View Full Version : ارسال چند پارامتر همزمان به کنترلر در ایجکس
IR-Developer
شنبه 11 بهمن 1393, 22:07 عصر
سلام من یک فرم دارم و یک آرایه که میخوام همزمان با کلیک روی دکمه سمت کنترلر ارسال بشه و در اکشن بتونم بگیرمشون .
مشکل اینجاست که نمیتونم همزمان ارسالشون کنم . فقط یکی هر بار باید ارسال بشه .
jsonParameter.push({
"Name": $(this).attr("name"),
"Value": $(this).val()
});
$.ajax({
url: "/RegBills/insertbill/",
dataType: "Json",
type: "Post",
contentType: "Application/Json",
data: JSON.stringify({ parameter: jsonParameter }) + "&" + $("#FormBills").serialize();,
success: function () {
},
error: function () { }
});
اگر دستور contentType: "Application/Json" را پاک کنم آرایه ارسال میشه فرم Null میره و اگر بزارم آرایه Null ارسال میشه بجاش فرم درست ارسال میشه .
راه صحیح ارسال هر 2 باهم چیه ؟
alireza.tabesh
دوشنبه 13 بهمن 1393, 18:39 عصر
data:{
'param1' : ....,
'param2' : ....
}
IR-Developer
چهارشنبه 15 بهمن 1393, 13:31 عصر
data:{
'param1' : ....,
'param2' : ....
}
این برای موقعی هست که چند پارامتر ساده میخوایم پاس بدیم . کد من را ببینید . من یک فرم دارم و یک آرایه که میخوام همزمان ارسال بشه .
aroshanzamir
چهارشنبه 15 بهمن 1393, 19:46 عصر
این برای موقعی هست که چند پارامتر ساده میخوایم پاس بدیم . کد من را ببینید . من یک فرم دارم و یک آرایه که میخوام همزمان ارسال بشه .
سلام همین جور که دوستمون گفتند انجام میشه شما با این روش هم برای ارسال آرایه مشکلی نخواهی داشت ////
من قبلا به یک سوالی شبیه به این پاسخ دادم
این هم لینکش :
لینک (http://barnamenevis.org/showthread.php?482942-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%A2%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D9%86%D9%88%D8%B9-Guid-%D8%AF%D8%B1-JsonResult)
موفق باشی
IR-Developer
جمعه 17 بهمن 1393, 11:01 صبح
سلام همین جور که دوستمون گفتند انجام میشه شما با این روش هم برای ارسال آرایه مشکلی نخواهی داشت ////
من قبلا به یک سوالی شبیه به این پاسخ دادم
این هم لینکش :
لینک (http://barnamenevis.org/showthread.php?482942-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%A2%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D9%86%D9%88%D8%B9-Guid-%D8%AF%D8%B1-JsonResult)
موفق باشی
این راه هم تست کردم جواب نداد . صورت مشکل من فرق میکنه . من میخوام یک آرایه به همراه یک فرم همزمان ارسال بشه . آرایه از 2 فیلد تشکیل شده .
توی اون تاپیک که لینک دادید یک مقدار استرینگ و یک ارایه ی ساده ارسال شده بود .
aroshanzamir
جمعه 17 بهمن 1393, 12:50 عصر
این راه هم تست کردم جواب نداد . صورت مشکل من فرق میکنه . من میخوام یک آرایه به همراه یک فرم همزمان ارسال بشه . آرایه از 2 فیلد تشکیل شده .
توی اون تاپیک که لینک دادید یک مقدار استرینگ و یک ارایه ی ساده ارسال شده بود .
سلام یه کم واضح تر توضیح بده .. هدفت چیه : می خواهی چکار کنی ؟
IR-Developer
جمعه 17 بهمن 1393, 16:25 عصر
سلام یه کم واضح تر توضیح بده .. هدفت چیه : می خواهی چکار کنی ؟
ببینید توی کدی که اول گذاشتم کامل مشخصه . یک آرایه دارم با 2 فیلد
var jsonParameter = new array();
jsonParameter.push({
"Name": $(this).attr("name"),
"Value": $(this).val()
});
همون طور که میبینید ارایه رامقادیری توش میریزنم .
یک فرم هم دارم که فیلدهاش را کاربر پر میکنه . این فرم و این آرایه باید همزمان با هم سمت کنترلر ارسال بشن . برای این کار کد زیر را نوشتم :
$.ajax({
url: "/RegBills/insertbill/",
dataType: "Json",
type: "Post",
contentType: "Application/Json",
data: JSON.stringify({ parameter: jsonParameter }) + "&" + $("#FormBills").serialize();,
success: function () {
},
error: function () { }
});
با ایجکس فرمی با نام FormBills سریالایز میکنم و آرایه هم باهاش سمت کنترلر ارسال میکنم . مشکل اینه که توی اکشن نمیتونم هر 2 را بگیرم .
یا Null میره و یا هیچ کدوم اصلا نمیره یا فقط یکیشون میره .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.