ورود

View Full Version : استفاده از برنامه های سایت github

ali-77
دوشنبه 13 بهمن 1393, 20:54 عصر
سلام. دوستان من با این سایت خیلی مشکل دارم و به ندرت تونستم یک برنامه رو بدون درد سر دانلود و استفاده کنم

هر بار که برنامه ای رو دانلود میکنم یا در اکتیویتی هاش ارور میده یا کتابخونش درست نمیشه و ارور میده یا..

مثلا این برنامه که یکی از دوستان در قسمت "نمونه برنامه های کوچک و مفید" معرفی کرده بود:https://github.com/pesiran/SunDate_Picker

میخواستم بدونم الان مطالبی که در قسمت استفاده نوشته دقیقا چین؟ 1.کدوم کتابخونه؟ 2.کجا بنویسیم

roohola2434
جمعه 08 اسفند 1393, 08:41 صبح
منم با سایت github مشکل دارم
چرا هرچه دانلود میکنم مشکل کتابخانه داره

Lover_Football
جمعه 08 اسفند 1393, 09:56 صبح
درود

اگر از Eclipse استفاده می کنید دو راه وجود دارد:

1. اگر کتابخانه مورد نظر فایل jar برای دانلود داشت، براحتی می توانید این فایل را کپی کرده و در پوشه libs پروژه تون paste کنید

2. پس از دانلود فایل zip مربوط به پروژه، آنرا Extract کرده و به مسیر زیر بروید:

File -- Import -- Exiting Android Code Into Workspace

پس از اینکه مسیر پروژه را انتخاب کردید، حتما تیک گزینه Copy projects into workspace را بزنید (اگر این گزینه تیک نداشته باشد، نمیتوانید کتابخانه را به پروژه اصلی که داخل workspace برنامه ایجاد شده است، اضافه کنید)

حالا بر روی Finish کلیک کنید تا کتابخانه به workspace شما اضافه شود.

روی فولدر اصلی پروژه خودتان راست کلیک کرده و به مسیر زیر بروید:

Properties -- Android -- Add -- Your Library -- OK

اکنون می توانید از کتابخانه داخل پروژه استفاده کنید.

** منظور از شماره دو در قسمت استفاده کتابخانه معرفی شده، چیزی شبیه خط زیر می باشد **

public class MainActivity extends ActionBarActivity implements OnDateSetListener

pbm_soy
یک شنبه 09 فروردین 1394, 04:02 صبح
فکر میکنم این روشی که دوست عزیزمون گفتن زمانی درست عمل میکنه که در GitHub فایلهای پروژه ایکلیپس موجود باشد (.project و .classes)

معمولا با نگاه کردن فایلهای موجود در فولدر اصلی پروژه در GitHub میتوانید تشخیص دهید که در چه محیطی میتوان باز کرد
شاید هم در فایل .gitignore تنظیمات مربوط به محیط های (IDE) مختلف برنامه نویسی موجود باشد که در اینصورت بایستی از روش زیر استفاده کنید (البته در ایکلیپس و به شرطی که پلاگین Egit نصیب باشد)
import -> Git

من خودم فقط زمانی تونستم جواب بگیرم که (ف اشکن) داشتم یعنی شما به یک کانکشن خوب ترجیحا و پ ن هم نیاز دارید

barnamenevisjavan
یک شنبه 09 فروردین 1394, 09:21 صبح
من که تاحالا هیچ مشکلی باهاش نداشتم نیازی هم به فیلترشگن و این قضایا نیست