ورود

View Full Version : طراحی لایوت با xml

raha_jon
دوشنبه 13 بهمن 1393, 22:53 عصر
سلام و خسته نباشید
من ی سوالی داشتم که لطفا همه ی دوستان نظر بدن
چطوری خودمو در طراحی لایوت ها بالا ببرم؟؟؟؟؟؟؟؟

خیلی رو این موضوع گیج میشم گاها نمی دونم از چه نوع لایه های استفاده کنم.
با نسب ها آشنایی ندارم مثلا وقتی میگم باتونی از راست 44 dip فاصله داشته باشه وقتی سایز را تغییر میدن خراب میشه
خیلی ار کرده ام اما متسفانه فعا به جاهای نرسیده ام.
لطفا راه های بگین که برنامه نرم باشه و با تغییر سایز زیاد مورد تغییر تحول قرار نگیره

لطفا کمک کنید با تشکر

atpf67
سه شنبه 14 بهمن 1393, 01:37 صبح
این موردی که شما اشاره کردید احتمالاً مر بوط میشه به RelativeLayout، من فکر میکنم اگر از LinearLayout استفاده کنید این مشکل رو نداشته باشید.

raha_jon
سه شنبه 14 بهمن 1393, 08:41 صبح
تشکر اما زیاد با LinearLayout کار نکرده ام ی جوری بهم خشکه
میشه لطفا شما نسبت ها و بعضی فرمان های کاربردی را در اینجا ذکر کنید البته واسه LinearLayout ممنون

skkhossein
سه شنبه 14 بهمن 1393, 08:58 صبح
این دو لایه به این صورت عمل میکنن که در LinearLayout شما به صورت خطی ویجت ها رو در کنار هم قرار میدین حالا چه به صورت عمودی یا افقی
در RelativeLayout ویجت ها به صورت نسبی در کنار هم قرار میگیرن یعنی اینکه شما وقتی ویجت رو روی این لایه قرار میدین به نسبت فاصله از کنارها یا ویجت موجود یا هر عنصری دیگری ، که بشه چیدمان کرد

ali_khodayar
سه شنبه 14 بهمن 1393, 09:02 صبح
واااااای. من توی این طراحی ظاهر برنامه خیلی مشکل دارم. آخه زبان طراحیش معلوم نیست چیه. نه HTML , نه CSS ، نه XML . همه اینارو باهم ترکیب کنی میشه زبان طراحی اندروید. لطفأ یکی راهنمایی کنه که طراحی برنامه رو باید چطوری یاد گرفت. اگر منبع خوبی هست لطفأ معرفی کنید.
من اول فکر میکردم که زبان برنامه نویسی اندروید رو یاد بگیرم کارم راه میوفته و ظاهرش رو یه طوری میشه درست کرد بخاطر همین فقط روی برنامه نویسیش کار کردم . اما دیدم که نه، انگار ظاهر مهمتره و سخت تره. بخاطر همین الان توی طراحی برنامم مشکل دارم.
لطفأ راهنمایی کنید.

Ebrahimkh
سه شنبه 14 بهمن 1393, 09:20 صبح
سلام و خسته نباشید
من ی سوالی داشتم که لطفا همه ی دوستان نظر بدن
چطوری خودمو در طراحی لایوت ها بالا ببرم؟؟؟؟؟؟؟؟

خیلی رو این موضوع گیج میشم گاها نمی دونم از چه نوع لایه های استفاده کنم.
با نسب ها آشنایی ندارم مثلا وقتی میگم باتونی از راست 44 dip فاصله داشته باشه وقتی سایز را تغییر میدن خراب میشه
خیلی ار کرده ام اما متسفانه فعا به جاهای نرسیده ام.
لطفا راه های بگین که برنامه نرم باشه و با تغییر سایز زیاد مورد تغییر تحول قرار نگیره

لطفا کمک کنید با تشکر

همیشه layout تو layout استفاده کن اینجوری مثل جدول بندی میشه
اگرم margin بدی برنامت بهم نمی ریزه

Ebrahimkh
سه شنبه 14 بهمن 1393, 09:22 صبح
واااااای. من توی این طراحی ظاهر برنامه خیلی مشکل دارم. آخه زبان طراحیش معلوم نیست چیه. نه HTML , نه CSS ، نه XML . همه اینارو باهم ترکیب کنی میشه زبان طراحی اندروید. لطفأ یکی راهنمایی کنه که طراحی برنامه رو باید چطوری یاد گرفت. اگر منبع خوبی هست لطفأ معرفی کنید.
من اول فکر میکردم که زبان برنامه نویسی اندروید رو یاد بگیرم کارم راه میوفته و ظاهرش رو یه طوری میشه درست کرد بخاطر همین فقط روی برنامه نویسیش کار کردم . اما دیدم که نه، انگار ظاهر مهمتره و سخت تره. بخاطر همین الان توی طراحی برنامم مشکل دارم.
لطفأ راهنمایی کنید.

وقتی زیاد باهاش کار کنی یه چیزایی دستگیرت میشه که تو نت پیدا نمی کنی
در کل هر سورسی بخوای تو نت گیر میاد
طراحی layout هم میشه گفت 99 درصدش سلیقه ایه باقیش کد نویسی :لبخند: