View Full Version : ایا با زبان جاوا می توان برای اندروید برنامه نوشت؟
اندرویدی
یک شنبه 12 بهمن 1393, 17:00 عصر
سلام. ایا با زبان جاوا میشه برای اندروید برنامه نوشته؟ الان چون الان ما برنامه ای که برای اندروید می نویسیم کدهامون صرفا از لحاظ نحو و شکل و شمایل به جاوا شبیه است و اصلا ربطی به جاوا بودن نداره؟ ایا نظر من درسته؟ الان میشه مثلا اون برنامه معروف hello world رو با زبان جاوا نوشت و روی اندروید اجرا کنیم؟ ممنون.
lastcoder
یک شنبه 12 بهمن 1393, 19:07 عصر
زبان برنامه نویسی استاندارد و اصلی برای اندروید جاوا هستش البته بعضی هم با #C یا یکسری زبانهای دیگه هم براش برنامه می نویسند اما اصولیش جاوا هست و بس
o0o0okay
یک شنبه 12 بهمن 1393, 21:04 عصر
اندروید یعنی جاوا، تمام شدو رفت.
gilas1368
یک شنبه 12 بهمن 1393, 22:12 عصر
سلام. ایا با زبان جاوا میشه برای اندروید برنامه نوشته؟ الان چون الان ما برنامه ای که برای اندروید می نویسیم کدهامون صرفا از لحاظ نحو و شکل و شمایل به جاوا شبیه است و اصلا ربطی به جاوا بودن نداره؟ ایا نظر من درسته؟ الان میشه مثلا اون برنامه معروف hello world رو با زبان جاوا نوشت و روی اندروید اجرا کنیم؟ ممنون.
من ی سوال دارم
خداوکیلی چقد جستجو کردی در مورد این سوالت؟
با ی سرچ ساده، گوگل بالغ بر یک میلیون صفحه برات میاره
اما شما اصن بخودت زحمت سرچش رو ندادی و مستقیم اومدی اینجا سوالتو نوشتی
mrtzxxx
یک شنبه 12 بهمن 1393, 23:32 عصر
من ی سوال دارم
خداوکیلی چقد جستجو کردی در مورد این سوالت؟
با ی سرچ ساده، گوگل بالغ بر یک میلیون صفحه برات میاره
اما شما اصن بخودت زحمت سرچش رو ندادی و مستقیم اومدی اینجا سوالتو نوشتی
شاید برای بعضی ها سوال دوستمون خیلی منطقی نباشه و 99 درصد دوستان هم بدونن زبان اصلی برنامه نویسی آندروید جاواست ولی این دلیلی نیست که شما اینطور با ایشون صحبت کنید چندین بار هم در مورد این قضیه تو تاپیک صحبت شده یا جواب ندین یا منطقی باشین . البته دوستمون هم میتونست با یه سرچ ساده به سوالش برسه ولی فکر نمیکنم طرز حواب دادن شما هم درست باشه.
gilas1368
یک شنبه 12 بهمن 1393, 23:51 عصر
شاید برای بعضی ها سوال دوستمون خیلی منطقی نباشه و 99 درصد دوستان هم بدونن زبان اصلی برنامه نویسی آندروید جاواست ولی این دلیلی نیست که شما اینطور با ایشون صحبت کنید چندین بار هم در مورد این قضیه تو تاپیک صحبت شده یا جواب ندین یا منطقی باشین . البته دوستمون هم میتونست با یه سرچ ساده به سوالش برسه ولی فکر نمیکنم طرز حواب دادن شما هم درست باشه.
ينى منطق شما ميگه بدون هيچ جستجوى اوليه اى ى چيزى رو قبول کنين؟
منطق من ميگ من الان توى ى موضوعى مشکل دارم،پس اول بايد برم بگردم
وقتى گشتمو چيزى پيدا نکردم
بعدبيام ى جايي مثه اينجا مشکلمو مطرح کنم و با ديگران تبادل نظر داشته باشم تا مشکلم حل بشه
ن اينک بدون هيچ جستجويي مستقيم بيام اينجا و بگم مشکلم اينه
متاسفانه مشکل اغلب افراد موجود در جامعه برنامه نويسام هست
همه ميخان بدون هيچ تلاشى ب چيزى ک ميخان برسن
در نتيجه حاصلش ميشه چندين بازار پراز برنامه هاى بى کيفيت و بدون کارايي
چون ما تنبليم
دوس داريم از کوتاه ترين راه و بدون هيچ زحمتى ب چيزى ک ميخايم برسيم
Nevercom
دوشنبه 13 بهمن 1393, 00:32 صبح
هم بله و هم خیر.
برنامه نویسی برای اندروید به زبان جاوا هست، و اینطور نیست که فقط از بقول شما از لحاظ نحوی شبیه جاوا باشه.
اما خیر، Hello World جاوا رو نمیشه به اون شکل روی اندروید اجرا کرد.
برنامه های اندروید به زبان جاوا نوشته میشن، و در نسخه ای از ماشین مجازی جاوا هم اجرا میشن.
اما به دلیل نیازهای خاص یک سیستم عامل موبایل، این ماشین مجازی متفاوت از ماشین مجازی جاوا هست.
احتمالاً دلیل سوالتون اینه که برای برنامه نویسی اندروید متد main رو نمی بینید. درواقع ما برای برنامه نویسی اندروید از SDK اندروید استفاده می کنیم. این SDK مجموعه ای از کتابخانه های جاوا هست که قابلیت های سیستم عامل رو در اختیار برنامه نویس قرار میده. در برخی موارد کلاس هایی که در نسخه ی استاندارد جاوا وجود داره، مختص اندروید بازنویسی شده.
اگر فرض کنیم یک برنامه ی جاوا برای اجرا حتماً نیاز داره که کلاس اصلی داشته باشه و اون کلاس متد main رو یا Signature خاص خودش رو داشته باشه، می تونیم این فرض رو داشته باشیم که سیستم عامل این موضوع رو از دید ما پنهان کرده، یعنی درواقع متدها و کلاس هایی در اختیار ما قرار داده تا برنامه رو بسازیم و در انتها خود سیستم عامل کدهای ما رو در قالبی که نیاز داره اجرا می کنه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.