فریمورک لخت محسوب میشه و امکانات زیادی نداره بندازین:
http://www.codeigniter.com/user_guide/toc.html
همین امکانات رو بتونید تنهایی پیاده سازی کنید، خیلیه. کپی کردن کدها منظورم نیست. منظورم اینه که بتونین موقع ساخت یه فریمورک قدرت تحلیلتون رو اونقدر بالا ببرین که همه این نیازها رو پوشش بدین. برای مثال قسمت Class Reference لینکی که گذاشتم رو یکی یکی بررسی کنید.

n0o0b_sina
شنبه 11 بهمن 1393, 13:10 عصر
شما اصلا میدونی امکانات وردپرس دقیقا چیه که میگی میتونی مشابهش رو بنویسی؟!
وردپرس خیلی امکانات داره خیلی دقیق و مفصل و عالیه برای وبلاگ. به ظاهر بنظر شما شاید ساده بنظر بیاد، اما من فکر نمیکنم بتونی یه چیزی بنویسی که حتی یک دهم وردپرس پیشرفته باشه! اینکه این ادعا رو میکنی خودش نشون میده که هنوز نفهمیدی این برنامه های معروف و با سابقه چقدر گسترده و دقیق و حرفه ای هستن. جزییات بسیار زیادی در اینها وجود داره. اینکه شما یک کدی برنامه ای مینویسی که ظاهرا یک کار مشابه یک قسمتی از اونا رو انجام میده دلیل نمیشه که فکر کنی یکسان هستن! ظاهر و قضاوت سطحی و عجولانه یه چیزه و جزییات و باطن چیز دیگر.
ضمنا اولش codeigniter رو گذاشتی و اینکه دست تنها نمیشه و بعد دربارهء وردپرس صحبت کردی گفتی مشابهش رو میتونی بنویسی. بنظرم codeigniter از نظر کار برنامه نویسی حتی یک سوم وردپرس هم نیست! codeigniter یک فریمورک ساده و مختصری هست تاجاییکه من دیدم. کار زیادی هم نمیکنه خب! ولی کار وردپرس خیلی پیچیده تر و گسترده تره.
عزیز مگه وردپرس چی داره که این حرفو میزنی؟ شما از کجا میدونی من میتونم بنویسم یا نه؟ وردپرس مجموعه ای از توابع هست که فقط MVC نیست
codeigniter هم همینطوره! یه سری کلاس های آماده برای ساخت همون توابع در اختیار ما میزاره!!! مثلا برای ساخت تابع wp_insert_post ما از چند تا کلاس و کتابخونه codeigniter مثلا active records استفاده میکنیم! وردپرس هم دقیقا همینه!

پس لطفا به جای پاسخ به سوالات پرسیده شده بحث رو به حاشیه نکشونید!
و لطفا در مورده چیزی که نمیدونید فکر نکنید :)
موفق باشید!!!

freeman99
شنبه 11 بهمن 1393, 13:14 عصر
جناب freeman چرا اینقدر وردپرس رو بزرگ میکنید ؟ وردپرس تنها یک سیستم ماژولار هست که قابلیت گسترش داره! و اون پلاگین های اماده که توسط کاربران در سطح دنیا پیاده شده به این سیستم قدرت میده! هیچ پیچیدگی و گسترده هم نیست.
مث اینه که بگی PHP هم چیز چندان بزرگی نیست و این کدها و برنامه های بازمتنی که براش نوشته شده هست که بهش قدرت میده!
بنظر شما شاید ساده بیاد، و بله میتونی با مقداری کد توی هر زبونی یکسری از کلیات زبان و مفسر PHP رو از نظر ظاهری درست و تقلید کنی، ولی چیزی که PHP رو PHP میکنه هیچوقت در برنامهء شما نیست و به اون کوچکی و سادگی نیست.
اگر درست کردن چیزی درحد وردپرس هم ساده بود که تا الان کلی در اون سطح و بهترش رو ساخته بودن و اینقدر وردپرس در عرصهء وبلاگ ها فراگیر و گزینهء اول نبود.

