ورود

View Full Version : سوال: راه اندازی سایت مثل دی جی با wordpress

Mostafa_
چهارشنبه 15 بهمن 1393, 18:15 عصر
سلام دوستان
یکی ازم یه سایت خواسته
گفته تو مایه های دی جی کالا باشه اما با یه قالب سنگین و شیک
البته این نکته رو هم درنظرداشته باشین که من کدنویسی php بلد نیستم (تخصصم روی asp هست) ، تمام با نصب افزونه انجام میشه و فقط قالبش رو خودم قراره بنویسم
اولا چقدر باید ازش بگیرم
دوما میشه با وردپرس و افزونه هاش بدون کدنویسی یه سایت مثل دی جی کالا درست کرد یا نه
ممنون میشم راهنمایی کنین

SlowCode
پنج شنبه 16 بهمن 1393, 22:44 عصر
سلام

دوما میشه با وردپرس و افزونه هاش بدون کدنویسی یه سایت مثل دی جی کالا درست کرد یا نه
خیر، درست کردن سایتی با اون امکانات بدون داشتن تجربه کافی و دانش توسعه پلاگین ها یا حتی نوشتن پلاگین جدید به نظر من امکان ذدیر نیست!
چون دیجی کالا رو به عنوان نمونه گفتی اونطوری گفتم، وگرنه میتونی یه سایت فروشگاهی ساده باهاش راه بندازی.

اولا چقدر باید ازش بگیرم
بستگی داره به امکاناتی که مشتری میخواد! شاید شما الان میگی دیجی کالا ولی تو دیجیکالا یه چیزهایی هست که شاید مد نظر شما نباشه ولی من لحاظ کنم واسه قیمت.
خیلی چیزها هم هست که پشت پرده است، مثلا ممکنه مشتری یه سیستم آماری قوی و یه سیستم از روند فروش و محصولات کم فروش رو بده یا ...

ولی به طور معمولی چیزهایی که واسه یه فروشگاه لازمه قیمتش از 2 تومن به بالاست.

حالا چرا با همون asp که تخصص داری درستش نمیکنی؟

Mostafa_
جمعه 17 بهمن 1393, 17:31 عصر
سلام درباره Asp که گفتین
راستش من چنتا سایت کوچیک با Asp درست کردم میترسم همچین سایتی رو با Asp درست کنم چون تنهام و یه وقتی از پسش برنیام
اما با وردپرس چون بیشتر چیزهاش اماده هست راحت تر میشه
حالا با وردپرس چقدر کار رو میشه درست کرد ؟؟؟
همون به صورت اماده
البته طرف گفته من یه سایت مثل digikala میخوام نه دقیقا مثل اون اما یه فروشگاه انلاین میخوام
ممنون میشم راهنمایی کنین

aminsoro
شنبه 18 بهمن 1393, 15:28 عصر
دوستان من سیستم دیجی کالا رو با asp.net آماده کردم . زبان برنامه نویسی سی شارپ هستش و بانک اطلاعاتی sql 2014 . تمامی مواردی که در دیجی کالا هست اعم از جستجو سئو و سبد خرید و ... رعایت شده و دقیقا مثل خود سایت هست . هر کس بخواد میتونه پیام خصوصی بزاره تا براش یه فیلم دمو تهیه کنم .قالب هم همون قالب خود سایت هستش . خودتون میدونید که همچین سیستمی چقدر زمان میبره . پس لطفا از پیامهای بیهوده خودداری کنید .

mojtabamalaekeh
یک شنبه 19 بهمن 1393, 11:15 صبح
دوستان من سیستم دیجی کالا رو با asp.net آماده کردم . زبان برنامه نویسی سی شارپ هستش و بانک اطلاعاتی sql 2014 . تمامی مواردی که در دیجی کالا هست اعم از جستجو سئو و سبد خرید و ... رعایت شده و دقیقا مثل خود سایت هست . هر کس بخواد میتونه پیام خصوصی بزاره تا براش یه فیلم دمو تهیه کنم .قالب هم همون قالب خود سایت هستش . خودتون میدونید که همچین سیستمی چقدر زمان میبره . پس لطفا از پیامهای بیهوده خودداری کنید .

سلام
من نمیدونیم چقدر زمان میبره ولی میخواستم فروشگاه راه اندازی کنم و فهمیدم از اول کد نویسی کردن راهش نیست.

شما لطف کن یه دمو آپلود کن تا نیازی به خصوصی و فیلم آپلود کردن نباشه، مشتری هات هم بیشتر میشن.
چون من اگه دموی شما رو آنلاین ببینم راحت ترم.