ورود

View Full Version : سوال: راه اندازی سایت مثل دی جی با wordpress

Mostafa_
چهارشنبه 15 بهمن 1393, 18:16 عصر
سلام دوستان
یکی ازم یه سایت خواسته
گفته تو مایه های دی جی کالا باشه اما با یه قالب سنگین و شیک
البته این نکته رو هم درنظرداشته باشین که من کدنویسی php بلد نیستم (تخصصم روی asp هست) ، تمام با نصب افزونه انجام میشه و فقط قالبش رو خودم قراره بنویسم
اولا چقدر باید ازش بگیرم
دوما میشه با وردپرس و افزونه هاش بدون کدنویسی یه سایت مثل دی جی کالا درست کرد یا نه
ممنون میشم راهنمایی کنین

mammad99
چهارشنبه 15 بهمن 1393, 18:40 عصر
سلام من با وردپرس کار نمیکنم ولی با جوملا میشه
سایت خیلی هم سنگین نمیشه فقط کافیه کامپوننت ویرچومارت جوملا رو نصب کنی و یک قالب با جوملا خیلی سادس

پیام حیاتی
چهارشنبه 15 بهمن 1393, 18:54 عصر
سلام من با وردپرس کار نمیکنم ولی با جوملا میشه
سایت خیلی هم سنگین نمیشه فقط کافیه کامپوننت ویرچومارت جوملا رو نصب کنی و یک قالب با جوملا خیلی سادس
ببخشید با کدام افزونه جوملا امکان مقایسه محصولات یا جستجوی سفارشی همانند دیجی کالا رو میشه پیاده سازی کرد؟!!

mammad99
چهارشنبه 15 بهمن 1393, 19:03 عصر
گفتم که افزونه ویرچومارت
اینجا یه سر بزنید کامل دربارش صحبت کرده
http://www.joomlafarsi.com/virtuemart-component-20110716182/
البته اگر میخواین نسخه های تجاری هم هست که میتونید از این ادرس تهیه کنید
http://eshopcms.ir/
که همه امکانات رو داره

پیام حیاتی
چهارشنبه 15 بهمن 1393, 19:46 عصر
در آیتم های نامبرده شده برای Virtuemart برخی از امکانات دیجی کالا از جمله مواردی رو که بیان کردم وجود نداره.

mammad99
چهارشنبه 15 بهمن 1393, 20:06 عصر
در اون سایتی که گفتم نسخه تجاری هست اون تمام امکانات رو داره
فروشگاه ساز سامان نسخه 2
قیمتش 10 تومنه فک کنم ارزشش رو داشته باشه که بخرینش

mammad99
چهارشنبه 15 بهمن 1393, 20:13 عصر
در اون سایتی که گفتم نسخه تجاری هست اون تمام امکانات رو داره
فروشگاه ساز سامان نسخه 2
قیمتش 10 تومنه فک کنم ارزشش رو داشته باشه که بخرینش

Mohammadsgh
چهارشنبه 15 بهمن 1393, 20:38 عصر
دوستان آپشن های دی جی کالا خیلی خیلی بیشتر از اونیه که بشه با وردپرس و جوملا بشه ساختش.اگر هم واقعا توانایی ساختش رو دارید زیر 50 میلیون نگید

Mostafa_
چهارشنبه 15 بهمن 1393, 21:08 عصر
سلام ممنون از راهنمایی شمااما
اما مشکل اینجاست که من با وردپرس کار میکنم
و اینکه شما قیمت ندادین
حالا با وردپرس یا جوملا قیمت میخوام بدونم

gilar1360
چهارشنبه 15 بهمن 1393, 21:20 عصر
بین 3.5 تا 5 تومان با جوملا میشه

Mostafa_
چهارشنبه 15 بهمن 1393, 21:33 عصر
میلیون ؟؟ !!!!!
خو اگه قرار باشه برنامه نویسی کنم با Asp چقدر میشه پس

ABZiko
چهارشنبه 15 بهمن 1393, 21:40 عصر
میلیون ؟؟ !!!!!
خو اگه قرار باشه برنامه نویسی کنم با Asp چقدر میشه پس
بله کاملا دوست عزیزمون دارن درست می گن، آقا مصطفی برای کارتون ارزش قائل بشین، من و دوستم الان داریم برای WinPardis یک قالب می زنیم قراره 1.5 میلیون بگیریم، تازه قالبی که هیچی نداره !!(واقعا هیچی نداره:چشمک:)

Mostafa_
چهارشنبه 15 بهمن 1393, 21:45 عصر
حرفتون کاملا صحیحه
اما من از چن نفر پرسیدم گفتن که بین400 تا 500 تومن
البته ماهم بخوایم خوب کار کنیم هستن کسایی که با 20 هزار تومن یه سایت راه میندازن
و دیدم برا همین کسی دگ سمت من و شما نمیاد
اما خوب اگه این قیمت باشه
با asp چقدر باید بگیرم تا درست کنم
اشنا هستین دگ اون رو باید از بیس همش رو خودم بشینم بنویسم

qartalonline
چهارشنبه 15 بهمن 1393, 21:56 عصر
دیجی کالا با وردپرس و جوملا !!!!! :متفکر:

mammad99
چهارشنبه 15 بهمن 1393, 22:41 عصر
من با 400-500 میسازم با جوملا شایدم کمتر بستگی به امکاناتش داره چون نمیخوام اخرین کارم باشه:متعجب:
از نظر من گرفتن چندین کار با قیمت پایین بهتر از یک کار با قیمت بالاست
چون کاری که هزینش بالاس استرسش میره بالا ازت همه چی میخوان فشار کاریش هم خود به خود بالا میره
ولی کاری که با قیمت کم باشه اینجوری نیست من تو طراحیام هرچی توان دارم میذارم هرچند هزینش پایین باشه و اگر مشکلی هم پیش بیاد خدایی نکرده میمونه پای قیمت کمش و مشتری هم خیلی ادمو اذیت نمیکنه
امام علي (ع) :آنچنان با مردم آميزش و رفت و آمد کنيد که اگر مرديد برايتان بگريند و اگر مانديد شوق ديدار شما را داشته باشند . نهج البلاغه

Mohammadsgh
جمعه 17 بهمن 1393, 01:13 صبح
بین 3.5 تا 5 تومان با جوملا میشه
همه آپشن هایی که دی جی کالا داره رو تک به تک واسه من بسازید من 8 میلیون میدم خوبه؟

Mohammadsgh
جمعه 17 بهمن 1393, 01:14 صبح
دوستان گرامی به هیچ عنوان نمیشه با جوملا و وردپرس دی جی کالا ساخت

Mohammadsgh
جمعه 17 بهمن 1393, 01:18 صبح
من با 400-500 میسازم با جوملا شایدم کمتر بستگی به امکاناتش داره چون نمیخوام اخرین کارم باشه:متعجب:
چون کاری که هزینش بالاس استرسش میره بالا ازت همه چی میخوان فشار کاریش هم خود به خود بالا میره
ولی کاری که با قیمت کم باشه اینجوری نیست من تو طراحیام هرچی توان دارم میذارم هرچند هزینش پایین باشه و اگر مشکلی هم پیش بیاد خدایی نکرده میمونه پای قیمت کمش و مشتری هم خیلی ادمو اذیت نمیکنه
امام علي (ع) :آنچنان با مردم آميزش و رفت و آمد کنيد که اگر مرديد برايتان بگريند و اگر مانديد شوق ديدار شما را داشته باشند . نهج البلاغه
اون کسی که بها رو خیلی پایین میگه تواناییش خیلی خیلی کمه و بازار خراب کن خیلی خوبی هست.اگه دیدی سفارش کمه و بازار کارت خوب نیست بدون مقصر خودتی چون یکی همون سایتو با 100هزار ساخته:چشمک:انقدر بازار خراب کن نباشید.تو حرفه ما باید خیلی بیشتر از اینها درآمد داشت

masoud_pnu
جمعه 17 بهمن 1393, 11:07 صبح
دوست گرامی احساس میکنم تا حالا تجربه فروشگاه رو نداشتید که اینجور میگید.وگرنه خودتونم زیر 5 میلیون کار نمیکنید!
پیشنهاد بنده اینه که اگه کار بزرگ نیست،از فروشگاه ساز های رایج استفاده کنید.یه مقدار طراحی قالبشون نه که سخت باشه،کمی متفاوت از هم هست.اگر میخواید از وردپرس و به عبارت درست تر از ووکامرس استفاده کنید،این فکرکنم کارتونو راه بندازه:http://shop.woocommerce.ir/product/%D9%BE%D9%88%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%85%DA%AF%D8%A7-%D8%B4%D8%A7%D9%BE-%D9%88%D9%88%DA%A9%D8%A7%D9%85%D8%B1%D8%B3/