همون سیستم ماژول که میگی شرط میبندم کار کوچک و ساده نیست و یه چیزی دقیقا همونطور با تمام جزییات و امکاناتش اگر درست کنید خودش کلی کاره و آفرین داره. شما برید توی بخش باگ فیکس ها و change log های همین مسائل چک کنید تازه گوشه ای از کلی مسائل و مشکلات و جزییات و امکانات چنین سیستمهایی رو شاید بفهمید که چقدر زیاده کارش برای یک نفر و برنامه نویس خبره هم میخواد. تازه این فقط یک بخش از سیستمهای این برنامه هاست و تکامل و تجربه های زیاد اونا در طول زمان توسط ده ها و صدها نفر و فیدبک یک کامیونیتی گسترده! بعد حساب کنید تمام این سیستمها رو باید در کنار هم داشته باشید که خیلی مسائل مربوط به ارتباط و تطبیق اونا هم این وسط پیدا میشه.

کسی باید بگه این برنامه ها آنچنان چیز سخت و مفصلی نیستن که خودش یک کار در اون حد رو عملا ارائه کرده باشه!

Veteran
شنبه 11 بهمن 1393, 13:44 عصر
مث اینه که بگی PHP هم چیز چندان بزرگی نیست و این کدها و برنامه های بازمتنی که براش نوشته شده هست که بهش قدرت میده!

چه ربطی داشت ؟ PHP یک زبان برنامه نویسیه! و بزرگیش به قابلیت های اصلیه اونه که همون کدها و برنامه های بازمتنی که شما ازش حرف میزنید با PHP کار شده! و اگر برنامه ایی نوشته شده،قدرت PHP رو نشده میده.
اما وردپرس چطور ؟ جز اینکه با پلاگین هاش که براش اومده قدرت گرفته! نه خوده سیستم اصلی!!!!!!!!

بنظر شما شاید ساده بیاد، و بله میتونی با مقداری کد توی هر زبونی یکسری از کلیات زبان و مفسر PHP رو از نظر ظاهری درست و تقلید کنی، ولی چیزی که PHP رو PHP میکنه هیچوقت در برنامهء شما نیست و به اون کوچکی و سادگی نیست.
بازم با PHP مقایسه کردید ؟!!! برادر،منظور از پیاده سازی نمونه ایی از وردپرس این نیست که ما بیایم تمام پلاگین هاش رو پیاده کنیم که شما داری به این شکل صحبت میکنی!
برای پیاده سازی سیستمی مشابه وردپرس شما فقط سیستم رو ماژولار و انحطاف پذیر پیاده کن،باقیشو کاربرا جلو میبرن! حالا اینکه بشه به محبوبیت وردپرس رسید،بحثه جدایی هست،اما بحث الان پیاده سازی یک سیستم مشابه هست،که شما انقدر بزرگش کردین که دست نیافتنی شده! در صورتی که وردپرس تنها با پلاگینه که کارامد شده.

همون سیستم ماژول که میگی شرط میبندم کار کوچک و ساده نیست و یه چیزی دقیقا همونطور با تمام جزییات و امکاناتش اگر درست کنید خودش کلی کاره و آفرین داره.
شرط نبند،شرط بندی حرامه،اما عرض کنم زیاد هم کار سختی نیست،میدونی مشکل کجاست،مشکل اونجاست که شما فکر میکنی این سیستم ها به یکباره به این مرحله رسیدند،مرحله ایی که اینقدر کار توسعه رو اسونتر کرده و حالا انتظار هم دارید که اگر یکنفر قصد پیاده سازی داشته باشه،باید به یکباره تمام موارد سیستم های مشابهه رو پیاده کنه! در صورتی که اینطور نیست،این سیستم ها درطول زمان کاملتر شده ان و ماهم اگر بخوایم میتونیم نمونه پیاده کنیم و مشکلات رو پیدا کنیم،سناریو هارو تغییر بدیم و... و در طول زمان کاملترش کنیم!

