ورود

View Full Version : گفتگو: کار فریلنسرینگ چه طوره؟

NitroPlus
پنج شنبه 16 بهمن 1393, 09:17 صبح
سلام
دوستان می خوام یه خورده جدی تر به این مسئله فکر کنم و موفق تر باشم تو این زمینه
به نظر شما کار فریلنسرینگ از نظر درآمد چه طوره؟ البته اینو خوب می دونم که بستگی به خودت داره؛ اما خوب چه عواملی سهیمه تو گرفتن پروژه بیشتر؟
من برنامه نویسی تحت وب انجام میدم HTML,CSS, PHP کار می کنم

SlowCode
پنج شنبه 16 بهمن 1393, 22:47 عصر
سلام
هدفت کار کردن تو سایت هایی مثل themeforest.com باشه. اگه به فکر گرفتن پروژه باشی ممکنه گاهی اوقات نتونی خرج زندگی تو دربیاری.
البته کارای تم فارست سطحش بالاست، زحمت زیادی میخواد، انگلیسیت هم باید تقویت کنی. ولی اگه کارت خوب باشه میزان فروش بالاست+پول رو با دلار میگیری.

MNDsoft
چهارشنبه 22 بهمن 1393, 08:35 صبح
سلام
هدفت کار کردن تو سایت هایی مثل themeforest.com باشه. اگه به فکر گرفتن پروژه باشی ممکنه گاهی اوقات نتونی خرج زندگی تو دربیاری.
البته کارای تم فارست سطحش بالاست، زحمت زیادی میخواد، انگلیسیت هم باید تقویت کنی. ولی اگه کارت خوب باشه میزان فروش بالاست+پول رو با دلار میگیری.

کار کردن تو تم فارست به چه چیزایی نیاز داره؟ منظورم حساب بانکی و انتقال دلار به حساب ایران و این جور چیزاست.
کلا برای کار کردن تو سایت های خارجی مثل همین تم فارست یا freelancer.com و ... آدم به چه چیزایی نیاز داره؟
ممنون میشم توضیح بدید یا یه منبع معرفی کنید

mostafae
سه شنبه 05 اسفند 1393, 14:42 عصر
همونطور که خودت هم اشاره کردی این مسئله به خود شخص برمیگرده که چقدر بازاریابی بلد باشه یا بازاریاب هایی که باهاش همکاری میکنن چقدر کاربلد باشن.

اینکه دانشت به چه اندازه هست، نمونه کارهای قوی، مدت زمان کار و کسب شهرت تو حرفه خودت و ... به نظر من تو کار یه فریلنسر تاثیر داره.