ورود

View Full Version : سوال: بستن مرورگر با jQuery

ABZiko
شنبه 11 بهمن 1393, 19:04 عصر
سلام، من کد زیر رو برای خروج مرورگر هنگام کلیک شدن یک دکمه نوشتم ولی کار نمی کنه. دلیلش چیه؟

$(document).ready(function(e){
$("#exit").click(function(e){
$(window).close();
});
});

ashkufaraz
شنبه 11 بهمن 1393, 21:36 عصر
اینو تست کن
window.close();

ABZiko
یک شنبه 12 بهمن 1393, 13:23 عصر
متاسفانه کار نکرد

2undercover
یک شنبه 12 بهمن 1393, 16:00 عصر
طبق جستجویی که کردم: فایرفاکس تنها اجازه بستن پنجره ای رو با استفاده از اون متد میده که خود اون پنجره توسط همون اسکریپت اجرا شده. فرضا شما یک پنجره جدید با window.open ایجاد کردید و شما اجازه بستنش رو دارید در همون اسکریپت ولی کروم اجازه بستن هر پنجره ای رو میده و خودم هم که امتحان کردم درست بود و پنجره بسته شد.

ABZiko
دوشنبه 13 بهمن 1393, 15:00 عصر
چطوری علی جان ، یک چند وقتی بود نبودی، آخ که بدون تو انجمن صفایی نداشت:لبخند: مرسی بابت پاسخت ولی چرا برای من کار نمی کنه؟:گریه:

_mojitaba_
دوشنبه 13 بهمن 1393, 15:40 عصر
طبق جستجویی که کردم: فایرفاکس تنها اجازه بستن پنجره ای رو با استفاده از اون متد میده که خود اون پنجره توسط همون اسکریپت اجرا شده. فرضا شما یک پنجره جدید با window.open ایجاد کردید و شما اجازه بستنش رو دارید در همون اسکریپت ولی کروم اجازه بستن هر پنجره ای رو میده و خودم هم که امتحان کردم درست بود و پنجره بسته شد.
مرورگر کروم هم به همون صورته
حداقل توی سیستم من اینطوره

2undercover
سه شنبه 14 بهمن 1393, 15:28 عصر
بله درست می فرمایید در کروم هم مثل فایرفاکس تنها اجازه بسته شدن به پنجره هایی داده میشه که توسط خود اسکریپت باز شده باشند. توی اون آزمایشی که من روی کروم انجام دادم روی تب پیش فرض کروم بود که اجازه بسته شدنش داده میشه توسط کروم.