شما برید توی بخش باگ فیکس ها و change log های همین مسائل چک کنید تازه گوشه ای از کلی مسائل و مشکلات و جزییات و امکانات چنین سیستمهایی رو شاید بفهمید که چقدر زیاده کارش برای یک نفر و برنامه نویس خبره هم میخواد

عرض کردم،مشکل شما همینه،مسئله رو خیلی زیاد بزرگ میکنید! همین باگ فیکس ها و ... نشون میده به یکباره کامل نشده و در طول زمان و توسط کاربران،فید بک های گرفته شده و.... تونستن پایدار کنن سیستم رو! که خیلی هم طبیعیه! و اصلا دلیل نمیشه کار رو برای یک نفر که قصد پیاده سازی داره مشکل کنه!

کسی باید بگه این برنامه ها آنچنان چیز سخت و مفصلی نیستن که خودش یک کار در اون حد رو عملا ارائه کرده باشه!
زود قضاوت نکنید! اما به هرحال اگر قرار باشه دنیا مثه شما فکر کنه،فکر کنم هیچ پیشرفتی رو نخواهیم دید!!!! چون بالاخره باید از ی جایی شروع کرد و کار رو ادامه داد! نمیشه بگیم چون نداریم،نمیتونیم!!!!

MMSHFE
شنبه 11 بهمن 1393, 13:55 عصر
بهتره بجای بحثهای حاشیه ای (که تخصص eshpilen هست) به سؤالات استارتر جواب بدیم. درمورد عملگرها:
<> و =! یکی هستن.
=& اگه منظورتونه، عدد اول رو با عدد دوم بیت به بیت And میکنه و در عدد حاصل، فقط بیتهایی 1 هستن که توی هر دو عدد اول 1 بوده باشن ولی اگه &= منظورتونه برای ارجاع بکار میره و یک ارجاع به متغیر سمت راست رو توی متغیر سمت چپ میگذاره تا اگه یکی تغییر کرد، اون یکی هم تغییر کنه.
درمورد مباحث پیشرفته هم خوندن eBookهای زیر رو توصیه میکنم:
Pro PHP MVC
Real-World Solutions for Developing High-Quality PHP Frameworks and Applications
Pro PHP Application Performance
Pro PHP Object Oriented Programming
Head First Design Patterns

freeman99
شنبه 11 بهمن 1393, 13:59 عصر
مشکل اونجاست که شما فکر میکنی این سیستم ها به یکباره به این مرحله رسیدند،مرحله ایی که اینقدر کار توسعه رو اسونتر کرده و حالا انتظار هم دارید که اگر یکنفر قصد پیاده سازی داشته باشه،باید به یکباره تمام موارد سیستم های مشابهه رو پیاده کنه! در صورتی که اینطور نیست،این سیستم ها درطول زمان کاملتر شده ان و ماهم اگر بخوایم میتونیم نمونه پیاده کنیم و مشکلات رو پیدا کنیم،سناریو هارو تغییر بدیم و... و در طول زمان کاملترش کنیم!

...

همین باگ فیکس ها و ... نشون میده به یکباره کامل نشده و در طول زمان و توسط کاربران،فید بک های گرفته شده

اتفاقا من اینا رو دقیقا میدونم و منظورم همین جزییاته و میخوام بگم احتمالا طرف مقابل ذهنیت درستی از میزان جزییات و مسائل پیچیده اینطور سیستمها نداره و فکر میکنه یه چیزی در حد کارهای انفرادی چند روز و چند ماهه خودشه.
وگرنه اگر بخواید یه چیز ساده و اولیه درست کنید و بخواید به فکر این باشید که بعد چند سال شاید شانس این رو داشته باشه که در مقابل سیستمهایی مثل وردپرس حرفی برای گفتن داشته باشه، بنظر من نمیاد که ذهنیت و هدف افراد مخاطب و استارتر بوده باشه!