البته به شخصه از open cart استفاده می کنم که که پنل مدیریتی قوی تر و استفاده راحت تری داره.از پرستاشاپ هم می تونید استفاده کنید که بنده استفاده نکردم،ولی شنیدم خوبه.مگنتو(مجنتو)هم استفاده نکردم.ولی گویا داره اونم جا میفته.
...
باری،ببنید فروشگاه ساختن حقیقتا کار ساده ای نیست.واقعا اذیتتون میکنه.مخصوصا اینکه شما انفرادی کار میکنید و PHP هم کار نکردید.پس چطور میخواید ماژول فرضا درگاه بانک رو set کنید؟امنیت سایت رو برقرار کنید؟یه CMS اختصاصی بنویسید و...کار نشد نداره،ولی واقعا اینهمه سختی کشیدن توجیه نداره.اونم یه سایتی به بزرگی دیجی کالا!!:متعجب:
یه فروشگاه ساز نصب کنید،ماژول ها رو set کنید و قالب براش طراحی کنید،اندازه همون 500تومن براش کار انجام دادید.:لبخندساده:

masoud_pnu
جمعه 17 بهمن 1393, 11:23 صبح

دوست خوبم،اتفاقا من یک کار با قیمت بالا رو به چند کار با قیمت پایین ترجیح میدم!چون وقتی قیمت بالاست،قرارداد سفت و سختی هم براش تنظیم میشه و کارفرما حق نداره بیشتر از قراردادش چیزی بخواد.این تفکر"بابا مگه چقدره؟400تومن بیشتر دادی؟!"تفکر هرچی پول بدی همونقدر آش میخوری هست.این دیگه به توان و درک علمی شما برمیگرده که امضاتون معتبر باشه.بااین دیدگاه شک نکنید سال آینده دیگه نمیتونید کار بگیرید.چون اعتبارتون رو ازدست دادید.به سمبل کاری معروف می شید.بزن در رو.از کارفرما نترسید.رک بگم،مهندسی فکر کنید.همون تفکری که استیوجابز نمونه کاملش بود.نیازها رو شما برای مشتری تعریف کنید،نذارید زیر بلیطش مشتری بمونید.سعی کنید نیازهای مشتری رو جوری بیارید پایین که بعدا راه برای پول درآوردن باقی باشه.از همون اول 100درصد کار رو تحویل ندید.زیرک باشید.
عرض آخرم هم مثل همیشه : ارزون کار نکنید.بهای شما از یک فردی که دلالی میکنه بیشتره.پس سواد خودتون رو ارزون نفروشید و با این کار به دیگران هم ضربه نزنید.:لبخندساده:

mammad99
جمعه 17 بهمن 1393, 12:38 عصر
چشم حرفای همتون قانع کننده بود تا حالا به این دید به موضوع نگاه نکرده بودم
ممنون از همتون

saberziaei
جمعه 17 بهمن 1393, 20:58 عصر
دوست عزیز درصورت تمایل میتونم باهاتون همکاری کنم
با ایمیال زیر در تماس باشید
saber.ziaei@gmail.com

aminsoro
شنبه 18 بهمن 1393, 15:27 عصر
دوستان من سیستم دیجی کالا رو با asp.net آماده کردم . زبان برنامه نویسی سی شارپ هستش و بانک اطلاعاتی sql 2014 . تمامی مواردی که در دیجی کالا هست اعم از جستجو سئو و سبد خرید و ... رعایت شده و دقیقا مثل خود سایت هست . هر کس بخواد میتونه پیام خصوصی بزاره تا براش یه فیلم دمو تهیه کنم .قالب هم همون قالب خود سایت هستش . خودتون میدونید که همچین سیستمی چقدر زمان میبره . پس لطفا از پیامهای بیهوده خودداری کنید .

eftetahi
چهارشنبه 16 اردیبهشت 1394, 20:32 عصر
من ووکامرس رو پیشنهاد می کنم. خیلی عالیه.
این هم یک سایت نمونه: http://behcharm.com