ورود

View Full Version : بسته شدن android studio بدون دلیل

Lulzsec
یک شنبه 12 بهمن 1393, 17:09 عصر
سلام
جدیدن این مشکل برای android studio من به وجود اومده که یهو بسته میشه، بدونه اینکه هیچ error یا چیزی بده. اوایل وقتی زبان رو به فارسی تغییر میدادم و میخواستم جایی چیزی بنویسم همین جوری میپرید بیرون. ولی الان دیگه بدون دلیله. بعضی مواقع load که میشه بسته میشه. بعضی وقت ها بعد از پنج دقیقه. این آخریا دیگه بیشتر از دو، سه یا چهار دقیقه طول نمیکشه که بسته میشه.
البته اینم اضافه کنم که تا دیروز درست بود فقط سر همین تعویض زبان به فارسی اونم بعضی وقت ها بسته می شد. و اینکه دسترسی به نت هم بهش ندادم.(از آخرین import library چهار، پنج روزی میشه که دسترسی ندادم).
مشکلش از چیه؟ چه طوری حلش کنم؟

#root#
یک شنبه 12 بهمن 1393, 18:55 عصر
سلام

دیروز پریروز بود که موقع کار یهو برنامه غیب شد :| بعد اون زیاد کار نکردم ببینم تکرار میشه یا نه.
البته من همیشه بروزش میکنم شاید باگی چیزی بوده.

(پ.ن : هدف ابراز همدردی بود)

Lulzsec
یک شنبه 12 بهمن 1393, 21:04 عصر
پوشه AndroidStudio. رو پاک کردم، بعد از اینکه پاک کردم 2 بار دیگه تا حالا بسته شده ولی الان انگار داره کار میکنه.

o0o0okay
یک شنبه 12 بهمن 1393, 21:14 عصر
این اندروید استودیو با زبان فارسی و درگ کردن دیزاین مشکل داره، هنگ میکنه. بعضی وقتا هم بیرون میاد.

gilas1368
یک شنبه 12 بهمن 1393, 22:16 عصر
من آخرین ورژنش ک الان توی این (http://tools.android.com/download/studio/canary/latest)ادرس هست رو دارم

اولین بارم از همین صفحه فایل نصبیش بهمراه sdkاش رو دانلود و نصب کردم و همیشه هم چک میکنم ک آپدیت باشه
هیچ مشکلی هم نداره
ن بسته میشه
ن با زبان فارسی مشکل داره

پیشنهاد میکنم آخرین ورژن این برنامه رو از همین صفحه دانلود و نصب کنین

Lulzsec
دوشنبه 13 بهمن 1393, 23:07 عصر
من آخرین ورژنش ک الان توی این (http://tools.android.com/download/studio/canary/latest)ادرس هست رو دارم

اولین بارم از همین صفحه فایل نصبیش بهمراه sdkاش رو دانلود و نصب کردم و همیشه هم چک میکنم ک آپدیت باشه
هیچ مشکلی هم نداره
ن بسته میشه
ن با زبان فارسی مشکل داره

پیشنهاد میکنم آخرین ورژن این برنامه رو از همین صفحه دانلود و نصب کنین

اوایل به خاطر همین زبان فارسی میپرید بیرون ولی خیلی کم و بعضی اوقات، یه جورایی یه قلق هم داشت. ولی بعدها که بروزرسانی کردم همینجوری فرت و فرت و فرت میپرید بیرون(البته هر موقع فایل های طراحی رو باز کنم(فایل های xml)). الان هم همون شرایطه.

128145