ضمنا منظور من از اشاره به مراجعه به باگ فیکس ها و change log ها اینه که مسائلی مطرح هستن که حتی به ذهن افراد مبتدی و حتی خیلی از برنامه نویسان عادی نمیرسن، ولی وقتی جزییاتش رو بررسی کنی متوجه میشی که چه جزییات و پیچیدگی هایی در عمل وجود دارن. بعد یعنی میخوای بگی کسانی که حتی قادر نیستن این منابع رو بخونن و بفهمن، میخوان کار جدی و با آینده ای بکنن؟ در طول چه مدت زمانی اونوقت؟ :متفکر:

ماهم اگر بخوایم میتونیم نمونه پیاده کنیم و مشکلات رو پیدا کنیم،سناریو هارو تغییر بدیم و... و در طول زمان کاملترش کنیم!
شما فقط حجم ادعاها و پروژه های ناموفق استارت شده توسط بروبچ رو بررسی کن میبینی که 99% خیلی زود پنجر شدن و اصلا براحتی مسکوت گذاشتن! چرا؟

MMSHFE
شنبه 11 بهمن 1393, 14:01 عصر
از بحث اصلی خارج نشین. اگه جواب سؤالات استارتر رو میدونید بگین وگرنه تاپیک رو به حاشیه نکشونین. به اندازه کافی حاشیه های بی مورد توی این تالار داشتیم. eshpilen تو هم کوتاه بیا دوباره داغ میکنی به دین و خدا و همه گیر میدی باز باید Ban بشی.

n0o0b_sina
شنبه 11 بهمن 1393, 14:05 عصر
آقا یکی به سوالای من جواب بده :دی
درباره وردپرس هم عرض کنم اگه چند نفر توی همین انجمن اراده کنن و استارت کارو بزنن مطمئنم سیستمی بهتر از وردپرس هم میزنن ولی مردم (مخصوصا ایرانی ها) بازم میرن همون وردپرس رو استفاده میکنن :دی
البته من برای کارای خودم یه سیستم نوشتم و با هر پروژه یکم گسترشش دادم مثلا قابلیت پست تایپ یا مثلا اضافه کردن بینهایت نوع دسته بندی به پست تایپت ها (مثلا برای پست تایپ اخبار میتونیم دسته بندی ها و برچسب ها رو اضافه کنیم) البته هنوز خیلی کسری داره و چون از
codeigniter استفاده کردم خیلی راحت همه میتونن گسترشش بدن و چون MVC هست سیستم ماژلارش خیلی قدرتمند تر و انعطاف پذیر تر از وردپرس خواهد بود! چون میتونیم به قالب ها و افزونه ها این امکان رو بدیم که خودشون کنترلر تعریف کنن، model بسازن و هزار تا کاره دیگ!!! و دیگ لازم نیست single پست ها حتما فایل single.php باشه! :)
مثلا میتونیم پیشخوان رو یه حالت دسکتاپی درست کنیم و وقتی طرف میخواد پست ارسال کنه پنجره پست ها مثله ویندوز باز بشه :دی مردم حال کنن!!! ولی حیف :)
دلم میخواد رایگان منتشر کنم ولی میدونم استقبالی نمیشه کسی هم کمک نمیکنه اگرم بخوام دست تنها کاملش کنم از گرسنگی میمیرم!

MMSHFE
شنبه 11 بهمن 1393, 14:06 عصر
جواب سؤالاتتون رو توی پست شماره 8 نوشتم.

n0o0b_sina
شنبه 11 بهمن 1393, 14:11 عصر
بهتره بجای بحثهای حاشیه ای (که تخصص eshpilen هست) به سؤالات استارتر جواب بدیم. درمورد عملگرها:
<> و =! یکی هستن.
=& اگه منظورتونه، عدد اول رو با عدد دوم بیت به بیت And میکنه و در عدد حاصل، فقط بیتهایی 1 هستن که توی هر دو عدد اول 1 بوده باشن ولی اگه &= منظورتونه برای ارجاع بکار میره و یک ارجاع به متغیر سمت راست رو توی متغیر سمت چپ میگذاره تا اگه یکی تغییر کرد، اون یکی هم تغییر کنه.
درمورد مباحث پیشرفته هم خوندن eBookهای زیر رو توصیه میکنم:
Pro PHP MVC
Real-World Solutions for Developing High-Quality PHP Frameworks and Applications
Pro PHP Application Performance
Pro PHP Object Oriented Programming
Head First Design Patterns
ممنون آقای شهرکی بازم شما :دی
درباره کتابخونه curl و websockets هم منبعی سراغ دارید؟!
و یه چیز دیگ اونوقت تفاوت &
= با = چیه؟! و چه زمانی ازش استفاده میکنیم؟
مثلا من یه جا خوندم سرعته:
$class =& new class();
از:
$class = new class();
بیشتره

MMSHFE
شنبه 11 بهمن 1393, 14:12 عصر
کتاب خاصی درمورد اینها سراغ ندارم ولی میگردم اگه پیدا کردم میگذارم. درمورد این دو موضوع توی گوگل سرچ کنید مثال و مستندات زیادی براشون میاد. توی خود سایت php.net هم توضیحات کاملی درموردشون هست.

Mohammadsgh
شنبه 11 بهمن 1393, 14:57 عصر
چه ربطی داشت ؟ PHP یک زبان برنامه نویسیه! و بزرگیش به قابلیت های اصلیه اونه که همون کدها و برنامه های بازمتنی که شما ازش حرف میزنید با PHP کار شده! و اگر برنامه ایی نوشته شده،قدرت PHP رو نشده میده.
اما وردپرس چطور ؟ جز اینکه با پلاگین هاش که براش اومده قدرت گرفته! نه خوده سیستم اصلی!!!!!!!!

بازم با PHP مقایسه کردید ؟!!! برادر،منظور از پیاده سازی نمونه ایی از وردپرس این نیست که ما بیایم تمام پلاگین هاش رو پیاده کنیم که شما داری به این شکل صحبت میکنی!
برای پیاده سازی سیستمی مشابه وردپرس شما فقط سیستم رو ماژولار و انحطاف پذیر پیاده کن،باقیشو کاربرا جلو میبرن! حالا اینکه بشه به محبوبیت وردپرس رسید،بحثه جدایی هست،اما بحث الان پیاده سازی یک سیستم مشابه هست،که شما انقدر بزرگش کردین که دست نیافتنی شده! در صورتی که وردپرس تنها با پلاگینه که کارامد شده.

شرط نبند،شرط بندی حرامه،اما عرض کنم زیاد هم کار سختی نیست،میدونی مشکل کجاست،مشکل اونجاست که شما فکر میکنی این سیستم ها به یکباره به این مرحله رسیدند،مرحله ایی که اینقدر کار توسعه رو اسونتر کرده و حالا انتظار هم دارید که اگر یکنفر قصد پیاده سازی داشته باشه،باید به یکباره تمام موارد سیستم های مشابهه رو پیاده کنه! در صورتی که اینطور نیست،این سیستم ها درطول زمان کاملتر شده ان و ماهم اگر بخوایم میتونیم نمونه پیاده کنیم و مشکلات رو پیدا کنیم،سناریو هارو تغییر بدیم و... و در طول زمان کاملترش کنیم!

عرض کردم،مشکل شما همینه،مسئله رو خیلی زیاد بزرگ میکنید! همین باگ فیکس ها و ... نشون میده به یکباره کامل نشده و در طول زمان و توسط کاربران،فید بک های گرفته شده و.... تونستن پایدار کنن سیستم رو! که خیلی هم طبیعیه! و اصلا دلیل نمیشه کار رو برای یک نفر که قصد پیاده سازی داره مشکل کنه!

زود قضاوت نکنید! اما به هرحال اگر قرار باشه دنیا مثه شما فکر کنه،فکر کنم هیچ پیشرفتی رو نخواهیم دید!!!! چون بالاخره باید از ی جایی شروع کرد و کار رو ادامه داد! نمیشه بگیم چون نداریم،نمیتونیم!!!!
php زبان اسکریپت نویسی سمت سروره نه زبان برنامه نویسی

n0o0b_sina
شنبه 11 بهمن 1393, 15:12 عصر
php زبان اسکریپت نویسی سمت سروره نه زبان برنامه نویسی با پیشرفت هایی که php داشته فکر کنم بتونیم اونو زبان برنامه نویسی هم حساب کنیم!
http://en.wikipedia.org/wiki/PHP
سطر اول:

php یک زبان اسکریپت نویسی سمت سرور برای برنامه نویسی وب است که به عنوان زبان برنامه نویسی همه منظوره هم به
کار برده میشه.
نمیدونم شایدم حق با شما باشه

hamedarian2009
شنبه 11 بهمن 1393, 15:41 عصر
php زبان اسکریپت نویسی سمت سروره نه زبان برنامه نویسی

php یک زبان برنامه نویسی هست این که گفتین دامنه و تم کاری این زبان هست هر زبانی برای یک منظوری ایجاد میشه یکی علمی یکی هوش مصنوعی و... زبان های اسکریپتی هم برای اهداف خودشون ایجاد شدن
منبع : مراجعه شود به کتاب Concepts of Programming Languages نوشته اقای Robert Sebesta صفحه 7 توضیحات کامل داده شده است

Mohammadsgh
شنبه 11 بهمن 1393, 16:34 عصر
دوست گرامی php زبان اسکریپت نویسی سمت سروره .جاوا و سی شارپ و .... زبان برنامه نویس هستد

MMSHFE
شنبه 11 بهمن 1393, 17:00 عصر
PHP طبق تعریف خود سایت php.net یک زبان اسکریپت نویسی هست (http://php.net/manual/en/intro-whatis.php). اسکریپت بیشتر به برنامه هایی گفته میشه که حالت تفسیری دارن نه کامپایلی (مثل جاوا اسکریپت) ولی این تعریف به معنای این نیست که زبانهای اسکریپت نویسی ساختار و اصول زبانهای برنامه نویسی رو ندارن یا رعایت نمیکنن. بهتره این بحثهای حاشیه ای رو تمام کنید. ضمناً بهتره درمورد کارهایی که میشه با PHP انجام داد هم کمی مطالعه کنید (http://php.net/manual/en/intro-whatcando.php).

hamedarian2009
شنبه 11 بهمن 1393, 17:28 عصر
دوست گرامی php زبان اسکریپت نویسی سمت سروره .جاوا و سی شارپ و .... زبان برنامه نویس هستد

اینجا جای این بحث ها که ربطی به موضوع تاپیک نداره نیست شاید زبان های کامپایلی رو با مفسری اشتباه گرفتین

PHP طبق تعریف خود سایت php.net یک زبان اسکریپت نویسی هست (http://php.net/manual/en/intro-whatis.php).
خب زبان های اسکریپت نویسی یک نوع از زبان های برنامه نویسی هستن
http://en.wikipedia.org/wiki/Scripting_language

Mohammadsgh
شنبه 11 بهمن 1393, 18:04 عصر
ممنون آقای شهرکی بازم شما :دی
درباره کتابخونه curl و websockets هم منبعی سراغ دارید؟!
و یه چیز دیگ اونوقت تفاوت &
= با = چیه؟! و چه زمانی ازش استفاده میکنیم؟
مثلا من یه جا خوندم سرعته:
$class =& new class();از:$class = new class();
بیشتره

curl خیلی خیلی گسترده هست.

MMSHFE
شنبه 11 بهمن 1393, 18:32 عصر
من هم نگفتم php زبان برنامه نویسی نیست. فقط به این نکته اشاره کردم که اسکریپت به نوع خاصی از برنامه میگن که باید تفسیر و خط به خط اجرا بشه و معمولاً کامپایل نمیشه.

rezakho
یک شنبه 12 بهمن 1393, 12:44 عصر
مباحث زیر به نظرم برات جالب باشه، البته کلیت مباحث رو گفتم، دنبالش باشی پیدا می کنی، متاسفانه فروم کشش نداره، وگرنه میشد مطلب زد!

design patterns
magic methods
high level oop